Komentari

jollyroger.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • tritica

    klik..klik..krc..krc,,

    avatar

    23.04.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  • tritica

    hm.hm..vidim da radi..pa joj..jel to ide na karabatak pogon..vrazju mater i rostilju..sve smrdi a ja gladna..da moj piki nebu vise ljut pa da nastavi s vrlo nepoznatim pricama.ha jojjjjjjjjjjjjjjjjj..pa normalno javi..a nista..rolanje otkazano..aa..:((a ja sva zahrdala..treba se gibat..sve cvjeta.a ja ko mungos u mraku..nema nista..:))pusekk..odjavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    23.04.2006. (20:26)    -   -   -   -  

  • Jolly Roger

    o oko ti sokolovo, meni silvije opet podario nove ozljede.. takozvana ozljeda glave, ili ti kvirgu na bulji te sjeban lakat koji boli u picku silvijovu...banko i ja tancali ko dva pacova i to je bilo kaoticno..ahah... nista od koturanja na koturaljkama.. to je sve varka malog marka...ahaha...lallalaa laici trubic..sir sunka sir sir cvarci sunka cevap kiflica...fujjjjjjjj...odvratan kelj i poriluk fujjjjjjjjjjjjjjj.. pippppa pppp pipa...llallalaaa ja bi se rolsuhala:((( kad cemo?

    avatar

    23.04.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • tritica

    jeba ga vrag..pisem da spisem i poserem..jalalal..jedem i debljam se..ahah..kad padne grana..tu ima da poriluk raste..pa da jez jezu sadi gljive..ma kakave ozljede?0_0sick..in d brejn.ahhaa..kaj opet nekej?ajme majko silvija ti..e gad jedan jebeni..pa to nije bog vise..turska..i misigen ce ratovat.to je moja nova prognoza..mislim da se silvije preselio u zapadnu nam nasu..kopenhagensku cetvrt..ha joj pa neznam kad cemo da se koturamo..bumo se dogovorile..idem da odjavim..odjavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..pusekkkk

    avatar

    23.04.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • federico

    jojjjj...lalalaaaaaa...bok emaaaa..:) how are you?say hello to banco from me :)

    avatar

    23.04.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • Jolly Roger

    aaaaaaaa hello federucho:)) im fine.. but i was in mocvara with banco this weekend and i fucked up my hand hehehheahah...how are you?...banco & stef say hello to you:))

    avatar

    24.04.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • federico

    ahaha ema you will crush yourself totally before my coming..:))everthing here is boring cant wait to come back there...and i have this fucking allergy in spring..uff..hate that!! but i was yesterday eating a barbecue with friends and i couldnt believe how much meat i ate O_Oehehe..i was fuuuulllll...hello to everyone thereeee! :))

    avatar

    25.04.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...