Komentari

zastitnik30.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • izgubljena

    Smijem li ja ovo komentirati medo??? ne tuguj :****** ...i čemu ona mala slova kada govoriš o ljubavi

    avatar

    13.04.2006. (08:51)    -   -   -   -  

  • jedna munjena dalmatinka

    ne mogu virovati da ste i vi muški isto tako slabo ispod prvotne fasade...ma zapravo mogu...i ranjivi i slabi i morete biti u našoj moći potpuno...bome si se i ti lipo 'zakačija' za nekoga...aaaaa, u što ta gospodična gleda???? pa dobila bi bila najludjeg, najsladjeg i najboljeg medu.....hi hi hi...znan ja da ćeš ti kreniti (tj. da si već krenija) dalje-u nove pobjede...evo jedan biiiiiiiiggggggg huuuuuuuuuuuuuuug od tvoje naaaaaaaaaajjjjlduje dalmatinke :)))))

    avatar

    13.04.2006. (09:12)    -   -   -   -  

  • In Between Dreams

    :)))thanx:)))..mala slova jer sam malo sramežljiv po pitanju nje...a i još sve je friško...da, i jako mi je stalo do nje:))...ali...fala dalmatinka:))))pusaaa!

    avatar

    13.04.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • majicaa

    a idi mi ga.. nemoj mi bit tuzan ja te takoga ne jojin gjedat.. :( ja volin da si ti veseo. Nego sta da ti recen inace ja se ljutin na one ljude i tukce koji misle da ste vi muski bezosjecajni, lipo san ja rekla samo tribas nac put do srca i prave rici, svi smo mi isti na jedan nacin, trebamo nekoga da mu damo ljubav i da nan je uzvrate, to je sve. Dobro je povuc se u sebe i svatit kako i sta dalje ali ne valja se skroz povuc, ipak cemu sluze prijatelji!! da tu sad ne pisen roman... zelin ti svu sricu na ovon svitu, lipo mi stoj!!! pusaČČČ VEEEEJIIIKIIII i maH maH

    avatar

    13.04.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    heheheh kod mene putevi, kod tebe putevi.. =))) slučajnost? =)) pjesma je liiipa, nadam se da ju je pročitala da sve nedifiniranosti ili nedorečenosti rastope se ko sladoled u mikrovalnoj! =)))) skačem dalje! hop-hop! =))

    avatar

    13.04.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • Timea

    Lijepo te je ponovo vidjeti ovdje...;-) Al nemoj bit tužan.... osmijeh ti šaljem...

    avatar

    13.04.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • m.

    počeo si dolazit na posao u kopačkama i kratkim hlačama? :-D

    avatar

    15.04.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...