Komentari

slatkadarkerica.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Vrli stari svijet

    Ovako, najdraza seko: Ocito neces slusat kad ti govorim usmeno, pa cu ti onda napisat pa da ti jos ekipa potvrdi ili zanijece moje rijeci. Dakle, ti si izabrala nacin na koji se odijevas, sminkas ili glazbu koju slusas. Darkerizam je nastao iz revolta prema drustvu, a sve sto se kosi s drustvom je automatski drustvu NEPRIHVATLJIV!!! To dolazi u paketu. Pitaj ti te profesore sto su oni radili kad su bili mladi! Tvoja mama na primjer je zivjela u doba hippy-ja. Oni su protestirali svojevremeno protiv rata u Vijetnamu, pa su takodjer odstupali od pravila i normi kojih se drzao cijeli americki puk. Mama je isto tako slusala Doorse, Bijelo dugme, Azru, Riblju corbu, dok je ekipa slusala Ivicu Šerfezija, Dalibora Bruna, Hari Mata Harija i ostale zabavne glazbenike. Sada zamisli kada se revoltira cak protiv klasicnog rnr-a! To ti je na sve ono gore jos duplo odbojno! E, to ti je darkerizam. Revolt revolta, pobuna na pobunu. To je malo teze ovako objasniti... Al nek ti na srcu uvijek bude jedno: kada dodjes u srednju skolu, profesori ce vec otupjeti na to i mozda se iznenadis pa shvatis da ces ti mozda biti jos najblaza darkerica... Osim ak ne upises neku narodnjacku srednju... Onda ti nema spasa... ;)

    avatar

    11.04.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • =)°~°~L0v€

    daj kaj nis ne dolazish?

    avatar

    11.04.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • ...Never give up, just smile and be happy! i'm wit

    prvi i osnovno mi nismo nista izmislile, mi smo ti rekle kaj je nama julija rekla... btw nismo rekle da je sve to ana rekla, i tu je julijinih stvari... posto ti neces nikog slusati nemoras... sve ovisi na tebi... mi ti ne bi lagale, ali radi sto hoces...

    avatar

    11.04.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  • ...Never give up, just smile and be happy! i'm wit

    hy! imam novi post... moras procitati

    avatar

    11.04.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • boozer

    kao prvo ...hahahahaha..... kao drugo......pa gle ono "daj se zakuni na....."ti je sranje može ti to reći tko oće .....mislim ne shvača ti to nitko ozbiljno :)......kao treće ....ja bi napravio : paaaa ja bi se raspitao okolo .. pitao druge kaj znaju o tom jesu je čuli da te traća ak da pitaj kaj...pa ak ti svi kažu isto onda te je sestrićna istraćal ak se priče ne poklope bar malo onda ti te koje si pitala seru :)........gle ajmo realno...ona ti nebu rekla da te traćala...kaj god joj ti rekla....ja se nadam da sam pomogao

    avatar

    11.04.2006. (17:08)    -   -   -   -  

  • boozer

    a daj napiši nekaj o sebi :) zaboravio sam to napisat gore :)

    avatar

    11.04.2006. (17:09)    -   -   -   -  

  • rig rob

    zovem se tena, idem u osmi razred, imam prekrasne plave oci(nisam umisljena) ,sta jos,aha smedja kratka kosa(do ramena,hocu sssseeeeeeeeeeeeeeeee fffffffffaaaaaaaaaaaarrrrrrrrbbbbbbbbaaaaaaaaaaattttttttttttt uuuuuuuuuuuuuuuuu cccccccccrrrrnnnnnnnnnnnnnooooooooooooo!!!!!!! prijevod hocu se farbat u crno!) ah sta još????????????????????

    avatar

    11.04.2006. (17:35)    -   -   -   -  

  • rig rob

    evo ovako ja ne kažem da ste vi to izmislile ali moram imat mjeru sigurnosti!!!!

    avatar

    11.04.2006. (17:37)    -   -   -   -  

  • rig rob

    pa svjesna sam toga THUNDERMASTER ali sta da radim kad ljude nije briga a svi misle da su najpametniji!!!! a to da mi nece rec iskreno fakat imas pravo to sam ja njoj i rekla jucer preko mob-a !!!!! a jesi zadovoljan opisom??!!???

    avatar

    11.04.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • rig rob

    daj ti napisi nesto o sebi!!!!

    avatar

    11.04.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • rig rob

    zapravo ne moras sve sam nasla!!!!!!!!!!!!!!! hahaha

    avatar

    11.04.2006. (18:38)    -   -   -   -  

  • rig rob

    e teichi daj mi se razvedri!!!!!!!! pa nisam tak mislila ali reci mi sta bi ti napravila da idem prijetit juliji ili ani ako mi nece rec sta se i oko cega sve zaplelo da cu ih zagutit ne znam teichi tesko je!!!! a ne zelim opet bit glupaca koja gubi!!!!!!!!!!!!! i nisam tebe i martinu htjela uvrijedit!!!!! sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    11.04.2006. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...