Komentari

deadnazi.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • krmezi

    ej srećo, evo i mene... :) vidim da ti opet sve sjebano i ladno... nadam se da znaš ko ti sere-hehe:) ajde nemoj tako... zašt se ne moš micat iz grada-ko te drži?! al ne kužim ovo prvo"samo da pise azra?" jel ima kod vas koncerata?!koji budu-ako budu?!! p o z d r a v :)

    avatar

    05.04.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • propela

    oi buraz mali!Sister iz in taun!(za kratko vrijeme).Name,dohodin drugi cetvoratk doma i ima da me docekas sa crvenim tepihom isprid trajekta i svon ostalom pocascu.Inace,opet san jadna i bolesan(non je genetski da budemo jadni,ha?).Bila san prikjucer cvajmal na hitnoj i ajnmal u bonici.Vadili su mi krv i sad mi se na tom mjestu di mi je bila jogla stvoro modricetina koji je svaki don sve veca i veca.Danas imo promjer od kojih 3 cm.Izgledon ko prosijecni narkoman.U kombinaciji sa ostatkom moje pojave ovih don nebi se cudila da me policija privede bez ikakva druga razloga.Dapace,nebi im ni zamirila.I iako san jadna,zalosan i na antibioticima to ne znaci da necu veceras vonka.Nemrem pit,al uvijek postoje alternative.hehehe.Pisen opet telegrafski jer san obecala noc se s marijon na kafi za kje kratko vrijeme.a bumo se vidli brzo.Velki hugh-by sister

    avatar

    07.04.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • this is what we call a tragedy

    ma ne pisen vise ako slucajno nisi primjetia zadnji post je od prije puuuuuuuuuuun kufer...namjeravan opet pocet ali mi se neda... mozda postoji mogucnost da ti doden za 1.5... os doc ti na koji koncert?

    avatar

    08.04.2006. (20:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...