Komentari

freshprince.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • sonoveritas

    Evo i ovim putem, tebi i tvojima želim sretan i blagoslovljen Uskrs

    avatar

    16.04.2006. (00:20)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    I tebi sretan Uskrs! A malo pile, sigurno će biti pjesma o njemu za sljedeći Uskrs! Ova i zečću je dobra... Svidjet će se jednom tvom tajnom fanu koji te redovito čita i ne ostavlja komentare.... A i ono u boxu je dobro, redovito to mijenjaš i baš je kako treba biti!! Uživaj sa svojom obitelji, u svom kraju, ne zaboravi dušu i ne jedi previše..... Pozdrav!

    avatar

    16.04.2006. (00:48)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..ma vidi pilence kako je slatko :)) .. sretan ti i blagoslovljen Uskrs, Slavonac moj.. pusa!

    avatar

    16.04.2006. (01:00)    -   -   -   -  

  • misfit

    °°°°SRETAN USKRS°°°° PI.ES. AJD POČNI RAZMIŠLJATI O OBJAVLJIVANJU SAMOSTALNE ZBIRKE PJESAMA!

    avatar

    16.04.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • Grimizne misli

    Sretan Uskrs i tebi! Pusa

    avatar

    16.04.2006. (20:02)    -   -   -   -  

  • Điđibaje

    Sretan Uskrs... btw, dobra ti je šapa :))

    avatar

    16.04.2006. (21:32)    -   -   -   -  

  • Rozan

    Jel to pravo pile?!

    avatar

    17.04.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    @Rozan - Nije, prave je gripa pokosila :) Pravo pile nema oci na prednjoj strani glave, nego jedno na lijevoj strani, a drugo na desnoj! @Ivsha - Hvala @Misfit - Dobra ideja, već sam razmišljao o tome, imam malu arhivu:) Pozdraw

    avatar

    17.04.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • Grimizne misli

    Slatka pjesmica!Premijera kažeš? Pa super onda što sam počasni gost :) Pusa

    avatar

    17.04.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • serafina

    Ajme šta je lipo pilence! I svaka čast na prvoj premijeri, samo mogao si izabrati i neki drugi dio tijela;)

    avatar

    19.04.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • nid

    TEST Vjerojatno ces se zacuditi kad procitas neke odgovore. Um je kao padobran-bolje funkcionira kad je otvoren. Ovaj test je zabavan, ali moras doslovno slijediti upute. Prije nego pocnes, zamisli jednu zelju. UPOZORENJE : odgovaraj na pitanja po redu Ne citaj odgovore prije reda. Pitanja je samo 4, stoga ako varas i gledas odgovore Prije vremena, neces dobiti postene rezultate. Pocni polako. Ne trci unaprijed. Ovaj test je vrlo realan. Pomoci ce ti da otkrijes samog sebe. Uzmi papir i olovku i zapisi svoj odgovore: 1) poredaj ove zivotinje po tome koja ti se najvise svida : KRAVA TIGAR OVCA KONJ SVINJA 2) Opisi samo jednom rjecju svaku od slijedecih: PAS MACKA STAKOR KRAVA MORE 3) Misli na nekoga(tko te poznaje i tko ti je vazan) i povezi ga sa sljedecim bojama(uz svaku boju samo po jedna osoba): ZUTO NARANCASTO CRVENO BIJELO ZELENO 4) i NA KRAJU NAPISI SVOJ SRETAN BROJ I SRETAN DAN U TJEDNU: Jesi i gotov/a? Da li su tvoji odgovori STVARNO ono sto mislis? Posljednja sansa OK, sada mozes procitati odgovore koji slijede, Ali prvo jos jednom ponovi svoju zelju! ODGOVORI : 1) Ovdje se definiraju prednosti u tvom zivotu : KRAVA = karijera TIGAR = ponos OVCA = ljubav KONJ = obitelj SVINJA = novac 2) Opis PSA JE OPIS TVOG KARAKTERA. Opis MACKE je karakteristika tvog prar( ti i on u ljubavi) Opis STAKORA je kako dizivljavas svoje neprijatelje. Opis KRAVE je tvoja interpretacija seksa. Opis MORA je tvoj zivot. 3) ZUTO netko koga nikad neces zaboraviti NARANCASTO onaj kojeg smatras pravim prijateljem CRVENO netko koga stvarno volis BIJELO tvoja srodna dusa(soulmate) ZELENO netko koga ces pamtiti cijeli zivot 4) Posalji ovu poruku na onoliko adresa(ljudi) koliko iznosi tvoj sretan broj. Tvoja ce se zelja ispuniti u tvom sretnom danu. Sve ovo je to sto je rekao Dalai Lama o tisucljecu. Potrebno je samo par minuta da se procita. Ova mantra mora te napusiti kroz 96 sati. Nakon toga ce ti se dogoditi neko ugodno iznenadenje. Ovaj je test istinit iako ti nisi praznovjeran

    avatar

    19.04.2006. (14:19)    -   -   -   -  

  • *SMart*

    Takve pilice sam i ja prije radila. :) Nadam se da uzivas doma. A pjesme ces kad-tad objaviti jer cemo te SonoVeritas i ja sigurno natjerati. Moguce da on ima vec ideju kako to najjednostavnije i najjeftinije napraviti. :) Kad vec spominjem njega, mozda ima i ideju o uglazbljivanju neke od njih? Za one koji ne znaju, Fresh je napisao dosta pjesama. Super mu ide - pogotovo one humorne, a i one posvecene nekima. Moram se pohvaliti da postoji i pjesma o meni i mom dragom :)

    avatar

    19.04.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    Vidim da vam se svidjela premijera :) @SMart - vidim, ti meni radis reklamu za pjesmice.... THX! Uskoro se vraćam u Crikvenicu, tako da će postovi opet biti redoviti. Pozdraw!

    avatar

    19.04.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    HOCU NOVI POST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    21.04.2006. (21:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...