Komentari

minimalistica.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • go0oA

    hahah..one gore slike su ti jebene... e da je meni malooo -------

    avatar

    11.04.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Priča ti je ko uvjek, ful looda. Do yaya. A slike govore više nego tisuću riječi.

    avatar

    11.04.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • go0oA

    @ zina mi se gadi samo dva dana poslije i tad me jebe u zdrav mozak, al, to se zaboravi brzo..and here we go again...;)

    avatar

    11.04.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • nika

    kod tebe uvijek neka paljevina :D odličan je onaj smajli koji lupa u zid, hehe!!! točno dočarava situaciju! a baš lijepo da si osjetila leptiriće, jojjoojoooooj :D mala zacopana :D uživaj s njim dok možeš, znam bed je da odlazi :(( šmrkaca u tu čast :((( tebi ***

    avatar

    11.04.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • nika

    neće bejb, neće.. samo promijeni, i to je to. sve ostaje!! :**

    avatar

    11.04.2006. (16:48)    -   -   -   -  

  • dislocirani

    a nastavak ide! (zakasnila sam na bus), našla iskorišteni kondom komada 5 na zemlji, malo puhnula, otkopčala šlic dotičnoj osobi shvatila da se ipak treba oprati pa si bacila zakopčala, ali je naišo čika policajac sa kojim si kasnije pričala dok nije došao novi bus, a kako znaš treptati on te je pustio sa upozorenjem:D!

    avatar

    11.04.2006. (17:52)    -   -   -   -  

  • Hrki

    samo ti uživaj.. i ja malo osjecam nako dugo vremena leptiriće ;)... joj kako me tvoje pisanje razveseli... moram ti to opet napisati ;) a wc kao wc.. sluzi za puno stvari ! ;)

    avatar

    11.04.2006. (19:43)    -   -   -   -  

  • No te prokupes

    trema!? leptirichi!? dakle naslov posta je istinu rekao, ma ti si ista ko ja kad si sigurna da se neces zapetljat u nesto ozbiljno (london brate mili) onda si in loooove :) Uzivaj i drz' se wc-a hehehe

    avatar

    11.04.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • -d[ˇ_ˇ]b-MNML...

    @GOa...hAhAhA, dobrA si, meni se ne gAdi ni kAd me bedArA uhwAti dr dAn od nje, wech kontAm e dA mi je sAd josh mAlo dA to prodje, loooooooool, (shAlim se, nArAwno...kAo hAhA) @BRaCO to jA zAprAwo tebi ochu dochArat kApAcitete o kojimA smo goworili nedAno, hAhA, dA wish s kim imAsh poslA @NIKY hAhA, znAsh mene, sprzhikA mAjkA, lol... osh plAkAt sAmnom kAd ode!??! de fuj, nemA plAkAnjA, to je zA neke druge ljude :)) wrAtit che se on imA dA gA zhenim, josh Ak dobije drzhAwljAstwo, hAhA, josh chu jA u london, hAhA... @DISLOCIRaNI...widim dA tu neki pojedinci imAju bujnu mAshtu, lol, brAwo, owo ni jA nebi bolje izmAshtArirAlA, lol, Al nije bilo tAko... i nije bilo busA poslje neg mi je rjeshio prijewoz ;) hAhA @HRKI ondA uzhiwAmo tugeder ;) nAdam se dA che nAm obojimA potrAjAti ti leptirichi :)) hwAlA nA komplimentimA, A shto se wcA tiche jA tAm sAmo obAwljAm nuzhde, zA perwerzije preferirAm krewet ipAk ili kupAtilo pomoguchnosti moje il nechije owAk, ne u birtijAmA nekim i rupAmA ;) @LENKa hAhA, owo tAko grozno zwuchi... jA bi u london, imA dA wolim :))

    avatar

    11.04.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • LaDiDa

    uuuuuuuu koja luda noc i dan :)) a poznato mi je to nesto sta se momaka tice.. a stas.. bar ti je bilo lipo! E i ja san popizdila na ovu jednu moju priju, kad smo vec peru fh komentirali . Uglavnom cura je odjebala momka koji je jako jako dobar prijatelj sa perom, sta znaci da je ostala s njin da san ga mogla upoznat! Uf popizdila san! Ajme kako ja njega volin!

    avatar

    11.04.2006. (20:35)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    To kapaciteti :)) Znaš ona kolica, mi ih zovemo karijola, šta imaju jedan točak naprijed i ručke za vožnju. Mislim da ih zovu tačke ili japaner nemam pojma. Uglavnom...takva puna kolica, E TO SU KAPACITETI :)))

    avatar

    11.04.2006. (21:45)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Čikara je samo jedan u nizu naših govornih unikatnih bisera. Ali vidim da si savladala gradivo. Kako bilo...karijolu ćemo ispraznit :P

    avatar

    11.04.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • orta

    a nisam ni sumnjala da tebi moze bit lose za vikend :)) i ko mi se to zaljubioo?? :) e da ja barem imam gdje izaci u ovom glupom gradu... al docekat cu valjda i ja to, pa taman s 30 i kusur :)) ajde uzivaj!

    avatar

    12.04.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • dislocirani

    hm.. jel to znači da nastavim priču za organizirani prevoz.. ne mislim da ipak to ne želiš!

    avatar

    12.04.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • dislocirani

    da i nemoj ti meni nije bilo tako! reko mi komšo koji je pandur da je bilo tako!

    avatar

    12.04.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...