Komentari

bogjelezba.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ¤ Kenny {stands strong stands proud}

    Ah....sad mi je sve jasno. Ovaj blog uopće nema smisla. Pa dobro, neka i dalje zaokuplja internet prostor svojim nekoherentnim idiotizmom. Nije da me briga, imam pametnije stvari za raditi nego se vraćati na ove izljeve predškolskih vulgarnosti. A mogla si jednostavno izbacivati frustracije šutanjem jastuka...tjaaa....

    avatar

    10.04.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  • MILITANTNI KRŠĆANIN

    nope, ovo je much more fun. a usput skužim zbog čeg se danac culice smatraju posebnima:) hehe. mici mici "nekoherentnim idiotizam" lol nemoj me tako obasipati svojim mudrostima...neće bit dovoljno mjesta za opis tvog linka!!!! pa nećeš valjda da nagrdim blog pobogu!!! mislim keni, keni. daj odi jest sladoled. onak.

    avatar

    10.04.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • Peek a boo!

    OK, sorry, al spominjanje phantasmagorie je fakat gadno vrijeđanje, i mislim da to nisi trebo spominjat, jer je to najniže kolko netko može past. A sad, to što si uvjeren da nema črunessi do tebe, to je tvoj problem. Kenny i ja ne idemo u isti razred, bez brige, ali znam ju i cura definitivno posjeduje veliko znanje u cjelokupnoj glazbi, što uključuje i gothic, a ti mi ga iskreno nisi pokazo, pogotovo nakon što si rekao da bauhaus ne spada u gothic za razliku od SOM i Mission (ovo za bauhaus je čist OK, al za SOM baš i ne, jer da se kužiš u gothic kolko tvrdiš znao bi da se Sistersi odbijaju povezivati sa goth glazbom, i pogotovo stilom)

    avatar

    10.04.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • Lesbia Omnipotens

    Matija, Matija. Da ti Eldricht kaže da je začetnik hip-hopa, pretpostavljam da bi u to povjerovao, jel? I ne znam zapravo što vas je navelo na ovaj blog. Vaš trueness ili netrueness? U svakom slučaju, slobodno nastavi sa skupljanjem svoje uobražene bubuljičave ekipe jer je zabavno gledati kako se deca poput tebe žele pokazati zrelijima nego što jesu. A znaš što je dokaz da ti i tvoja ekipa niste sazreli? To što ste se navukli. ;))

    avatar

    10.04.2006. (23:33)    -   -   -   -  

  • Peek a boo!

    pa ovak, ja samo ne znam po čemu smo se mi navukli a vi ne. Kolko ja znam, nismo mi jedini koji ostavljaju komentare, vi nas možete ignorirati jednako lagano kao i mi vas, a što se tiče SOM mislim da oni imaju pravo kao takav bend sami odlučiti da li bi se trpali u gothic ili ne. I daj mi molim te vas dvoje učinite uslugu i recite kolko imate godina jer mi je više smiješno da nas tu zovete dječicom, a skrivate svoje godine, jer po jačini vaših argumenata čini mi se ko da imate 12-13 godina.

    avatar

    10.04.2006. (23:56)    -   -   -   -  

  • FIRE, FIRE burning higher

    Ma kakve tange! Zašto bi se uopće noslile bilo kakve gaće!?!

    avatar

    11.04.2006. (01:30)    -   -   -   -  

  • MILITANTNI KRŠĆANIN

    IMADEŠ PRAVO. LESBIA OMNIPOTENES SIGURNO VOLI PRIRODNO

    avatar

    11.04.2006. (09:03)    -   -   -   -  

  • MILITANTNI KRŠĆANIN

    MATIJA: JA IMAM 12,3 GODINA A LO 13, 125 GODINA. PA MI JESMO NAVUČENI, MI VOLIMO SAMI SEBE. ZAŠTO BI MI PRESTALI PISATI KADA JE OVO NAŠ BLOG..ONO DOOOOH. PA NISMO MI U ISTOJ SITUACIJI. TI PIŠEŠ JER DRVIŠ NEŠTO ŠTO NAS NE ZANIMA(NO BAR UPOZNAJEMO MLADEŽ), A JA PIŠEM ON MY PROPERTY ONO ŠTO JA OĆU DA PIŠEM.OPET, VI ČINITE OZBILJNOM SITUACIJU OD NAŠE ZAJEBANCIJE, A JEDINI RAZLOG ZAŠTO TO ČINITE, PRETPOSTAVLJAM, JE PRESERAVANJE. AL MORATE SHVATIT DA LO I MK BOLI K. BILO BI NAM SVIMA LJEPŠE DA VELIŠ KAKO DRKAŠ NA HMM DAVE GAHANA I ODMA BI BILI PRIJATELJI(DOBRO MI VEĆ JECMO PRIJATELJICE). I DA, SOM, AKO SI OBRATIO POZORNOST, JE IMAO VELIKU MOGUĆNOST STVARANJA ODREĐENIH MEDIJSKIH EFEKATA. BILO MISTIFIKACIJOM, BILO NEDOSTUPNOŠĆU, BILO NAOČALAMA, BILO ODBIJANJEM "GOTHICA". AKO NICI SKUZIO I LO I MK ODBIJAJU GOTIK. MI NIGDJE NE TVRDIMO DA SMO MI ČRU GOTIK, MI TVRDIMO DA SMO true necro grim dead gothic zauvijek. A OPET, MOŽDA BI ZA NAŠ STADIJ RAZMIŠLJANJA TREBAO VIDJET I DOŽIVJETI SVE TE BENDOVE, PA BI TI SRCE BILO NA MJESTU GLEDE TERMINOLOGIJE. POOOOOSAAA

    avatar

    11.04.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • enemy within

    Ćerce glupa si ka kurac,nemaš pojma o gotici pa zato ne seri po gotičarima,ajde radije srat u wc.

    avatar

    24.11.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • enemy within

    Ćerce glupa si ka kurac,nemaš pojma o gotici pa zato ne seri po gotičarima,ajde radije srat u wc.

    avatar

    24.11.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...