ružmarin: podsjeća me na Breginu pjesmu: sve će to o mila moja prekriti ... ruzmarin i šaš, i onda onaj dio o pokislim pticama što i s mog oka često odlete na jug.
05.04.2006. (02:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Feby: dok sam ih malo obrađivala mislila sam baš na te stihove:)) @Darko: uz slike Istre Balotina se riječ naizostavno nameće; @Friva: ne toliko u pečenje jer se pečenje i ja ne volimo, ali po pečenom krumpiru krasno miriše, ružmarin za krumpir mi raste na balkonu; @Bugenvilija: ima mnogo ljepote u Istri, ali baš mi je Svantevid rekao: ljepote ima svugdje, a najljepši su oni tvoji musavi dečki :))
05.04.2006. (09:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne možeš ti bez Balote. :) Volim proljeće, mada se još baš puno pokazalo ove godine. Više sliči na jesen. Ali prognoze za vikend su dobre i baš se veselim. :)
05.04.2006. (20:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dok promatram ove stijene (da zopostavim malo biljke ;-) osječam neko strahopoštovanje, asociraju me na ogromne hard diskove (ipak sam žrtva svoje civilizacije ;-) na kojima je zapisan svaki izlazak i zalazak sunca, svaki šum i lom morskog vala, krik ptice ,lepet krila leptira. Ova baza podataka najveći je i najljepši kreirani BLOG, koji se otvara pronicanjem u slojevitost njegove ljepote.
06.04.2006. (00:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prekrasan grm, skoro da mogu osjetiti miris.Ja sam u nedjelju sa sinom otišla na jedno mjesto blizu Galižane.Neki moji poznanici tamo uzgajaju Nojeve, a ima i šparuga na izvoz.Malo sam razbistrila mozak, nadisala se zraka i korisno provela vrijeme sa svojim dječakom.Znaš da godi proljeće.....volim proljeće.
06.04.2006. (10:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hej! Vidim često odlaziš na Kamenjak :) ...aj proljeće, sve pupa, sve raste, predivno je!! Počele su šparoge, sad će biti zavlačenja u korune i draču! Gušti su gušti :D ...ako me prepoznaš na ulici, slobodno me zaustavi, no frks! Ciaos
06.04.2006. (15:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Svantevid: nešto tako sam imala na umu, ali se nisam znala tako lijepo izraziti; @Sitke: Znaš li kako je meso grdobine ukusno, a u nekim kulturama ne bježe ni od zmija kad je riječ o prehrani. No, recimo da možemo biti i biljojedi - ali što je s onim da su i zmijice i grdobine (ružne su samo kad ih se čovjek dočepa, u svojoj prirodnoj sredini su lijepe) božja stvorenja? (malo se šalim, znam što želiš reći)
06.04.2006. (18:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
moram malo protrljat te listiće ružmarina da mi zamiriši soba; mogu ti kazat da ja u vrtu u Sisku na jugozapadnoj strani imam ružmarin i lavandu, prežive zimu vani, ne smrznu se, al još ne cvatu
06.04.2006. (20:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shosannadreyfus
ružmarin: podsjeća me na Breginu pjesmu: sve će to o mila moja prekriti ... ruzmarin i šaš, i onda onaj dio o pokislim pticama što i s mog oka često odlete na jug.
05.04.2006. (02:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Darko
Balotu nam već dugo nisi ponudila. Evo ga sad opet ovdje. Baš lijepo.
05.04.2006. (06:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Friva
Koje dobre slike. Stavljaš li grančicu ružmarina u pečenje?
05.04.2006. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Mmmmm ružmarin u cvatu, baš ti zavidim na ljepoti koja te okružuje :)))
05.04.2006. (09:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
@Feby: dok sam ih malo obrađivala mislila sam baš na te stihove:)) @Darko: uz slike Istre Balotina se riječ naizostavno nameće; @Friva: ne toliko u pečenje jer se pečenje i ja ne volimo, ali po pečenom krumpiru krasno miriše, ružmarin za krumpir mi raste na balkonu; @Bugenvilija: ima mnogo ljepote u Istri, ali baš mi je Svantevid rekao: ljepote ima svugdje, a najljepši su oni tvoji musavi dečki :))
05.04.2006. (09:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plava Zvjezdica
još malo i miris bi osjetila :-)))
05.04.2006. (10:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stereokemija
Predivnooooo!!!: )))))))))))))))))))))
05.04.2006. (12:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pegy
Ne možeš ti bez Balote. :) Volim proljeće, mada se još baš puno pokazalo ove godine. Više sliči na jesen. Ali prognoze za vikend su dobre i baš se veselim. :)
05.04.2006. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svantevid
Dok promatram ove stijene (da zopostavim malo biljke ;-) osječam neko strahopoštovanje, asociraju me na ogromne hard diskove (ipak sam žrtva svoje civilizacije ;-) na kojima je zapisan svaki izlazak i zalazak sunca, svaki šum i lom morskog vala, krik ptice ,lepet krila leptira. Ova baza podataka najveći je i najljepši kreirani BLOG, koji se otvara pronicanjem u slojevitost njegove ljepote.
06.04.2006. (00:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sitke
ovo mi se sviđa; bez zmija , grdobina i sl.
06.04.2006. (00:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shosannadreyfus
ja očito moram na svako mjesto bar dva puta, sad sam tek vidjela šafrančiće: posebni su, zar ne?!
06.04.2006. (10:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dnevnik nas 2 2
Prekrasan grm, skoro da mogu osjetiti miris.Ja sam u nedjelju sa sinom otišla na jedno mjesto blizu Galižane.Neki moji poznanici tamo uzgajaju Nojeve, a ima i šparuga na izvoz.Malo sam razbistrila mozak, nadisala se zraka i korisno provela vrijeme sa svojim dječakom.Znaš da godi proljeće.....volim proljeće.
06.04.2006. (10:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shrimpy
Hej! Vidim često odlaziš na Kamenjak :) ...aj proljeće, sve pupa, sve raste, predivno je!! Počele su šparoge, sad će biti zavlačenja u korune i draču! Gušti su gušti :D ...ako me prepoznaš na ulici, slobodno me zaustavi, no frks! Ciaos
06.04.2006. (15:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
@Svantevid: nešto tako sam imala na umu, ali se nisam znala tako lijepo izraziti; @Sitke: Znaš li kako je meso grdobine ukusno, a u nekim kulturama ne bježe ni od zmija kad je riječ o prehrani. No, recimo da možemo biti i biljojedi - ali što je s onim da su i zmijice i grdobine (ružne su samo kad ih se čovjek dočepa, u svojoj prirodnoj sredini su lijepe) božja stvorenja? (malo se šalim, znam što želiš reći)
06.04.2006. (18:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Siščanka iz drevne Siscije
moram malo protrljat te listiće ružmarina da mi zamiriši soba; mogu ti kazat da ja u vrtu u Sisku na jugozapadnoj strani imam ružmarin i lavandu, prežive zimu vani, ne smrznu se, al još ne cvatu
06.04.2006. (20:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Siščanka iz drevne Siscije
lijepo je pisao Mijo Mirković alias Mate Balota
06.04.2006. (20:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...