Komentari

darkknight666.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Leviathan

    Evo kad ti nitko nije ostavio komentar ja cu!!!

    avatar

    10.04.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  • dora.

    ma baš to--demokracija je u biti dobra ideja(baš kao šta si reka-prava demokracija bi bila u anarhiji--istinska samouprava), ali ovo šta mi sad imamo nije ni blizu tome. općenito to da netko vlada nama, čak i da mi znamo tko i kako, i da glasovanjem utječemo na tu vladavinu--to isto ne valja,nego bi jedino funkcionirala i bila I legalna I legitimna PRAVA demokracija. al to si već sve ti napisa pa nema svrhe da sad ponavljam. :D a lobotomija....niko ne može potpuno objektivno napisat lekciju iz povijesti niti održat emisiju na neku temu, i ne može samo iznosit činjenice točno kako,gdje i šta se dogodilo jer ima svoje mišljenje o tome, tako da iako on to možda ne želi, uvijek se može osjetit utjecaj subjektivnog mišljenja pojedinca koji piše taj tekst. jedino ako je debil pa uopće nema mišljenje. ok logikom smo došli do zaključka da je najbolje da nam debili pišu knjige??? hahaha koji var....=) jedino kako ti možeš kreirat samo svoje mišljenje o nečemu je da ti sam promatraš taj događaj bez ikakvog utjecaja mišljenja drugih pojedinaca. jebote sinjaj komentara koliki je....al to je tako kad si napisa ovakav post, svaka čast. =)) čujemo se....=)

    avatar

    10.04.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • Sothis ;)

    ej napisala sam post!!! i sorry, u sranju sam sad, postove ću ti pročitat drugi put al jedan savjet: ako očeš proučavat demokraciju i ostale društvene stvari posudi si neznam, neke knjige tipa Marx, Engels, itd. itd. i još neke sociologe-nitko ne bi trebao pljuvati o onome čemu ne poznaje (ne govorim da ti sereš, naprotiv), nego imati podlogu i biti načitan stvara prostor za rasprave itd. i ako te napada neki jebeni peder koji te želi impresionirati o čemu govori a ne zna o čemu govori ti ćeš ga znat srezat. U korijenu. Ak si šta skužio. Booooooook!!!

    avatar

    10.04.2006. (22:30)    -   -   -   -  

  • LARA

    tako je i yuga propala jer je nekima odgovaralo da propadne. . . al eto.javna istina i prava istina se razlikuju... al najjači film o pravoj i javnoj istini je wag the dog... ne znam hrvatski prijevod,al film je odličan. predsjednik je uhvaćen sa nekom djevojkom kako mu daje blowjob,i onda ga de niro i hoffman moraju prikazati kao sveca u izmišljenom ratu.predobar film,,, anyways --> bye :)

    avatar

    11.04.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  • DANTE IN HELL

    jupi uspio sam na tvoj blog.ma ca si iz buje?jebuje na brijegu i to jako he he

    avatar

    18.04.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • ††††††††††† GROBLJE †††††††††††

    JEBEM TI MAMU 100 PUTA!!! KONJU JEDAN RETARDIRANI MALOUMNI!!! TI PIŠEŠ NEŠTO!!! PA MRŠ U TRI PIČKE MATERINE KONJU JEDAN BANGAVI!!! BTW PPPUUUSSSAAA IZ OOOSSSIIIJJJEEEKKKAAA!!!

    avatar

    20.04.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • 0www0

    http://www.apocalypsecartoons.com/roc/ep1/roc1.html

    avatar

    21.04.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • Sprdancija,zejebancija i drugo

    Dobar blog.Samo tako nastavi.Pozdrav!!!!!!!

    avatar

    24.04.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • punkstain

    Kako je? Imaš još posljedica od subote?

    avatar

    24.04.2006. (22:37)    -   -   -   -  

  • seksi

    e nezna dal sam ti vec rekla...citam te al ti ne ostavljam komente...super ti je blog...svida mi se kako razmisljas.....peace

    avatar

    27.04.2006. (19:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...