Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • KOKI

    živio Šokre!....:)

    avatar

    11.04.2006. (07:54)    -   -   -   -  

  • dva

    lijepo je poznavat takve ljudove, a sigurno će i njemu biti drago kad ovo bude čitao...pozdravčić :))

    avatar

    11.04.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  • jja

    Takva prijateljstva su pravo bogatstvo :-) I ja se slazem, sigurno ce mu biti toplo oko srca kad bude citao ovo :-)

    avatar

    11.04.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Koki, živio...što više takvih u našoj domaji, to prije stižemo u neko normalno okruženje))) Dvojko, ti znaš o kome je riječ i posredno ga preko svojih frendova i poznaješ...mali taj naš svijet ha?))) Jja, istina, to su prava bogatstva koja nekda i ne primjećujemo i da, bilo mu je jako drago i neka je, sve je zavrijedio što je osjetio)))

    avatar

    11.04.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Drago mi je zbog tebe i njega.Zaista su rijetka takva prijateljstva.A mogu samo zamisliti njegovu facu kad je shvatio...Mono hvala ti ti si jedina spomenula ono za posao.Znam ja da je svugdje teško,i da nema više posla kao nekada,i zato znam da će i moja potraga potrajati,ali nadam se hepiendu.Puno te pozdravljam ...

    avatar

    11.04.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • pegy

    Dobro da si odmah spomenula da je tvoj Krešo oženjen, jer da nije tako od početka do kraja posta možda bih se bila i zaljubila. :))) Za ozbiljno, cijenim takve ljudske osobine. Volim kada su ljudi borci, kada su kreativni i kada jednom rječju iz njih zrači pozitivnost i optimističan pogled i na sebe i na sve oko sebe. Zato, mislim da, vezano za ono što smo jednom pričali - živjeti u Hrvatskoj ili izvan, čovjek pred sebe stavlja izazove. Možda i jesu teški, ali potiču čovjeka na pomake i to one pozitivne. Svatko ima svoj put, netko možda baš tamo gdje je (Australija, USA, Njemačka, Austrija ....) najbolje radi za svoju zemlju, netko to radi doma u Hrvatskoj. Možda i ne toliko planski i namjenski, više spontano, koristeći sve ono pozitivno u vlastitom karakteru. Vjerujem da svatko od nas može doprinjeti promjenama. Nisu one vidljive "sa satelita", ali u nekom mikrosvijetu sigurno jesu.

    avatar

    11.04.2006. (21:10)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Franc...i ja se nadam hepiendu, a evo doznala sam da je i Šokretu sjela lova od Ministarstva na koju je kao branitelj imao pravo...jest da je trajalo, ali ipak))) Da Pegy, odmah sam srezala svaku nadu u tom smislu, jer vjerujem da bi se mnoge zainteresirale, pa zašto davati lažnu nadu-ha-ha...Sve ostalo što si napisala stoji i imala bih možda nešto za dodati, ali neću kvariti)))

    avatar

    13.04.2006. (00:00)    -   -   -   -  

  • ajde dolazite

    ok blog!!!!pozz

    avatar

    13.04.2006. (17:03)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Blago si ga frendu uz takvu frendicu! Dobar marketing si napravila. I neka si :) Treba čuvati i njegovati takva prijateljstva.

    avatar

    14.04.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...