Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Here To Stay

    ne kužim dali je ovo tvojih misli djelo ili to odnekud kupiš, mislim svejedno dobro je. od putokaza ima pjesma "drugčija" koja me apsolutno fascinirala kad sam je prvi put čuo. ako nisi slušo probaj možda se tvoje mišljenje o njima popravi. PS. nisam njihov fan, ne volim domaću glazbu samo se desila ta među par domaćih pjesama koja mi se svidjela

    avatar

    06.04.2006. (01:40)    -   -   -   -  

  • du

    a orlić tiho?

    avatar

    06.04.2006. (01:58)    -   -   -   -  

  • Priče iz PIZDEKIJE

    JEEEE ZA ONO ŠTA STE NAPISALI O ONOJ KKUURRVVEETTIINNII VLATKI PIČKOKOS!!!!!!!!!I JEEEE ZA SVE ŠTA STE NAPISALI ZA ONE DRUGE DEBILEE ! ! !

    avatar

    06.04.2006. (03:11)    -   -   -   -  

  • milena

    ;D Sve je zakon, al Ameba :D....prikaz spota Elia Piska i bratske kategorije je za leksikon!

    avatar

    06.04.2006. (05:50)    -   -   -   -  

  • riprendere

    u muškoj konkurenciji - pobjednik je: jedan i jedini: Elioooo Pisaaaak!!! a u žemskoj: jedna jedina i neponovljiva: super sponzoruša jasamsuperpametnaiiznadsvihinajljepša Vlatka Poooookos!! elio pisak, za njega Šajeta kaže da mu je idol....

    avatar

    06.04.2006. (06:58)    -   -   -   -  

  • AL SAROUKH

    Peggy-kopija genija Dina Dvornika, kolko znam ima samo onu hepi brfdej tu ju. Bez stila, stasa, glasa, ičega...

    avatar

    06.04.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  • ...Ispod Površine...

    kazalište@Pero: stari hitovi da,da... za koji se danas može reći da će za 2 desetljeća bit evergeeen?

    avatar

    06.04.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • shmizlaa

    ORLIĆ TIHO - kao da nam nije dovoljan i onaj original, ovaj "wannabe" Thompson sa dva i pol hita polako ali sigurno napada sa lokalnih tv postaja i narodnog nam radija. briljantinujević u kosi, uska crna maja, pogled ispod obrva i suradnja s kalašnjikovim-ovaj mladac ima sve! PAĐEN (JURICA) BAND - čovjek živi po onoj staroj "vjetar me češlja, kiša me pere"...a onda sjedne u kaaaaaaaabriolet i za dva đoksa (WTF,JURICA???) je na Plitvicama, a do Splita dođe za pet (tih istih đoksa)....šalu na stranu, čovjek je ipak dobio Fenderovu nagradu...poruka za kraj:ostavi se majka, i drži se tambure.

    avatar

    07.04.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Ruke stisak i Elio Pisak :-)))) Odlična karakterizacija, svaka čast. Za književne teoretičare treba još nadodati da je E. Pisak lik koji svaki stih ponavlja dvaput, jer dvaput je dvaput. I da je jedan od najprobitačnijih hrvatskih izvoznih trash proizvoda. Hajlilajliho!

    avatar

    25.04.2006. (15:09)    -   -   -   -  

  • ---NELA----

    a daj bogati sta vi znate koje tiho orlić ili thompson vi ste obicne budale,đikani kurvini sinovi....TIHO ORLIĆ je nesto savrseno a vi patite jer vas je mater stvorila takve jadne kržljave.....nemate pameti u toj glavi.....budale ajte se licit.....da van je bit tiho orlić DALI BI MATER A NE DUSU..........budale usrane ruzne...jebite se...OPASNO JE LJUBITI,MOZES SE ZALJUBITI SVE JE LAKO OBECATI A SUTRA SE NE SJECATI OPASNO JE LJUBITIIIIIIIIIII....
    HAHAHA---CRKNITEEE

    avatar

    07.05.2007. (01:11)    -   -   -   -  

  • pisarović

    A ko se ovo sjetio komentirat Vesnu, mislim SVAKA CAST,.....a NEMA TE POJMA O ZENSKOJ, baš je SUPER i ODLIČNO pjeva i IZGLEDA!!! Koji piskutav i neznam vise kojekakav ste pridjev dodjelili njenom glasu, sta je vama, nemate uopće osjećaja za nešto ljepo pa ONA ima FANTASTIČAN GLAS!!!!
    P:S: Usput i zubi su joj više nego ok, ako bi ih ona trebala popravit, ne znam tko ne bi treba onda. I Ti sta se NEMRES setit (Ameba i Pero ) koje ti imaš veze s Požegom, da ne moš ju ubacit u sliku Požege, svašta!

    avatar

    05.06.2007. (21:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...