Komentari

mrtvenevjeste.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • PONEŠTO O DEČKIMA

    čuj.... a da prestanemo razgovarati o tužnim stvarima tj. o smrti i tome??? mislim znaj da ću ja biti tu kad got ti bude porebna utjeha ali ... sad imaš i sretnijih stvari u životu! ideš u drugu subotu van sa z likom!!!!! pa zar to nije super???? tako mi je drago zbog tebe. ti si dokaz da je izreka POSLIJE KIŠE UVIJEK DOLAZI SUNCE istinita! žalim ti svu sreću ovoga svijeta da uspiješ u vezi s tim likom! ti zaslužuješ biti sretna. nadam se da će on shvatiti kakva si ti osoba i da će te cijeniti i poštivati. a osim toga ne vidim razlog zašto nebi. iako te nikad nisam stvarno upoznala... nikad se nismo rukovala... čak ne znam ni kako se zoveš, kako izgledaš ni gdje živiš. ne znam koliko imaš godina... osjećam kao da se poznamo oduvijek. kao da tebi mogu reći, tj. napisati sve što mi se događa i kao da ćeš me uvijek shvatiti i dati mi dobar savijet! voljela bi te imati za prijateljicu. drago mi je što sam napravila svoj blog i upoznala tebe... recimo da sam shvatila da još negdje postoje cure koje mogu pomoći jedna drugoj a ne samo zakopati ovu drugu još dublje. ili gledati kako će napakostiti onoj drugoj! što se tiće onog lika on je G. poslala sam mu sms i dopisivali smo se... i sada on nema više na računu pa ćemo se u 20h naći na chatu. mislim problem je to što sam ja iz lipika a on iz daruvara pa recimo da smo dovoljno udaljeni jedno od drugoga. ali ja vjerujem da ljubav može pobijediti sve granice pa čak i prostorne. a ako ne ljubav i vjera tj. pouzdanje u drugu osobu onda može moj Unić sa kojim sam za pola sata u daruvaru. a osim toga ima i vlak autobus .... i druga prijevozna sredstva pa obećao mi je da jedna vikend će on doći u Lipik točnije Pakrac jer tamo idem van a drugi ću ja njemu u Daruvar. dalje ispričao mi je da su njegovi rastavljeni i da živi sa tatom i maćehom. ustvari nisam znala kako na to reagirati ali osjetila sam se jako počašćeno što je imao povjerenja to mi isprićati. ipak nije mala stvar curi koju skoro da jedva poznaš isprićati da su ti starci rastavljeni. mislim nije ni to smak svijeta ali nisam očekivala da će biti tako otvoren prema meni. i upravo zbog te otvorenosti mislim da imamo još veće šanse. hvala ti na tvom komentaru! eto komotno mogu reći da čujemo se opet sutra

    avatar

    02.04.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • PONEŠTO O DEČKIMA

    inače pišem pjesme... ova nije nešto posebno ali napisala sam je samo zbog tebe i .... neka bude za tvog djeda i ujaka. CRNO Sve je crno, crno, crno, crna noć, crni dan. Sve je crno, crno, crno, crni sat. Sve je crno, crno, crno, nigdje ničeg više nema. Sve je crno,crno,crno, samo beskraj oko nas. Sve je crno,crno,crno, ubija nas ta crnina. Sve je crno,crno,crno, crne ruke,crni vrat. Ničeg više nema samo beskraj oko nas. Sve je crno,crno,crno.

    avatar

    02.04.2006. (19:02)    -   -   -   -  

  • mrtve nevjeste

    da nema vise tuznih tema....ne ovako crnih. hvala na pjesmi,spremit cu je da je svi vide.neznam zasto ali i ja imam taj osjecaj za tebe,mozda jer imamo slicne probleme,a ni razlika u god nije velika(evo nes o sebi cu napisat u lijevi dio skroz na kraju,a crnka kad dode ce napisat o sebi-nevjesta)

    avatar

    02.04.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • mrtve nevjeste

    i da,necu vidjet z-a negdje do 29.4.jedino ak nece bit preumoran od posla da se nacemo preko tjedna.hvala na dobrim zeljama,i vjeruj nikad nebi nekog od prijatelja pokopala jos dublje jer sam to sama osjetila i znam kako je to.i ja tebi drzim fige za G i da budes sretna.

    avatar

    02.04.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Ajme crnjaka.........hehehehe....... sta ima novo kod vas.........? Ajd pozzzz

    avatar

    05.04.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...