Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • pulicer

    Nadam se da poslije svih ovih tvojih upisa iz dnevnog tiska, uvidjas da nema nikakve razlike izmedju SDP-a, HDZ i svih drugih iznad 5%. Sanader je malo nervozan jer mu se zaista cijela retorika svodi na EU, a drzava nije spremna za EU.Razlog je upravo Zuzul i sl. lopovi. Ali sjeti se da SDP i koalicija u 4 godine od 2001. nisu pomaknuli malim prstom da bi nesto ucinili po pitanju pljacke u pretvorbi.Ali jesu sasvim postigli koncenzus oko povisenja svojih placa, povlastenih mirovina i imuniteta. To su bas stvari kojih se ti lopovi jednostavno ne zele odreci.

    avatar

    03.04.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • rainbow in the dark

    teško je uopće izraziti koliko se ne slažem s pulicerom. naime, u vezi pretvorbe je naivno više i očekivati da će netko nešto učiniti. što se tiče konsenzusa oko plaća itd, da, konzenzus je postignut ali su one njima smanjene. s druge strane, posve je normalna pojava da svaka stranka čim postane snažnija prirodno se približava centru da bi postigla apsolutnu većinu. to je nama nejasno jer nemamo demokratskog iskustva, ali to je stvarno normalna pojava zbog koje nam se sad čini da je hdz lijeviji a sdp desniji

    avatar

    03.04.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Bio sam po "sluzbenoj duznosti" na jednom akademskome skupu. Govorili su i Mesic i Bandic i ne znam tko sve ne. Govori su bili dosadni, napisani, bez ikakve logike, Bandic se toliko nalagao u tolikom kratkome vremenu da je to je bilo cudo. Onda dodje Zuzul. Mi svi studenti u stilu "a kaj bu ovaj sral", nakon sto je odrzao govor, dobio je najveci pljesak od studosa, koliko god da mozda karakterno bio lopov i lupez, tip je sjajan govornik, vrstan demagog i uopce ne sumnjam da je bio izvrstan diplomat.

    avatar

    03.04.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • Lovec v mutne vode

    Sutra Sanader otvara radove na gradilištu autoceste Zagreb-Sisak. Još jučer tamo nije bilo ničega osim voćnjaka koji su u vlasništvu ljudi bliskih vladajućima i koji će dobiti odštetu za zemljište koje su zakupili. Vočnjaci su zapravo u manjini, uglavnom na tom zemljištu raste korov. Ali svi će dobiti odštetu. Tipično. I još namještaju otvaranje radova pred izbore. U nedjelju ćemo saznati da li su građani Gorice baš toliko glupi.

    avatar

    04.04.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...