Komentari

zaglavljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • prelijepo da bi trajalo ...

    pozzz

    avatar

    02.04.2006. (20:08)    -   -   -   -  

  • ja

    Find a guy, who calls you beautiful instead of hot. Who calls you back when you hang up on him. Who will stay awake just to watch you sleep. Wait for the guy who kisses your forehead. Who wants to show you off to the world when you are in your sweats. Who holds your hand in front of his friends. Wait for the one who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you. Wait for the one who turns to his friends and says, "...that's her." If u open this U have to repost it or you will have bad luck for the rest of your life!!!!!!!............ Tonight at midnight your true love will realize they like you. Something good will happen to you at approx 1:42pm tomorrow, it could be anywhere. So get ready for the biggest shock of your life. If you break this chain, you will be cursed with relationship problems for the most important time of your life. Send this to 15 people in 15 minutes to carry on the chain...and spare you the emotional stress.

    avatar

    02.04.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  • RASPOLOŽENA

    Kako je sve ružičasto u filmovima,pa znamo i zaplakati. Kad pogledaš svađe dvoje ljudi to kod mene nema,jer moj dragi šuti i nikad neće da se svađa,a ja bi sve tad dovela na čistac...i ujutro kao da nije bilo ništa

    avatar

    02.04.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • nema me

    problem s filmovima je što se to sve događa nekome drugome, pa se čini lakšim...ja vjerujem u happy ending, samo što vjerujem da ga moraš znati sam napraviti... nisi valjda mislila da će biti lako? napravila si veliku, veliku stvar, sad se trebaš nositi s tim...pokušaj ti biti ta koja će prekinuti tu šutnju...još jednom, svaka čast na velikim odlukama..

    avatar

    03.04.2006. (08:12)    -   -   -   -  

  • sloboda se kosi sa ljudskom prirodom

    tražimo se ali ne nađemo uvijek ugodne stvari...

    avatar

    03.04.2006. (09:22)    -   -   -   -  

  • niniane

    Ah... toliko je snažno ovo što si napisala... tvoja priča toliko dirne čovjeka... svi mi smo razapeti između onog što imamo i onog što bismo u nekom trenutku htjeli, a kad se radi o muškarcima... sasvim dobro razumijem tvoju potrebu da se nađeš s bivšim - bez obzira na očito gorak završetak veze s njim - razumijem i potrebu da od toga odustaneš. Mislim da si potupila ispravno - ali ne zato što se nisi našla s njim ili zato što SKORO (barem) jesi, već zato što si učinila ono što ti je govorilo tvoje srce. Mislila si da brzaš, no nisi brzala, iskušala si samu sebe i na kraju pobijedila i tu kušnju - a iskrenost i otvaranje prema Johnatanu je bio najbolji mogući završetak te priče... Kasnije, zvučiš malo razočarano njegovom kasnijom reakcijom koja nije "kao iz filmova" - ali ne živimo film (i bolje je da ga ne živimo) već život, i vjeruj, da ti je život kao neki film, bila bi znatno nesretnija nego što ovako možeš biti. Netko mudar mi je jednom rekao - pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti. I bilo je točno tako... poželjela sam, doslovce, život kao u filmu ili knjizi - a kad sam ga dobila, živjela sam ga sretno neko vrijeme - dok se sve nije izokrenulo i dok se bajka nije pretvorila u najgoru noćnu moru. Oprosti što ti ostavljam ovoliki ogromni komentar, inspiriraš me svojim postovima jako... :-) I dalje ti se divim zbog tvoje hrabrosti i snage - a to si, sudeći prema ova zadnja dva posta, zaista pokazala:-))) Velika pusa!

    avatar

    03.04.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • nepušačica

    Pa zar nisi čitala: ... i pjevam ti u duši dok usta mi šute... Hehehehe! Ali šalu na stranu, daj mu vremena. Mora on naučiti biti drukčiji. Koliko njegovih ruža i poljubaca možda nije primljeno onako kako je on očekivao!Koliko jutara je možda očekivao nježnost... Budi strpljiva. Ona noć jučer se dogodila. A možda se i varam... Pusa, draga! :)))

    avatar

    03.04.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...