Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • anxiety

    kraljica marsa?zakaj? inače blog ti je zakon!tvoj me nik baš podsetil da idem slušati 30 sek to mars pa ti zahvaljujem!posjeti i ti mene koji put,bok

    avatar

    02.04.2006. (19:11)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @anxiety, ima jedna pjema od meni najdražih Bon Jovia, "Captain Crush and the Beauty Queen from Mars"!

    avatar

    03.04.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • urban_princess

    heeey! ne mogu vjerovati da si ponovno počela pisati. ajde baš mi je drago. i želim ti i ovim putem što brže ozdravljenje i oporavak. mislim, moramo obaviti taj zajednički shoping, jel:). pusa!

    avatar

    03.04.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • aibreann

    živa si! :)))) neki dan me Urban Princess obradovala povratkom, sad ti... it's good to have you back. ;o) preboljet ćeš ti tu mononukleozu, samo miruj i drž se doktorovih uputa. frendica ju je imala i nije se držala dijete i išla je u školu ako se dobro osjećala i na kraju se sve zakompliciralo i rastegnulo na 2 mjeseca. zato strpljenja i bit će bolje! jako mi je drago da si se zaljubila. uživaj i želim vam puno sreće. kiss!

    avatar

    03.04.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • buuuubica

    bash lijepo da i ti opet pises :) i drago mi je da si me opet 'posjetila' hihi :) mononukleoza? ajoj. ma dobro je da si doma, frendica bila u bolnici vishe od 2 tjedna zbog toga, a mislili su da ju imam i ja, ali nije bila mono u mom slucaju (al sam opet s tom frendicom dijelila sobu u bolnici haha). zaljuuuuuuuubljena :))) niiiiice :)) bash mi je drago! uzivaj! i sto prije ozdravi da se mozete ljubiti ljubiti i ljubiti... :) (za pocetak) pusa (u chelo :))

    avatar

    03.04.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...