Komentari

godine.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    Znala sam da ti je suprug divno i krasno stvorenje....riječi ti govore,samo treba znat čitati..i moj je.Samo što tu čitamo puno nesretnih žena ima il one više pišu blogove....Šparoge i vrhnje...bježim...mora, na dijetu..čim sam vidila naslo..ubi me,ubi...nježno...čitam ga ja sutra,ujutro nisam gladna....:)

    avatar

    06.04.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    sutra je petak pa ne mogu probat ovaj recept,ali probat ću ga u subotu pa ti javim gusta li me,pozdrav

    avatar

    06.04.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • mama44

    Je, da, pričaj mi malo o pomorcima...kao ovaj moj, dok napravi sve brevete, preglede, tečajeve, certifikate, dozvole za helikoptere i ostala sranja, ni dvije prve plaće nisu dovoljne da to nadoknadi...pa onda nađi ti danas kompaniju koja plaća kako treba...a Talijani su tu posebna priča...pa te plate kako i koliko hoće, a ako ti je malo, a ti se iskrcaj, doći će ukrajinci, Malezijci i svi oni kojima će i pola od toga biti dobitak na lotu...to govorim za pomorce bez činova, mehaničari, mornari, tokari i to,ali muž moje frendice je prvi od makine pa i to na petroljerama, pa je i lova bila strašna...ovo što sad radi je još i strašnije...da sutra prestane radit, mislim da više ne bi ni morao...ali to ti je, još malo, pa još malo...Bože moj, to je život:)))pusa tebi, raspoložena:)

    avatar

    06.04.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znaš da nikada nisam probala šparoge?! A baš bih voljela, evo i to ću probat skuhati. Što se tiče mog posta....pa jako dobro si to navela i obrazložila. To i je tako. I ja kad sebe pogledam prije, dok sam bila skroz mlada....Uh, velika razlika!! Pusa i topli pozdrav. Cmokkkk.

    avatar

    06.04.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Citala sam prethodni post.Itekako razumijem tvog muza,jer nazalost,imam slicnu pricu.Anyway,hvala za recepte.Strasna si:)

    avatar

    07.04.2006. (01:40)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Dobar recept, zapisah ga. Baš sam jučer jela ali sam radila klasično samo na salatu sa tvrdokuhanim jajima i puno maslinovog ulja :)))

    avatar

    09.04.2006. (10:24)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Pretpostavljam da nije 0,2 dcl vrhnja već 2 dcl ili 0,2 l jer mi se čini malo jedan štamprlek vrhnja na tu količinu?

    avatar

    09.04.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...