Komentari

satrocosmo.blog.hr

Dodaj komentar (232)

Marketing


  • linus.broj.dva

    potpisujem odmah posljednju konstataciju - dapace, o tom treba napisat' manifest. to je kao neka vrst aksioma, dokazi su tu nepotrebni :-)

    avatar

    06.04.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    i ja odmah kliknem da vidim novi post, a nema ga?! Linuse, piši nešto!

    avatar

    06.04.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • Lovac_u_žitu

    ja se prikljucujem tvojem i linusovom manifestu, te dodajem apsolutno slaganje s teorijom o knjigama kao direktoricama svemira.

    avatar

    06.04.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • Lonely wolf

    Oh....dobronamjerna opaska je prouzrocila razmisljanje i shvacena je kao nekakva osuda? Neee, nije mi to bio cilj.Opaska je produkt mog kucnog odgoja, nekima pomalo zastarjelo, ali po mom misljenju pravilno, jer svi ovi problemi naseg drustva, opet po mom misljenju, proizlaze iz nedostatka ili nepravilnosti kucnog odgoja kao primarne tocke razvoja svake jedinke.

    avatar

    06.04.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Jebote, totalno si mi bezveze ovako - još sad ti tu neka intelektualka ispadaš! Ko da je bio problem pobrojati te sve naslove :))

    avatar

    06.04.2006. (23:40)    -   -   -   -  

  • spreha

    kazes "velika zvjerka" je dobra predstava ha? bas sam razmisljao dal da je idem pogledati....

    avatar

    07.04.2006. (01:34)    -   -   -   -  

  • spreha

    e da... kad smo vec kod intelektualne strane.. ne bih htio biti picajzla, ali ovo nabrojano samo dokazuje da imas oci i da znas citati :) zanimljivije bi bilo vidjeti vise zakljucaka i razmisljanja.... (meni barem)

    avatar

    07.04.2006. (01:40)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Da se mene pita, ja bih rado čitala i drugu stranu noćnih nalakćivanja po šanku kao i zavirila u drugu stranu tebe. Fali mi taj dio, al ok, taj dio ćemo riješiti u offu. ;)

    avatar

    07.04.2006. (08:48)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    znaci "go west" nije dobar? a ja cula sam hvalospjeve... hm... nista, jedino rjesenje da ga i sama pogledam... :) sto se "crash"-a tice, mene odusevio. davno nisam gledala film koji slojevitije prikazuje ljudski karakter. "karaula"- ne znam, jos nije stigla u rijeku, pogledati obavezno, ali tomicevu "nista nas ne smije iznenaditi" od srca preporucam, jer je URNEBESNA! :) na kraju, vezano uz izlaske i alkoholiziranje- JUST DO IT! :)))))

    avatar

    07.04.2006. (08:49)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    cula SAME hvalospjeve, sorry. :))

    avatar

    07.04.2006. (08:51)    -   -   -   -  

  • bijahu to misli jednog 30 i nešto godišnjaka...

    ;)) ...uvijek sam govorio da ta okupljanja tim piscima služe da bi štogod jelte po....., uvijek ima novinarki koje se pale na njihove romane kao i lude oči.....od njega sam pročitao samo Les particules elementaires,prije nego li je bila prevedena (ajde da se malo hvalim). Prikaz modernog francuskog društva je dobro prikazao (znam jer sam živio tamo). Ali za napisati kraj roman se vjerovatno dobro napušio, mislim da ni njemu nije jasno šta je tu napisao. Tako da mi iskreno ne pada na pamet čitati još nešto novo. Možemo mi intelektualizirati do beskraja, daj ti meni neko rješenje...

    avatar

    07.04.2006. (09:23)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    Lonely@ja se apsolutno slažem s tobom vezano za kućni odgoj... ali s druge strane postoji i onaj pozitivan bunt koji proizlazi iz nemogućnosti mijenjanja stvari pristojnim ponašanjem i altruizmom... kaže se da pametni uče na tuđim greškama. gdje ćeš bolji pokazni primjer od poštenih roditelja intelektualaca?;) Jazzie@pit ćemo mi kavu, znaš;)

    avatar

    07.04.2006. (09:40)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    spreher@pazi "zvjerka" je odlična predstava za sve koje iole interesira moderni biznis... ja bih rekla duhoviti prikaz biti hrvatskog biznisa; ujedno jako realan jer prva ja xy poslova dogovorim vani, o mom predsjedniku uprave da i ne govorim... ukratko poruka: uspjeh rijetko korelira sa znanjem i stručnošću, bitnije je kako ti se zvjezde poslože... P.S. A glumci su odlični! P.P.S. Baš si picajzla!

    avatar

    07.04.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    Zvončica@"Go West" je pretjeran u svakom pogledu, iako ima dobrih karikaturalnih prikaza (tipa pravoslavni pop ratni huškač) ... Mada, ja možda nisam mjerodavna jer sam i prije rekla da nisam fun populariziranja homoseksualizma - i opet da ne bih bila krivo shvaćena - nemam ništa protiv homoseksualaca, ali imam protiv odgoja djece pod parolom "to je totalno ok"... Jedino što je mrak u tom filmu je fenomenalni Rade Šerbedžija čiji je svaki kadar vrhunski. Zanimljivo da on fakat otme kadar i ne doživljavaš nikoga drugoga...Ili je i to subjektivan dojam. Ne znam, odi pogledaj...

    avatar

    07.04.2006. (09:56)    -   -   -   -  

  • Drevni

    Potpisujem odmah dvija zadnja zaključka. Ali da ružiti treba, treba...

    avatar

    07.04.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • spreha

    danke na infou o "zvijerci"... definitivno cu je ici pogledati :)

    avatar

    07.04.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • Una

    Gledala sam baš jučer fatalni preljub i moram priznati da me nije film baš previše impresionirao. Zamišljena radnja je dobra, ali previše je toga prepušteno slučajnosti koja u finalu rezultira polupravdom. To je tako samo u holivudu, u stvarnom životu bi on ostao bez 100 tisuća.

    avatar

    07.04.2006. (17:55)    -   -   -   -  

  • girl

    IGRA: Za ovu je igru vazno da ne varas Znam da zvuci glupo ali ne bih je prosljedivala da se i ja nisam iznenadila Na kraju igre ces se dobro nasmijati, naravno samo ako neces varati. Dakle ne gledaj sto pise unaprijed, vec polako red po red. Mozda ces se malo zbuniti kada budes usred igre ali samo ostani cool i nastavi dalje,iako ces mozda biti pod pritiskom ((kada trebas zapisati imena to obavezno moraju biti osobe koje poznajes)) Igra ce te stajati 3 minute zato se koncentriraj i odgovaraj na pitanja refleksivno i s osjecajem. Osoba koja mi je poslala tu igru tvrdi da su joj se zelje ispunile samo nakon 10 minuta. Sada uzmi list papira i nesto za pisati i polako red po red inace ces pokvariti igru. nemoj prerano pogledavati igru unaprijed jer ces je pokvariti 1.napisi u stupac brojeve od 1 do 11 & gt;. 2.ispred brojeva 1 i 2 napisi bilo koji broj ;>. 3.ipsr ed brojeva 3 i 7 napisi imena osoba suprotnog spola Nemoj varati i gledati igru unaprijed &g t;>>4.is pred brojeva 4, 5 i 6 napisi neka imena( npr clanova obitelji, pri jatel je.) ; 5. napisi 4 naslova pjesama ispred brojeva 8, 9, 10 i 11 & gt; 6. i sad pozeli ne?to. sad slijedi objasnjenje. 1. ovu igru moras poslati broju osoba koji je jednak broju koji si napisao iza broja 2 2. osoba iza broja 3 je osoba koju volis 3. osoba iza broja 7 je osoba koja ti je draga ali nesto vise od prijateljstva jednostavno nije moguce. 4. na broju 4 je osoba s kojom si jako povezan 5. na broju 5 je osoba koju jako dobro poznaje? 6. osoba na broju 6 je tvoj sreconosa (luckystar) 7. pjesma n broju 8 se odnosi na osobu na broju 3 8. pjesma pod brojem 9 se odnosi na osobu pod brojem 7 9. pjesma pod brojem 10 te najbolje opisuje 10.pjesma pod brojem 11 najbolje opisuje tvoje osjecaje, tvoja razmisljanja o zivotu Posalji u slijedecih nekoliko minuta ovu igru desetak osoba i tvoja ce se zelja ispuniti, ako to ne ucinis dogodit ce se upravo suprotno, 10 ce te godina pratiti peh. Dakle kopiraj, salji, i uzivaj

    avatar

    07.04.2006. (17:59)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    showdown@i meni to tako izgleda;) anyway, mislim da lik odlično piše, a prikaz modernog društva ne pogađa samo francusko drušvo već, duboko sam uvjerena je univerzalan... Trebaš vidjeti otuđenost u Širenjima područja borbe (mislim da vrvi autobiografskim elementima hihihi), zbog kojih sam počela suosjećati s vječnim autsajderima... A rješenje nemam. A da imam, kapitalizirala bih taj asset!;)

    avatar

    07.04.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • Šatro Cosmo girl

    drevni@sta samo dva?;) morenza@mislim da ćeš se i ti malo razočarati...ali buš nam rekla spreher@nema na čemu Paris@ pravu si, totalno holivudski scenarij! girl@prošetaj!

    avatar

    07.04.2006. (18:04)    -   -   -   -  

  • bijahu to misli jednog 30 i nešto godišnjaka...

    ajd pročitat ću...sad si me zaintrigrirala, inače likove kakve je opisao u elemetarnim česticama sam u francuskoj upoznavao, pa mi nisu bili daleki.

    avatar

    07.04.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • linus.broj.dva

    @satro, cekam da napisem nekakvu zezanciju, al' nikako. mozd' danas nesto iskrpam. ;-)

    avatar

    08.04.2006. (18:38)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    ne znam što da ti kažem, ali ja trenutačno na opće zgražanje moje bliže okolice čitam Gogolja :)))))))

    avatar

    09.04.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • serafina

    A mislila sam si da sam mogla na tebe nabasati u petak na otvorenju Piranje...p.s. Meni se ne moraš opravdavati, ja točno znam kakva si.Po onome što sam do sad pročitala vrlo slična mojoj dragoj i meni;) Odlično dozirana, je... kulturu bez supkulture i obratno.

    avatar

    09.04.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Pa ti stalno briješ. Ako tako nastaviš uskoro ćeš mi se pridružiti na patologiji.

    avatar

    10.04.2006. (09:59)    -   -   -   -  

učitavam...