Komentari

cvjetakmali.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • foto cvijet

    To je valjda jedini cvijet kojeg ja nekako izbjegavam... valjda zato što kad ga jednom posadiš toliko se osjemeni i razleprša okolo da ga je kasnije teško iskorijeniti i godinama će nicati sve po svuda i gdje treba i gdje ne...

    avatar

    08.04.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • Zurl

    To je cvijet kojeg volim baš zato jer je uporan i opstaje tamo gdje neke biljke nebi mogle.Vidjela sam popločen put šupljikavim pločama u garažu i tu je usojevao usprkos prolasku automobila.Ma koja snaga je u tom cvijetu.Nemam ga pa nemam sliku a dobro bi došaš za kratku priču.Posijat ču ga ove godine hvala na savjetu.

    avatar

    09.04.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • let your soul be your pilot

    pozdrav i tebi.... moram ti reci da mislim da je MOJA kineska smokvica uvenula... ali cekam da vidim sto ce jos biti... sve joj se lisce osusilo i otpalo... ne vjerujem da je to normalno... pozdrav!

    avatar

    09.04.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    @foto cvijet vjerojatno je zato i dobio to ime jer prkosi svemu @ksenija ako želite poslužite se mojom slikom, javite mi @di žao mi je ako je definitivno uginuo, možda je samo odbacio svo lišće, mada je on zimzelen, ali možda se uvrijedio,stavi ga negdje van u polusjenu jer više nije toliko hladno, možda se oporavi..

    avatar

    09.04.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...