Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • dva

    SRETAN TI ROĐENDAN :)))))))))))))))))))))))))))))))))) pročitala sam samo prvu rečenicu, idem sad dalje...čitati

    avatar

    06.04.2006. (08:05)    -   -   -   -  

  • dva

    meni jesu, zaista, malo zasuzile oči. Sama sam, pa nije neki bed. Draga moja MonoAnka, još jednom, čestitam ti tvoj dan i šaljem ti jedan veeeliki zagrljaj :))

    avatar

    06.04.2006. (08:12)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Prije svega sretan rođendan!!!Nisu mi zasuzile oći,jer si živa i zdrava imaš prekrasno dijete i uživaj!!!Ako hoćeš svrati do mog bloga pa ako ti nije tlaka proćitaj ga(ništa obavezbno)i bit če ti jasniji moj komentar!!! nadam se i ja tvom komentaru!!

    avatar

    06.04.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • Siščanka iz drevne Siscije

    sretan ti rođendan, i želim samo dodat da žalim što nisam kad je trebalo ostala kod kuće sa svojom kćerkom i odmah imala još koje dijete, jer za karijeru ima uvijek vremena, a za rodit djecu, kad prođu plodne godine, bude prekasno; zato mislim da je bolje da žene imaju djecu dok su mlade, a školovati se dalje, zaposliti se i graditi karijeru mogu i poslije

    avatar

    06.04.2006. (08:53)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    mene zadnjih par godina redovito lupaju iste takve emocije na rođendan,rasplačem se ko kišna godina i ne mogu si pomoći...

    avatar

    06.04.2006. (09:10)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ma hepi bejbi antidepri mama!!! samo tako naprijed!

    avatar

    06.04.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • zabranjena područja

    Hm.. znaš, ponekad je teško brojati godine, ali ima većih bedova u životu. kada pređeš 25-u počni brojanje unatrag do 18, pa opet naprijed i bit ćeš bolje!

    avatar

    06.04.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • jja

    Sretan rodjendan!

    avatar

    06.04.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • Ratnik paorskog srca

    ajd, čestitam. uživaj i dalje u najljepšim stvarima u životu

    avatar

    06.04.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • Leni1

    hvala što si pročitala moj blog,i puno hvala na ljepim željama!!!

    avatar

    06.04.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • anmaria

    A hvala tebi sto si me naucila jesti francusku salatu! Sretan rođendan!!! Pusa malenoj.

    avatar

    06.04.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • pegy

    Nekako vjerujem u ono da se svakome događa u životu ono što i treba onim redom kojim treba. Uvijek nešto dobivamo nešto gubimo, ali i ono što nam se čini da je gubitak, možda i nije. Sretan rođendan. :)

    avatar

    06.04.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • kiwi-club zadovoljstvom protiv kila

    Sretan ti rođendan, ugodan i ispunjen život :)

    avatar

    07.04.2006. (08:20)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Hvala vam puno svima na lijepim željama i svojim komentarima...vidim da me razumijete, svatko iz svoje pozicije...neudatih, udatih bez djece, majka, očeva, mršavih, debljih, zdravih, bolesnih, jedalica francuskih salata...Pa evo i kratkog izvješća...bili u jednom finom restoranu, papali (ispod djevojčice je ostalo posla za brigadu čistačica), puhali svjećice i borili se s malim rasplesanim bićem da je uvjerimo kako njoj nije jučer bio rođendan...baš joj nisam htjela popustiti---he-he...Danas spremanje i život ide dalje...

    avatar

    07.04.2006. (09:11)    -   -   -   -  

  • necessitas

    SRETAN ROĐENDAN... meni je sutra... =D

    avatar

    07.04.2006. (13:36)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    :* sretan ti rođendan, draga! (lukavo si prešutjela koji, hm...) A kad će braco?! (lol, sori, pod dojmom sam i maloprije pročitanog posta i komentara kod Pegy...)

    avatar

    07.04.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Hvala necessitas, retno i tebi, imaš komentar na svom blogu)) Poli draga, hvala ti..godine nisu važne zar ne? Pa ni tih trideset i četiri...A braco stiže onda kada u paketu stigne i baka-servis...ha-ha

    avatar

    08.04.2006. (18:16)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Mnoga ljeta sretna bila,bila,mnoga ljeta živjela...puno zdravlja i veselja draga Mono...

    avatar

    08.04.2006. (22:06)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Sretan rodjendan!!!!Lijepo je napisano.

    avatar

    08.04.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • necessitas

    napiši kako si se provela za rođendan... ja sam napisalaa...pussaaaaaaa

    avatar

    09.04.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Kasnim, ali kažu da je bitna gesta - Sretan rođendan! Nadam se da si pobrala dobre poklone - da, da, pokloni nisu bitni, ali svejedno dobro dođu! :)

    avatar

    10.04.2006. (00:58)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Mnogo ljeta...tra-la-la...Evo, otpjevala sam si Franc...hvala ti))) Hvala Hrvoje))) Necessitas, pa napisala sam u komentaru, vidi iznad))) Jazzie hvala...ha-ha, vidim da si preduhitrila svako propovjedničko moraliziranje i to je u redu...jer pokloni nisu nebitni...pa dakle evo...Premda sam od Savršenog zatražila jedan drugi izlet, dobila sam još jedan ljepši koji me čeka nakon Uskrsa + novi mobitel i večeru (i tulipane naravno), od svoje najbolje prijateljice sam dobila knjigu Izmišljena zemlja Isabel Allende i set prirodnih kupki za opuštanje, od ostalih me pokloni čekaju sad kad dođem za Uskrs u Zagreb...e, da djevojčica me obavijestila da mi je kupila one pudinge u frižideru, čokoladu i kiki-bombone...Di ćeš više?

    avatar

    11.04.2006. (00:23)    -   -   -   -  

  • ŠEF MESKO NIŠTI RH

    BIRAMO PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE U BEZIZLAZNOM STANJU



    Naličje totalne (ne)zaposlenosti



    Interesantno u našem "logoru" zvanom država, nije potrebno da se brinemo kakvim ćemo se poslom baviti i kakvi su unapred određeni uslovi i ciljevi rada. Bitno je da imamo sreće da se uposlimo u birokratskom aparatu zvanom državna administracija. Na taj način možemo steći neku kućicu ili stan, pa čak i automobil...U svim mjestima Hrvatske postoji biro za zapošljavanje, on nema nikakvu ulogu - osim toga da u njemu brojne osobe primaju plaću. I to je jedan od najgorih i najtežih hrvatskih apsurda i sramote.



    Bezdušna eksploatacija i devestacija sela



    Očekivalo se da će "čobanče", ministar poljoprivrede Petar Čobanković, uspjeti riješiti nagomilane probleme hrvatskog agrara, no osim toga , što se je on i sam udebljao kao tovljeni (kakav) bik, naše stočarstvo ostalo je zato mršavo... Bitnog blagostanja promjene na bolje u selu nema. Ministar nije donesao pravi dekret i zakone s kojim bi osobno inicirao hrvatsko selo. Nego okomili su se na seljaka raznim nametima i dađbinama... Bila je to neka vrsta kazne, tako da i ambari su ostali prazni bez žita i drugih poljoprivrednih proizvoda. Ali zato u medijima se spekuliralo, kako izvještajima državne statistike - bila je bogata i rodna godina u seoskoj proizvodnji.



    Gradovi i županije posjeduju brojna službena vozila



    Tko to sve može izfinancirati taj birokratski luksuz, uzmimo naprimjer - jednu županijsku upravu kao što je Bjelovar, ona ima stotinjak službenih automobila, i to nije nikoga briga. To je još uvijek otvoreno pitanje - na čemu se temelji naše gospodarstvo i na što naša država sliči. Ovaj "automobilski podhvat", stoji godišnje naše društvo na miljune kuna. Največi teret podnose Hrvati, koji su obezglavljeni i obespravljeni. Administracija se besramno odnosi - ona se vozika sa automobilima svuda naokolo, jer kontrole i odgovornosti nema. Kao toboše u Domovinskom ratu smo se riješili komunizma, ali brutalne metode ostale su iste. Zna se kakvi su materijalni odnosi mnogih ljudi, uz velike troškove života i drugih komunalnih izdvajanja.



    Nisu poštedili ni djecu



    Iako je u cijelom slučaju (bila) riječ o prevari i pljački - naš Ustav RH, je samo fikus na papiru. Ali otpor prema despotskoj tiraniji stalno tinja - ovakva zločinačka država (ne)može još dugo trajati. Kultura sivila osječa se na svakom čošku ili kutu našeg društva. Veliki vođe u Hrvatskoj, poručuju narodu da mora štediti - dok oni se rastrošno ponašaju. Ovo je bijedan i frapantan primjer, kako politika rabi se kod nas. Politička elita obasuta je svim privilegijima: vilama, automobilima, besplatnim ulaznicama na razne priredbe,.., ljetovanjima i zimovanjima u ekskluzivnim hotelima za "vrhušku". Jednom riječju "birokracija" kao rak u Hrvatskoj najeda i tlači sve oko sebe. Oni imaju sve što požele, dok hrvatski narod nema ništa osim bijede i siromaštva.... Maltretiranje i ponižavanja su čudo, jer nitko se zbog toga i ne brine.



    BJELOVAR / CROATIA

    18. listopada 2009.



    NEZAVISAN KANDIDAT

    Branko Stojković



    095/ 814-82-90, 091/797-65-56

    brankostojkovic152@yahoo.com

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    20.10.2009. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...