Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Woolf - male divlje ženske priče

    "htio bih s tobom učiniti ono što proljeće čini s trešnjama" :) . Ajde u klinac Blueca;), taman sam se digla jutros i naoružala snagom i oklopom kad me ti strefi - pravo u nezaštičeni dio stomaka. Ajooooj :(- A što se tiče otkrivanja neotkrivenog, da, sve to ima svoju čar, mada u svakoj vezi dođe do trena kad treba staviti karte na stol. Ja si ne priželjkujem više igranje na slijepo, prečesto to završi nečijim prstima na vručom dijelu užarenog štednjaka :)

    avatar

    06.04.2006. (09:54)    -   -   -   -  

  • freestyler

    lijepe pijesme i to je sve što mogu reći, pogotovo ovo s proljećem i trešnjama, a što se mistike tiče i ona ima svoj trend pojavnosti i željenosti koji je početkom nekog odnosa visok, a kako se odnos razvija tako i ona pada sve dok ne nestane i to je dobro jer u početku u nekome pokušavamo otkriti ono što ustvati želimo ... uživaj ...:))))

    avatar

    06.04.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    što se tiče muškog uma, ponekad sam poželjela biti duh i biti prisutna kad su sami, ali u određenim situacijama :-))) a lijep ti je post, baš me nekako smirio i divno mi je legao u ovo jutro, i meni je normalno da je ljepše kad je nešto skriveno, nevidiljivo, nego kada je sve ko na dlanu, ko sirovina, ne znam kak bi drukčije rekla, a ova dva zadnja stiha, baš kao što kažeš su nenadmašna

    avatar

    06.04.2006. (11:30)    -   -   -   -  

  • more nade

    Divne si stihove našla! Uživala sam čitajući. Meni bi nekako najviše odgovorao ovaj "Uveo me u odaje vina i pokrio me zastavom ljubavi...". Pokorio me zastavom ljubavi. Zvuči grubo, možda, no meni je teško povjerovati u ljubav pa smišljam niz testova, razloga za bijeg... tako da bi mi dobro došla tako neka zastavica :-). A o trešnjam... HUHU joj.... stvarno je nenadmašan taj stih! Al mogu ti reći da je i Pupačić to tako lijepo rekao. Glede odjeće: ja sam za pokrivanje a otkrivanje strogo privilegiranoj voljenoj osobi, Jedinome ;-) (ako izuzemš plažu na moru).

    avatar

    06.04.2006. (12:34)    -   -   -   -  

  • Valgar displej ov pavr

    Obrati pažnju na pjesme Zvonimira Goloba...jako dobro! A Tarik je već i bez naočala manje privlačan! ;)

    avatar

    06.04.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    Shall I compare thee to a summer's day?

    avatar

    06.04.2006. (17:12)    -   -   -   -  

  • sklblz

    U proljetnoj si fazi. Neka. Bravo. A što se pitanja tiče: Neka je sve sakriveno da se bolje vidi:))))

    avatar

    06.04.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Woolfice, ali je ipak lijepo to s trešnjama, ha? Makar ide ravno u trbuh ;)) Da, dođe vrijeme da se stave karte na stol, zato sam ovdje ostavila po strani tu dimenziju poznavanja, samo sam se zadržala na onom tjelesnom dijelu, što je zanimljivije - kad je sve otkriveno (mislim, prenaglašeno otkriveno) ili kad ipak nije sve odmah oku vidljivo. Osim ako nije izniman trenutak, a to se odnosi na intimu ili pak na plažu, kao što More Nade reče. ;)) @Freestyleru, i meni su te trešnje - "mrak". Aha, to mi je sad novi pogled na stvari, moram još malo pročitati i razmisliti o tome što si napisao :) @Zvjezdice, hvala! Drago mi je da si se ugodno osjećala. I znaš što? Mislim da je to baš dobra riječ - sirovina. Baš je sirovo kad je neukusno - previše pokazano. @More Nade, tako si to dobro rekla. Znaš, to se i meni se čini da imam isti sindrom. Vjerujem ja u ljubav, ali ti razlozi za bijeg...Uh, kako bih se toga voljela riješiti! Kako se oslobađamo tog straha??? @Vulgar, dobar je Golob. A Tarik...da, ima nešto u tom naočalama. Kad ih skine... nije to više to. ;)) @Misteriozo, što reći nego da si se sjajno toga sjetio! I to je prekrasan stih! :)) Sjedi, 5 !!! :)) @Sklblz, ljepše mi je tako doživljavati proljeće :) A ova tvoja rečenica...zanimljiva je!!! :))

    avatar

    06.04.2006. (22:06)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ma puno mi je gore što proljeće čini od mene a ne s trešnjama, samo što to nije tema ovog posta koji ne želim kvariti mojim ludim i nejasnim komentarima... :)))

    avatar

    07.04.2006. (00:31)    -   -   -   -  

  • more nade

    Po mom iskustvu najbolji lijek za bijeg je ljubav. Šta ja znam možda i taj neki bijeg i strah nisu ni tako loši. Nekako nije loše kad se ljubav dokaže, kad je kreativna, dosjetljiva, pa i kad se mušakarac pokaže kao čovjek koji zna što želi. To je ta nekakva zastavica koja meni bar treba...slučajni prolaznici me ne zanimaju. Lako je šarmirati za jedan tjedan, jedan dan.. a treba mi nešto duže, što se može izgrađivati zajedničkim snagama...:-)

    avatar

    07.04.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • pegy

    Prvo, HVALA. :) Stalno razmišljam o tome tko je napisao pjesmu "Zaljubljen u ljubav" koja mi je često misao vodilja za svašta. Ne stihovi, nego smisao. Stihove ne pamtim. :) Vrtio mi se u glavi Kranjčević kao autor, ali nešto mi je govorilo da nije on. Općenito, ja sam ti nenadarena za poeziju. Lijepe su ove pjesme, ali da bih se uživjela moram biti maksimalno koncentritana. I još k tome postoji mogućnost da krivo shvatim. :)) Što se tiče gornjeg dijela posta, i ja volim malo skrivenih primisli, ne volim kad se skroz sve zna i vidi. Ni u prenesenom ni u doslovnom smislu. Npr. doslovno - kad sam se znala naći u muškom društvu na plaži i kad bi se pojavila neka žena u toplesu, uvijek bi bio komentar kako to uopće nije interesantno i kako je puno privlačnije kad se sve ne vidi.

    avatar

    07.04.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • buba mara

    kao što rekoh danas u postu, a ta me sreća i prati :)), volim čitati postove o ljubavi!! :)) hm, i ja bih voljela doživjeti ono što doživljavaju muški, zanima me :)

    avatar

    07.04.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • miš

    mislim da ovaj post ne mogu razumijeti ljudi koji nisu vodili ljubav sa svojim dečkom/curom. oni koji nisu vidjeli sve i onda potom im je bilo "zabranjeno" vidjeti sve.. mmmm. da. muški um ne želi vidjeti sve uvijek :)

    avatar

    08.04.2006. (04:39)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Ovo ja nazivam proljećem :)))

    avatar

    08.04.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    ma ne znam, ja sam očito cijepljenja protiv uživanja u pjesmama. nikako mi ne leže, bilo kojeg tipa da jesu. kao što mi ne možemo shvatiti muški um, tako ne mogu oni niti naš ;-). btw, je si li dobila mail?...p.s. napisala bi još nešto ali mi tenis odvlači pažnju i misli :)

    avatar

    08.04.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Recitirala sam Pjesmu nad pjesmama davih dana na Lidranu... Još negdje u osnovnoj školi. Nego, što se tiče sakrivenog, da sam muško najviše bih voljela vidjeti ženu velikih cica u bijeloj majici, bez grudnjaka :)

    avatar

    09.04.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • miš

    čekamo novi post. hoćemo li ga dočekati ili ćeš nas pregaziti vrijeme?

    avatar

    10.04.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ... ljubav je najljepša pod velom samozatajnosti. pusa

    avatar

    11.04.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...