Komentari

foto3.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • thirdeye

    BUuuuuuhhuuuuuuuaaaaa...isss...ANJA LUDARO VOLIM I JA TEBE...ahjoj..smrrc...kako lijepo.....hihi..(hvala tebi..hvala tebi kaj si me, svaki put kad bi ja skoro digla ruke od te fotografije, "probudila" i gurala..hvala ti za sve one izicane pljuge, hvala ti na lude provode do Velike Gorice i natrag....hvala tebi sto mi na iskren nacin pomazes u svemu..i hvala ti ludaro na sve one dane, gdje se ja durim..a ti me prcas i dalje..hehe..)ALI SE NE DURIM!!!..(mogu te zamislit..JOJ DAJ STEPHANIE-samar..)..sad si me osvojila s ovim postom..e, zato cu ti ja sad bit prijateljica do kraja zivota i neces me se moc tako lako rijesiti...buahahaaa.. =)

    avatar

    05.04.2006. (18:15)    -   -   -   -  

  • thirdeye

    ....eeee...da...hvala ti za onaj dan kad smo se potukli..em mi je diglo ponos, em (sam)smo se dobro ispucale..i, secer na kraju-jebeno se pomirile..eto..tek tolko..

    avatar

    05.04.2006. (18:20)    -   -   -   -  

  • thirdeye

    ODI NA MOJ BLOG!!!!!!!! ODI NA MOJ BLOG!!!!!!!!!!

    avatar

    05.04.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • Što god se dogodi u životu, dobro je; samo treba v

    haha kaj je tebe pogodio neki kurac??? hehe Ma fala i tebi za sve

    avatar

    06.04.2006. (07:47)    -   -   -   -  

  • pointy_shoe

    naprosto divno! učite, ljudi, na primjeru koji vam je pred očima!!!

    avatar

    06.04.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • A&Co

    stvo dosadna si...

    avatar

    06.04.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • thirdeye

    1) znam, hvala..2) htjela bih se ovako javno ispricati na onaj moj glupi komentar "zmaj, tvoj blog je dosadan", jer nije..vjeruj mi..vidimo se sutra..

    avatar

    07.04.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • thirdeye

    znam da sam dosadna, ali..danas ono, kaj ste mi rekle..maybe u guys are right..kaj je je, covjek se mijenja..sometimes na bolje, sometimes na gore..smatram da sam i jedno i drugo..postala sam cvrsca nekak jer sam skuzila da se ipak mogu izborit za sebe i da nije pametno sve drzat zakljucano..i to ste me zapravo Ti i Mia naucile, i zbog toga sam stvarno zahvalna..kad mene neko vrijeda ili se iskljucim ili puknem..(kad se iskljucim-cudno vam je, kad puknem-cudno vam je..ok..)ali isto tak nekada niste ni vi fer..no, dobro, necu se sad uzrujavat anja (pricat cemo jos o tome), neg cu samo rec, imate pravo..promijenila sam se..i oprostite zbog toga..

    avatar

    07.04.2006. (23:35)    -   -   -   -  

  • thirdeye

    ...ali da vas volim..iss, nemate pojma kolko...volim te, vas, jer ste mi najbolje prijateljice..i uvijek cu biti tu..mislila sam da do sad jesam, ali ako ne, dajte (daj mi) jos jednu priliku..ok?!!!!!! allloo ludaro..

    avatar

    07.04.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • thirdeye

    joj daj anja, gle, bed mi je i to sam i napisala...kaj ja mogu kad sam OSJETLJIVA..mislila sam, tj, po meni sam lijepu stvar napravila....ZNAM DA NIJE UMRLA..joj nije bitno, vidimo se sutra, kad ces ti to njoj ispricat i naravno, prcat me, a ja cu bit prisutna, no opet-iskljucena..

    avatar

    08.04.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...