Komentari

vinkovci.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • teuta

    Ovako moji dragi Vinkovčani...ja smatram da država ulazi u ljudski organizam kroz jedno uho...isto tako izlazi kroz drugi taj isti otvor, samo na drugoj strani. Ako sam vas dobro razumijela?! Kako prisiliti dotičnog da ti plati? Ha ha, ček da smislim....Ovako, prije nego što dođe konobar, zamoli ga da ispruži dlanove na stol, ali dlanovima prema dolje..i onda stavi dvije čaše na tako postavljene dlanove, ha ha. Naravno, neće se moći micati, i dakako, ti ležerno otići kroz vrata, a on će biti prisiljen platiti. Ujedno, hvala učeniku Pajo Pakus...Ivi...što se slaže s mojim postom. A kad ću ja postati njegova učenica?! Pusa i topli pozdrav dragim mojim Vinkovčanima koje jakooo volim. Cmokkkk.

    avatar

    02.04.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • ULTRAS

    RELATIVNO DOBAR BLOG

    avatar

    02.04.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Ako je nečastivi ušo na guzicu undak ga na guzicu i izbaci. Preporučam slabu, slatku tursku kavu. I odma poslje nje naranču. Izletit će nečastivi u mlazovima. Čim izleti pusti vodu.

    avatar

    02.04.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • kruh naš svagdanji ...

    Naravno da je nečastivi- NE ČASTI! ovaj slučaj je najbolje riješit na slijedeći način: kad odete na ručak, ti malo prije kave, znači kad dobro pojedeš i popiješ. napraviš čudnu facu i kažeš : kako me frče jebote! nakon dva ponavljanja brzo se digneš od stola i kakti odeš na wc. E samo ne odeš na wc, nego di te je god volja, a on nek se objašnjava s konobarima! e to ti je način za izbaci nečastivoga. ako te poslije pita gdje si nesto, kažeš da si se usro pa moro kući se prat i presvlačit... žiiiviijooooo

    avatar

    03.04.2006. (00:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...