Komentari

kakosadadalje.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pegyial

    Teško je meni na to odgovoriti. ne znam, ako je takav netata, onda ga alali, bolje posveti vrijeme čovjeku koji te odgojio, ako on to zaslužuje. Tata se ne postaje rođenjem, nego življenjem s djecom. Mame nose djecu pod srcem, ali tate ne. Tate ih zavole, i oni njih dan po dan. ako je taj drugi čovjek bio uz tebe kako si rasla, zar ti nije on više otac, nego čovjek koji ni ne zna kako se zovu unučad. Nadam se da nisam nešto krivo rekao, a ako jesam to je samo zbog manjka informacija. Al

    avatar

    11.04.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    nisi rekla ništa krivo,puno hvala..

    avatar

    11.04.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • lady

    Draga moja...ponekad je težko znam i ja...ja nepoznajem svog oca, znaš kad je saznao, da je moja mama trudna i da če bit tata je naredio samomor...ali kad bi znao, da sam ja cjeli on, nikad ne bi to naredio..ali ga volim svejedno..pokazali su mi gdje ima svoj drugi dom...neznam šta da ti kažem...bilo bi ljepo da te on prvi posjeti ali ti ga jako voliš i želiš pa daj ti ga posjeti i piši mu prva ti..zašto ne...nikad nezna čovjek šta bi bilo bolje..sve je čudno ratalo..ja ga volim pa ga nemam ni poznajem samo preko slika, ti ga imaš ali ne dođe..imaš od mene velik pozdrav!

    avatar

    11.04.2006. (15:54)    -   -   -   -  

  • mama44

    To će bit Susreti katoličke mladeži, već sam čula na tv-u da pričaju o tome...e, pa kad bude glavna misa, vjerovatno nedjelja, one će pjevati psalame i to...E sad više nisam sigurna,ali mislim da je kraj 4.mjeseca...ma sigurno će bit još priče o tome u medijima...a i ja ću to izreklamirat, ne radi Bozanića, nego radi moje ljepotice...:)))

    avatar

    11.04.2006. (21:19)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ....moj je mlad umro i čiča miča gotova priča.....iako ponekad u nekim situacijama pomislim ...e da je tu moj tata on bi...za tvoga:ako ima želje nek dođe upoznat svoje unuke ................sumnjam,a ti razmisli dobro i slušaj svoje srce.......da ne bi jednog dana žalila,....a na prvo mjesto stavi mamu i očuha jer oni su ti,pravi.......

    avatar

    11.04.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • pegyial

    @mama2 - ovo je Al - muž, a Pegy je - žena he he he :)), baš si me nasmijala. Al

    avatar

    12.04.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • lady

    Pozdrav mama2....rekla sam, da te moram samo pozdravit i zaželit sve dobro...sunčan pozdrav i poljubac!!!!!!!!!!

    avatar

    12.04.2006. (11:32)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    joj,uf!rekla bih ti da ti je bolje da ti se se ni ne javi...kad nije dosad...ali znam,kad vec to tako zelis da neces biti mirna dok se ta prica jednom ne zaokruzi.zelim ti sve naj.::))

    avatar

    12.04.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...