Komentari

manchi19.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • buba mara

    ola! :)

    avatar

    04.04.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • Pogled iz ženskog kuta

    Mislim da o prošlosti ne treba puno pričati niti ispitivati. Zašto je ona bitna?! Što netko treba znati koliko je tko imao veza i što je radio?! Lako je reći onome tko je imao jednu vezu i to je to. Muški ego je muški ego i predrasude uvijek postoje. Ja osobno nastojim o tome što manje pričati, a ako me se ispituje, razmišljam kako to sve neće ići. Uostalom, kako možeš provjeriti što je istina?! To su gluposti.

    avatar

    12.04.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • horhe

    Mozda ce biti nekom interesantno, a i meni ce valjati savet..
    Naime, sta onda kada te na pocetku veze cura slaze o broju veza (sexa).. i to na njenu inicijativu (odnosno, ona je pokrenula pricu)... Da bi ti posle 3 meseca rekla istinu..
    Kako se tad postaviti..? meni se sve izmesalo.. volim je, ali ovo nije precutavanje, ovo je laz...hladnokrvna laz.. bez potrebe.. Ja to uopste nisam hteo znati, ona je pokrenula pitanje.. a mogla je reci da ne zeli pricati o tome.. Pa ako od pocetka ne igramo otvoreno, kako imati poverenja ubuduce.. Ne znam da li da predjem preko toga.. Ne radi se o broju momaka, uopste, vec o iskrenosti.. Kod mene ljudi mozda i brzo steknu poverenje, ali kad izgube.. uhh... ! ne znam sto cu..

    poz

    avatar

    06.02.2007. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...