Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • baca iva

    Ta ti sigurno znaš, komšo moj dragi, kako se kod nas kaže:Doće gica na valov! I evo dolazi. Drago mi je najprvo rad istine, al mi je drago i rad tebe. Valda će te sad naj ruralni Bašić ostavit na miru. Lipo te i puno pozdravljam!

    avatar

    07.04.2006. (16:16)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    Žac, možeš li nešto više kazati o svom razgovoru s Gažijem, poglavito o razlozima zbog kojih su tada htjeli hapsiti Santrićeve suradnike, a možda i o Santiću samom: naime, zašto se htjelo hapsiti njegove suradnike ali ne i njega, tko su ti suradnici, i, konačno, jesi li možda iskoristio prigodu i upitao Gažija kako to da baš Santrić devedesetih financira osnutak jednog našeg eminentnog tjednika, koji će zasigurno već u sljedećem broju objaviti tužnu ispovjest silovane djevojke.

    avatar

    07.04.2006. (23:49)    -   -   -   -  

  • Sto li sad pak, Peratoviću, želiš pokazati ješ jednim zbrčkanim postom (i to uz pomoć toga tvojega "urbanoga" "komšije" svinjogojca "baća ive"), posebno ponavljanjem pogreške o intervjuu s Arkanom? (M.B.)

    avatar

    08.04.2006. (14:12)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    Naravno, mislio sam na 'Nacional'. Kao što je Josip Dikan Radeljak potvrdio na sudu, kamo je dospio zbog neke Pukijeve optužbe, veliki udbaš Santrić financirao je osnutak 'Nacionala'! Nedavno je stoga Pukanić pokušao objasniti kako nije znao čime se njegov veliki prijatelj Santrić cijeli jedan život bavio. Zanimljivo je pritom tko je Santriću zapravo sugerirao da da novac, jer, iako ga je Santrić ima na pretek, nitko ne daje ni filira bez nekog jakog razloga, a te je razloge očito Santriću priskrbila ovdašnja centrala, koja i dan-danas sjajno funkcionira, od vrha do dna države.

    avatar

    08.04.2006. (20:15)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    P.S. Da, Radeljak i Santrić bili su kućni prijatelji. Dugogodišnji.

    avatar

    08.04.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  • Dosije

    Zeljko, a odakle i sto uopce Vukojevic zna ?

    avatar

    12.04.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...