Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Fašizam umire, sloboda se rađa...

    plizzz help me.... došle ustaše krojit pravdu na mome blogu... heheh... Slažem se sa NIkolom Teslom...

    avatar

    13.04.2006. (21:45)    -   -   -   -  

  • domorovac

    Glavni uvjet za mir je izjednačavanje snaga.Kada se to dogodi neće biti ratova,a ako i dođe do njih ubrzo će zavladati mir,jer nijedna od dviju ili više zaračenih strana neće moći odnijeti pobjedu.Ako bi svi i imali nuklearno oružje, SAD bi razvile štit i opet bi bile u prednosti.Najbolji mir je bio za vrijeme hladnog rata zbog izjednačenih strana.Otkako su SAD postale superiornije nema više mira.Osobno mislim da do izjednačavanja snaga nikad neće doći,jer će uvijek jedna strana biti superiornija u odnosu na drugu!

    avatar

    13.04.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • USTAŠE-BANJA LUKA

    Tu ideju o miru kada svi budu podjednako jaki i nebudu se usudili napasti je prvi imao Nobel kada je stvorio Dinamit,pa nije ništa promjenio.Ipak donekle se slažem s ovim postom Američko Židovska koalicija terorizira svijet i istodobno drže prodike o demokraciji,licemjeri.

    avatar

    13.04.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • fidel

    čuj ja se skroz na skroz slažem sa svim u svim tvojim postovima ( a pročito sam ih sve!) ali ne kužim to kad ljudi briju o bacanju atomskih bombi u 2ww na Japan, pa zar misliš da bi bez toga rat s Japanom prestao?? A sad se i ja spremam napisat neki postić o Iraku. pozdrav s Kube!

    avatar

    14.04.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...