Komentari

anderlon.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • http://mrak.org

    pa naravno da je eksponiranje blogera pomoglo u njihovom kreiranju jer inače ne bi dobili prostora na tako dinamičnom siteu i danas kada su (smo) veličine više to nije tako jednostavno kontrolirati :), u nedavnoj raspravi na borji napisao sam kako bi bilo jako licemjerno reći kako u neotkrivenim blogovima nema novih jednako kvalitetnih ili kvalitetnijih blogera i ne vidim ništa lošega u tome glede bestselera, funkcija bestselera nije da kreira nove blog zvijezde nego da posjetitelju pomogne identificirati kvalitetne sadržaje, no o bestseleru u detalje uskoro

    avatar

    14.04.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • Noebius @ socketpuppet

    Blogač ti je super. Ovo mi je zvučilo kao: "E nema u Dinama dobrih nogometaša, čuo sam samo za one koji su došli iz Ajduka...e viđe beštije." Činjenica je da ljudi blogaju zato što im se to sviđa, a neki žele popularnost. A neki ne žele, što si dobro komentirao u postovima na naslovnici na temu afera, i što znači prevelika popularnost. To ti je kao i u životu: "Tko bi doli, sad je gori... a tko gori..." Ipak, definicija "cool" u principu znači - biti moderan, a time i prolazan. Potrebni su tematski katalozi, za uže specijaliziranu publiku, inaće čemo se ugušiti u skandalima iz školskih klupa... čisto pitanje brojeva.

    avatar

    15.04.2006. (09:26)    -   -   -   -  

  • Noebius @ socketpuppet

    Evo meni totalno smeta činjenica da sam uočio tiplfeler na mom komentaru od pred minutu, a ne postoji mogućnost to ispraviti, pa ja ispadam nepismen. Na blog komentarima ne možeš lektorirati sam sebe. Užas.

    avatar

    15.04.2006. (09:30)    -   -   -   -  

  • Noebius @ socketpuppet

    evo, upravo sam te citirao na wikipediji: http://tinyurl.com/np9w3

    avatar

    15.04.2006. (09:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...