Komentari

tokioklozet.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • rokyy

    neznam ko si sto si ni koliko si star ali ja sam veliki fan th i necu ti sad tu prostaciti i pricati kako te nezelim vise cuti da tako pises o njima ni nista drugo ja mislim da svi imaju pravo na svoje misljenji i naravnoi da bi mi bilo draze da nepises tako o njima i da neostavljas lose komentare po nasim blogovima ali ja ti to nemoigu zabranit niti necu samo te molim da posjecujes blogove anti-fanova th a ne nas koji ih toliko volimo ajde bok i eto molala sam ti to reci

    avatar

    02.04.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  • tokiohotel-girl

    naš kaj nemoj ti meni vrjeđati moju naj frendicu pičko usrana zajebana bar ima ukusa, a ne kao ti pičko debela jebi si mater!!!!! P-I-Č-K-O!!!!!!

    avatar

    02.04.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  • tokiohotel-girl

    zapravo zamjenila sam je moja best frendica je tom's love ali svejedno ne jebi višeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

    avatar

    02.04.2006. (19:29)    -   -   -   -  

  • tokiohotel-girl

    ma tatvori si blog ***** ****** biti će mi ****** drago!!!

    avatar

    03.04.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • Tom's love

    TAKO JE!!!! KAJ BI TI DA SE MI TEBI OBRACHAMO : MOLIM LIJEPO ISTUSHIRANA LJEPOTICE, NEMOJTE, PREKLINJEMO VAS, VRIJEDHATI TOKIO HOTEL." MA S TOBOM TREBA OVAKO (KAKO VECH JE): " MRSH U P.M. (AL DA SE VIDI RIJECH), PICHKO USRANA, NECHESH TI MENI VRIJEDHAT TOKIO HOTEL SMRDLJIVA PICHKO!!!!!!!!!!" PS - TOM PROSTACHI PUUUUUNOOOOO GOOOREEE OD NAS!!!

    avatar

    03.04.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • Tom's love

    MRŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    03.04.2006. (19:58)    -   -   -   -  

  • Tom's love

    kuuujoooooo, pa sad ovih dana idu u sloveniju!! daj si bar promjeni pozadinu, seljakušo!!!!!!! e, kad okrijemo ko si, bi' će svegaaaaaaa!!!!!!!

    avatar

    03.04.2006. (20:04)    -   -   -   -  

  • **!**

    odjebi od mene šugana kučko

    avatar

    03.04.2006. (20:23)    -   -   -   -  

  • andrea+bill

    BUDALO JEDNA! (jesi ti muško ili žensko???) taj "tokio klozet" uopće ne postoji! a samo da znaš nedavno su blizanke olsen u jednom intervju izjavile da su im bill i tom totalno slatki i da im se sviđa njihova muzika! ZATO ODJEBI SA BLOGOVA OH TH I VEĆ JEDNOM PRESTANI VRIJEĐATI MOJE FRENDICE! PS:MISLIM DA SI ZA LUDNICU! TAJ TVOJ TOKIO KLOZET JE PLOD TVOJE MAŠTE! NIJEDNA BUDALA NE VJERUJE DA SE IZ NEW YORKA! FUCK OFF! TOKIO HOTEL IS THE BEST 4 EVER!

    avatar

    04.04.2006. (12:08)    -   -   -   -  

  • ...::TH is all I need::...

    ala nemogu vjerovat da neko može napravit blog o nekoj grupi koju očito ne podnosi, ja nemrem smislit cajke pa nisam napravila blog o njima i ne serem okolo po blogovima ljudi koji ih vole, glazba je pitanje ukusa i u to se netreba miješat nek svako sluša što hoće, jebe mi se živo, al nemoj mi po tokio hotelu pljuvat kučko prefrigana, i mislim ono živiš u NY, i ti onda spominješ engleski rock, mislim di je tu logika... jednostavo se zakopaj ili FAKAT NAĐI FUCKING LIFE !!!!!!!!!!!!!

    avatar

    04.04.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • **!**

    kučko nije nas briga za new york odi tamo srat

    avatar

    04.04.2006. (21:09)    -   -   -   -  

  • ...::TH is all I need::...

    mislim ono sori šta pišem u žargonu,slangu kak oš, i što mi se živo jebe za pravopis, i slažem se s angel, već ako živiš u NY odi pa tam njima seri, jer koliko neko mora biti glup i poremećen da radi blog i piše o grupi koju ne podnosi i o kojoj nema blage veze... još jednom ti kažem da prestaneš srat o njima, ma reć ću ja frendici da ti pošalje virus na blog, pa onda tvome blogu kažemo pa pa !!!!! I da još jednom GET THE FUCKING LIFE i ostavi TOKIO HOTEL na miru. Kuss draga...

    avatar

    05.04.2006. (06:58)    -   -   -   -  

  • andrea+bill

    samo da znaš kučkice ja sam odlična učenica! zapravo koliko ti imaš godnina???? 2?????? samo bebice još ne psuju slušaju nepostojući tokio klozet! FUCK OFF! FUCK OFF! FUCK OFF!

    avatar

    05.04.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • andrea+bill

    zaboravila sam reći: idi u 3 pičke materine! smrdljivo jebeno derište!!!!!

    avatar

    05.04.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • ...::TH is all I need::...

    e a ti si toliki serkopergay, ako znaš šta to znači, pismena princezice iz NY... Odi u pičku materinu kučko usrana, odakle si i došla, nitko mi ne može zabranit psovanje, sloboda izražavanja, daj se ubi i povedi taj zamišljeni "tokio klozet" sa sobom u grob... kujo jedna umišljena, očito si malo sjebana u mozak, razmaženo derište jedno... i ne seri i ne pljuj po TOKIO HOTELU više, te molim te Get The Fakat Fucking Life , po treći put, i odjebi s ovim blogom... kiss my darling...

    avatar

    05.04.2006. (13:58)    -   -   -   -  

  • This week?!

    nismo mi svi poput vite... poštuj makar nas ostale...

    avatar

    16.04.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...