Komentari

realityismoot.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • it's sharpening beneath me

    Istina...i u zagrebu isto sranje...čovječe...pazi kset nije imao za platiti bendu iz slovenije(leaf-fat) za gažu...sramota....a fakat je ekipa dobra...mah mentalitet hrvata...samo se žale a ništa ne bi paoduzeli...pozz

    avatar

    05.04.2006. (11:40)    -   -   -   -  

  • project mayhem

    čovječe, taman se i ja vratio... očito je nešto u zraku....

    avatar

    06.04.2006. (21:28)    -   -   -   -  

  • vitaminvamp

    who 's the man? luka is the man. potpuno se slažem s tobom. baš se ponašaju ljudi ,onak kak priliči jednom velikom selu. stvarno i jesmo selo melo. baš su dečki bili seksi. svaka časti kaj su došli. to mi je uvijek prvo pitanje---what the f**** are you doing here?( ne tako slobodan jezik,al tu negde). a kaj se tiče ovog drugog---nadam se da bu sve dobro. krug života iz kojeg neznamo izaći.zapravo, krug koji završava znamo već čim. jebamu neznam kaj da ti velim.

    avatar

    07.04.2006. (10:46)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Vratio si se... Jebote, onaj Čak Noris ti je staja stoljeće - Death to Chuck! :) Istina, to je problem svih sredina kod nas, međutim, issue je iapk malo kompleksniji. Imali smo do nedavno prostor u gradu koji je egzistirao na ovoj sugestiji koju ti teoretski navodiš u dnu posta. Dobiješ scenu i to je OK, ali gazde, barem su tako govorili jer sam dobar s njima pa im vjerujem, kažu da nije to neka kinta jer da se na većini događaja ipak puši. Rijetko koji je profitabilan. Na dvadest koncerata, barem tako kažu, isplate se dva, što je stvarno fuckin' prosjek ako je istina.

    avatar

    10.04.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • the girl's republic

    ma neznam...ma dobri su ovi calico system..ve mi je žal kaj nisam išla...šta ćeš

    avatar

    10.04.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...