Komentari

glupixxmaturant.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Gimnazijalac

    Ajde popravit ćeš ti to :)

    avatar

    02.04.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • vannila5

    Ajmeeeee , jesi vidia da je obavjest "spamerima" da se nesmiju slati lanci tj fovarduše!!! Zašto ? To je ipak komentar!!! Joj baš su nei , a meni su neki od tih lanaca baš dobri! Aj popravi internet , što ću ja bez svog omiljenog konobara??? Pozzzzzzzzzzzzzzzzzz , Ivana

    avatar

    02.04.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • sara

    imas srece! >Molim te... Procitaj ova mail do kraja!!! >Sa ljubavi je SVE >moguce!!! >Original je nastao u Novom >Zelandu i proputovao >je 9 puta po svjetu.? >Sada >je sreca tebi >poslana! >Imati ces srece, u roku >ljedecih 4 >dana,nakon sto posaljes >ovaj mail. >Ali da bi mogao primiti tu >srecu, moras >mail dalje slati. >To nije vic niti je? neko >komercialno >"lancano >pismo"! >Primiti ces >srecu(postom!?). >Posalji kopije ljudima, za >koje mislis, da bi >trebali srece. >Ne salji novac i slavu, jer >ljudske >srdacne >zelje >nemaju cjenu!!! >Nemoj zadrzati ovaj mail >kao svoje vlasnistvo. >Trebao/la bi ga nakon 96 >sati od >primanja dalje poslati. >Posalji 10 kopija i vidi sto ce >se dogoditi. >Ovaj lanac dolazi iz Venezuele i >napisao >ga je Anthonie de >Graup, misionar? iz te zemlje. >Molim te posalji 10 >kopija >prijateljima i >poznancima. >U roku od par dana(4) >dozivjeti >ces sigurno >jedno >iznenadjenje. >Cak, iako nisi >praznovjerna/an. >Obrati pozornost na >sljedece: >Bjorn Besser upoznao je >15.04.1999. njegovu >najbolju >prijateljicu na >cijelome >svjetu. >Jako je sretan zbog toga. >Constantin Diex primio je >1993 ovaj mail. >Zamolio je svoju >sekretaricu da posalje 10 >kopija. >Nakon par dana pobjedio je >u >lottu. >Jedna druga osoba je >primila >ovaj mail i zaboravila da >u roku >od 96 sati posalje. >Izgubio je svoj posao. >Nakon sto je ovaj mail >opet pronasao >kopirao ga je deset puta >i >poslao ih. >Nakon par dana dobio ja >cak >bolji posao. >Jedan oficir je dobio 47 >milijuna funti. >Jou Ekat je osvojio? 40 >milijuna funti, ali je >ipak izgubio sav >novac, >ali samo zato, sto ovaj >mail >nije dalje slao. >Darlon Falcheid nije >vjerovao na >ovaj mail i izbrisao ga >je. >Par dana kasnije, dozivio >je smrtnu >nesrecu. >1987. jedana mlada zena iz >Kalifornije primila je >ovaj mail, >koji je vec postao >necitljiv i >nejasan. >Obecala je ovaj mail >ponovno >napisati i dalje >poslati. >Ali ga je >nazalost ostavila sa >strane i...

    avatar

    03.04.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • HIPERAKTIVNO!

    >>>>imas srece! >Molim te... Procitaj ova mail do kraja!!! >Sa ljubavi je SVE >moguce!!! >Original je nastao u Novom >Zelandu i proputovao >je 9 puta po svjetu.? >Sada >je sreca tebi >poslana! >Imati ces srece, u roku >ljedecih 4 >dana,nakon sto posaljes >ovaj mail. >Ali da bi mogao primiti tu >srecu, moras >mail dalje slati. >To nije vic niti je? neko >komercialno >"lancano >pismo"! >Primiti ces >srecu(postom!?). >Posalji kopije ljudima, za >koje mislis, da bi >trebali srece. >Ne salji novac i slavu, jer >ljudske >srdacne >zelje >nemaju cjenu!!! >Nemoj zadrzati ovaj mail >kao svoje vlasnistvo. >Trebao/la bi ga nakon 96 >sati od >primanja dalje poslati. >Posalji 10 kopija i vidi sto ce >se dogoditi. >Ovaj lanac dolazi iz Venezuele i >napisao >ga je Anthonie de >Graup, misionar? iz te zemlje. >Molim te posalji 10 >kopija >prijateljima i >poznancima. >U roku od par dana(4) >dozivjeti >ces sigurno >jedno >iznenadjenje. >Cak, iako nisi >praznovjerna/an. >Obrati pozornost na >sljedece: >Bjorn Besser upoznao je >15.04.1999. njegovu >najbolju >prijateljicu na >cijelome >svjetu. >Jako je sretan zbog toga. >Constantin Diex primio je >1993 ovaj mail. >Zamolio je svoju >sekretaricu da posalje 10 >kopija. >Nakon par dana pobjedio je >u >lottu. >Jedna druga osoba je >primila >ovaj mail i zaboravila da >u roku >od 96 sati posalje. >Izgubio je svoj posao. >Nakon sto je ovaj mail >opet pronasao >kopirao ga je deset puta >i >poslao ih. >Nakon par dana dobio ja >cak >bolji posao. >Jedan oficir je dobio 47 >milijuna funti. >Jou Ekat je osvojio? 40 >milijuna funti, ali je >ipak izgubio sav >novac, >ali samo zato, sto ovaj >mail >nije dalje slao. >Darlon Falcheid nije >vjerovao na >ovaj mail i izbrisao ga >je. >Par dana kasnije, dozivio >je smrtnu >nesrecu. >1987. jedana mlada zena iz >Kalifornije primila je >ovaj mail, >koji je vec postao >necitljiv i >nejasan. >Obecala je ovaj mail >ponovno >napisati i dalje >poslati. >Ali ga je >nazalost ostavila sa >strane i...

    avatar

    03.04.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • VIris

    Zao mi nisam se davno javljala ali imala sam dosta glupavih stvari raditi a i problema pa tako ali eto objavila sam napokon sliku ali nazalost nije vidljiva nego tek kad kliknes na nju!! Pa takosad tebe pitam kako su tvoje slike na blogu tako velike i vidljive????? P.S. Lignje su mi naj naj za jesti i nema boljih od onih u jednom restoranu u Astorie!!!!!! Tako su dobre!!!!

    avatar

    08.04.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  • ¤*¤TrUlOm DaSkOm Po BuLjI¤*¤

    de si legendo???jeben blog..najluđie....užiaj

    avatar

    09.04.2006. (14:21)    -   -   -   -  

  • mala ličanka

    ...evo da bacim jedan komentar...dala sam si truda i pročitala većinu postova....nema što, zanimljiv život :)) ...pozdrav

    avatar

    14.04.2006. (19:51)    -   -   -   -  

  • Blog u šporko

    Eeeehj , pa ja sam čak i napravila novi blog , a tebe , moj omiljenog konobara nema , pa di si '??? Pozzzzzzzz

    avatar

    18.04.2006. (20:42)    -   -   -   -  

  • Ja i moj svit!!!

    Pozdrav Majke Božje Lurdske

    Ovaj e-mail neka ostane kod vas.

    E-mail putuje od Majke Božje lurdske od 12.2.1987.
    e-mail nemojte zadržati niti na bilo koji način uništiti,jer ćete imati veliku nesreću u kući.
    Pomolite se dva put Zdravo Marijo.Za 144 dana dobit ćete vijest.Kako ste dobili ovaj e-mali tako ga i u narednih 96 sati otpremite.E-mail putuje iz Amerike od dječakla kojemu je pomogla Majka Božje Lurdska u velikoj nevolji.U roku od 24 sata dobit ćete neke ugodne vijesti ili će vas nešto obradovati u kući ljubavi ili bilo čemu drugom.Vjerujte Majka Božja Lurdska će vam pomoći.Jedna je osoba nepromišljeno spalila tekst i kasnije joj se cijelo imanje zapalilo.Druga je osoba pokidala list i imala je veliku nesreću.Ovaj e-mail će vam donijeti sreću u kući,a ako pravilno postupite srća je vaša.
    Svoju adresu nemojte slati.

    Hvaljen Isus i Marija – Neka vas sreća prati.
    E-mail šaljite onima kojima želite sreću.
    Boga volite – Bog vas voli.
    Sa ljubavlju je sve moguće.

    Ovaj e-mail je poslan da vam donese sreću.Original ovog e-maila je u novoj Engleskoj.Već je devet puta obišlo svijet,a sada je sreća poslana vama.Postati ćete nenadano sretni 4 dana nakon što dobijete ovaj e-mail,samo ga morate poslati dalje.Ovo nije šala.Sreća je za vas ovaj puta stigla poštom u obliku ovog e-maila.
    Pošaljite 20 kopija ljudima za koje mislite da im je potrebna sreća i čekajte da vidite što će se dogodit za 4 dana.Nemojte slati novac!
    Lanac potječe iz Venezuele,a napisao ga je Saul Anthony porijeklom iz Južne Afrike.Ovo pismo mora obići cijeli svijet,pa ga pošaljite prijateljima i znancima.Nakon nekoliko dana doživjet ćete nešto ugodno i lijepo,čak i ako ste praznovjerni.
    Connnstantine Diaz dobio je ovo pismo 1953.godine i rekao da njegova sekretarica bapravi 20 kopija i da ih pošalje.Nekoliko dana kasnije pobjedio je na lutriji.Carlo Dadit dobio je pismo i zaboravio je da ga treba poslati u roku od 96 sati i dobio je otkaz.Nakon što je ponovno pročitao pismo,napravio je 20 kopija i poslao ih.Nekoliko dana kasnije dobio je još bolji posao.Jedan oficir je dobio 4700000 dolara.Delon Fairhild nije vjerovao pismu i bacio ga je,a 9 dana kasnije je umro.1987. godine jedna mlada žena iz Kalifornije dobila je ovo pismo.Bilo je nejasno i nečitko.Obećala je da će ga prepisati,ali ga je ostavila za kasnije.Nenadano se suočila s problemom kao što je skup popravak automobila.Pismo je nije napustilo u 96 sati.Na kraju je dobila novi auto.
    Misli pozitivno,nemoj slat novac i nemoj zaboraviti na ovo pismo,prednost je uopće dobiti ga.Ovo je pismo poslano od nekoga tko ti želi sreću. (good luck!!! 26.05.2006. 09:46)

    avatar

    26.05.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...