Komentari

zmajkovito.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • jahač oluje

    ...i zato treba živjeti punim plućima...pozdrav

    avatar

    13.04.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • BW

    kako nam je sada ne vjerujem da ću imati za takav dom jerbo sigurno i košta,a i mjesto treba rezervirati,danas preživljavam od crkavice i ne nadam se da će nam biti bolje,u tim stvarima sam stvarno pesimista,neću imati ni penziju a kamoli za dom,bit ću sretna ako me djeca budu htjela ali ni u to ne vjerujem,generacije se mijenjaju ,a ni oni nemaju puno u životu žalosno je da neki čekaju da im umru roditelji da bi imali krov nad glavom ili ostat vječni neženja,ma ima tih primjera da ne nabrajam,neznam do kada mislim da ja to bolje sutra neću dočekati.pusa tebi.

    avatar

    13.04.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • Mima

    Ako ti sad kažem da sam ja nekad bila ravnatelj tog Doma i da je isti taj čovjek prije devet godina iskoristio činjenicu da je u Ministarstvu imao bliskog rođaka, i u postupku reizbornosti maknuli su me sa tog mjesta iako gospodin NIJE ispunjavao uvjete , jer nije tada imao ni dana iskustva u socijalnoj skrbi, a trebao je imati TRI GODINE, i da je moja tužba ležala u ladici u sudu točno te tri godine dok on stekne uvjete, i onda mi je postao ravnatelj i nakon grube šikane dao mi otkaz i bacio me na cestu, u četrdeset drugoj godini života i sa dvoje male djece od četiri i pet godina, nakon čega su uslijedile i druge osobne drame kao što je razvod i tako dalje. Sad sam nezaposlena, samohrana majka od 48 godina, i jedini tehnološki višak u socijalnoj skrbi u republici Hrvatskoj. Tvoj anđeo, za mene je zlotvor i nečovjek, koji se čmari i glumi velikima od kojih bi mogao imati koristi, a male progoni kao što je mene progonio dok me nije i otjerao. Pogledaj drugi put malo bolje u lice toga anđela i možda ćeš ispod te maske uspijet nazrijeti i onoga vraga koji mi je učinio toliko zla .Oprosti na gorčini ali stvarno si me dirnula tamo gdje sam najranjenija.

    avatar

    13.04.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • lazy daysleeper

    Pretprošlu subotu sam bio u domu umirovljenika kod svoje tete i iz prve ruke se uvjerio da tamošnji penzići imaju sadržajniji društveni život nego većina adolescenata. Kod tebe na blog dolazim često i tu odmorim dušu.

    avatar

    13.04.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • zmajka

    **Mima: život me je naučio da ljudima uvijek pristupam s rezervom i velikom zadrškom, jer sam i sama bila povrijeđena od ljudi kojima sam najviše vjerovala i u vatru skakala za njih. Ne mogu ti riječima opisati koliko mi je žao zbog tvojih gubitaka i svega zloga što ti je učinio, strašno je to. Ja sam danas vidjela čovjeka kojeg obožavaju djelatnice i korisnici. Svi ga zaustavljaju, pozdravljaju, dodiruju... Napravio je projekt rekreacije starijih i sada imaju susrete na državnom nivou. Projekt posudionice ortopedskih pomagala je nešto što je sama država trebala odavno napraviti, on tvrdi da je to njegov osobni projekt. Ne volim nikoga previše glorificirati i uvijek tvrdim da je ispod prevelikog sjaja uglavnom blato, pisala sam o dojmovima i pogledu na prolaznost života. Kao žena, majka, prijateljica, najnormalnije je da se apsolutno solidariziram s tobom, mada ti to baš i ne može nešto pomoći. Vidiš kako je ta kugla zapravo mala...dok sam pisala o njemu, pomislila sam kako bi ovo i mogao pročitati netko tko ga poznaje kao lošu osobu... i grozno mi je što si to baš-ti.

    avatar

    14.04.2006. (00:07)    -   -   -   -  

  • zmajka

    **Mima: ... i dodajem: očito pada u vodu ono da nije oštetio baš nikog. Ma to mi još jednom dokazuje da su u velikim pričama - mali zarezi!

    avatar

    14.04.2006. (00:12)    -   -   -   -  

  • zmajka

    **lazy, my dear: you make me happy, and you know that!

    avatar

    14.04.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Ja ti, draga moja zmajka, već punih 32 godine radim s ljudima. Mogu razumjeti ovoga "anđela" o kojem pišeš. Svi govorimo da je najteže raditi s ljudima. Jeste, ako taj posao gledamo samo kao posao a ne i kao zvanje. A ako je motivacija vjerske naravi, ako u svakom čovjeku gledamo brata i sestru i tako im pristupamo, onda se to mora vidjeti i osjetiti. Želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs! Tebi veeeeeeeeeeliki pozdrav!

    avatar

    14.04.2006. (01:30)    -   -   -   -  

  • umoran

    Zaključujem da i ti uistinu znadeš voljeti ljude. To je za mene jedna od najvećih ljudskih vrijednosti. Zbog toga ti se divim i puno te pozdravljam... (Samo nekoliko km dalje nalaze se dvije moje najveće slike koje sam do sada naslikao. Uskoro ću početi i treću).

    avatar

    14.04.2006. (02:39)    -   -   -   -  

  • Forza Fiume

    krasan post,rekao bi čovjek krasna osoba,a ono ispada licemjer,znaš i ti i svi mi da su licemjeri jako slatkorječivi,i kupuju ljude na taj način,eto kako je uspio pridobiti sve za sebe,lijepi pozdrav tebi i sretni uskršnji blagdani tebi i tvojima!

    avatar

    14.04.2006. (09:01)    -   -   -   -  

  • @pple

    Čitam post, čitam komentare i zaključujem da je ovo naša zbilja. Naime ne možemo svi biti jednaki za sve. Moje nedavno obiteljsko iskustvo ( zapravo je to iskustvo mog oca ) govori da je sa starijimia potrebno jako puno strpljenja, ponekad čak i hrabrosti. Divim se osobama koje rade takav i slične poslove, jer priznajem da bih ja poslove slične vrste teško mogla obavljati. S jedane strane anđeo...a s druge...pa pretpostavljam da se o svima nama tako razmišlja. Nitko nije idealan, pa ni za sebe, a kamoli za druge. Moja je baka pozdravila ovaj svijet u jednoj takvoj ustanovi gdje su se mogli za nju brinuti stručnije nego bilo tko od obitelji...i zato dobro da takve usatnove postoje jer današnji ritam nam ne dozvoljava da posvetimo dovoljno vremena sebi...a gdje su tek drugi. Draga, šaljem ti veliki pozdrav i zagrljaj.

    avatar

    14.04.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Hm. Već sam ti htio reći da me predbilježiš. Pozdraw sunčanom Turniću.

    avatar

    14.04.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Meni su asocijacije na Dom: depresija, sivilo, nemoć, samoća, odbačenost...Ali kada pročitam da su se, u nekom domu, starčići zaljubili i vjenčali, Već se vidim kao neku "koku iz doma". Nadam se da me neće izbaciti zbog nepodobnog ponašanja :)

    avatar

    14.04.2006. (17:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...