Komentari

nali.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ...zivot je more, a ja sam panonski mornar...

    Moja bivsa je bila godinu dana starija ili dvije...stvarno nisam siguran :-?! ...nema nista lose u tome...i nije nikakav bed...znam jednu curu sto je sa deckom 4 godine mladjim od nje...znam jednog frenda i frendicu sto su bili zajedno ona je bila 3 godine starija...sve su otprilike brojke...minimalne...tako da stvarno nemas sta s time opterecivati! Pzdrav...i da naravno da si nam falila! :) pozz!

    avatar

    12.04.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • daca

    pa ne smeta ak je mlađi godinu... nijee beed samo navali :DD mi imamo slobodno samo ponedjeljak.. uf.. kaki su to židovi na faxu :)) a iam i ja stalno neke kolokvije i sranja... hehehe.. a i drava raste... potopit će nas sveeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaa :DD ae kisaaaaaaaaaaaa :D čitamo se :D

    avatar

    13.04.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • x...cool stuff...x

    SUPER BLOG! POSJETI ME! P.S.-SRETAN USKRS!

    avatar

    13.04.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • mackurina

    Ja sam jednom imala dečka mlađeg od mene godinu dana. Nije bilo loše ali bolje je sa starijima. Ovisi o osobi naravno. Ovaj moj je bio užasno djetinjast. U početku ti je to slatko ali kasnije... Uh, kosa mi se diže kad se sjetim :))) Ali on je tada imao 15 godina ili 16 i uglavnom bio je dijete. Ovaj tvoj sigurno nije.

    avatar

    13.04.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...