Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • kada bi pametniji popuštali-budale bi prevladale

    Ponekada mi je žao što klincima ne mogu prenijeti duh toga vremena, ali možda i ne bi bilo dobro, kad bolje razmislim.Svakome je nejljepša vlastita mladost, moju možda ne bi razumjeli.Kako objasniti klincu da si nekada mogao dobiti stan?Dobiti, samo onako...dobiješ, pa gotovo.Ili da si mogao završiti u buksi ako si nešto zucnuo kontra predsjednika bilo čega!? Ne bi oni sto shvatili. Stvari koje su nama onda bile slatke ( jer su predstavljale avanturu) , put u Trst po Super Rifle, njima bi bile bez veze...što ima uzbudljivo u kupnji hlača, pa toga ima na svakom uglu!? A vidjeti bretelicu na grudnjaku djevojke predstavljalo je čudo, dovodilo nas do ushita, ne znam znaju li ovi danas uopće za takav osjećaj? U svakom slučaju, mamice, ja se ne bih mjenjao sa njima.Ti?

    avatar

    02.04.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Nikad neću prežalit moje špicoke. I one rebe na trapez. Jedino mi je bilo u kurcu šta se špicevi od špicoka nisu mogli viđet od širokih reba! A imali su neko metalno ojačanje. Pa bi po mraku sjajili. Eeeeeh!

    avatar

    02.04.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • lady

    ee..lep pozdrav i hvala na posjeti mog bloga..znaš, da te občudujem...prvo mama bit 4 djeca danas nije uopšte lako ali drugo mi se sviđa da imaš vreme pored svega i za sebe...mislim na pisanje bloga....da i ja tako radim..imam dvoje djece več su veliki (18,16) ali uvjek nađem čas i zasebe...za blogič i moje prijatelje...imaš stvarno poseban blog zame i rada ga čitam uvjek...lepo nedelju želim Tebi i tvojim maleckim....poljubac!

    avatar

    02.04.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • lady

    još nešto....imaš možda koju fotku male DORE...rada bi ju upoznala....čitala sam na blogu što si pisala o njej pa me stvarno interesuje kakva izgleda tvoja mala sladkica Dora...mora biti stvarno sladka...koliko ima sada godine....jao što ja volim male bebice a i velike naravno, samo male so mi bolj sladke....pozdravčič!

    avatar

    02.04.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • ...zivot je more, a ja sam panonski mornar...

    Prije svega dobar jutar! A onda kako bi Joe Cocker rekao Every generation has it's way (A need to disobey)...svaka generacija ima svoj nacina da se dobro provodi i da prkosi...samo su danas drugacije vrjednosti...zaneamrimo drogu...pricam o prestizu i zavisti...ma nema veze...sve ce to prije ili kasnije stici covjeka zar ne...jednostavno su drugacija vremena...ali naravno nije sa svima tako!!! Ajde lijepi pozdrav i dobar tek i tebi i djecici!! :-) (hey pa zene su poznate po tome da mogu vise stvari dojednom)hehe

    avatar

    02.04.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    evo sad sam pročitala i današnji i jučerašnji post,ne znam kako ga juče nisam vidjela,imam osjećaj ko da te poznam.Nama je Gervaisa bilo normalno čitat,a što se tiče sjećanja na djetinjstvo kojeg si krasno opisala,da mi stvarno ne starimo pa nam se sve iz mladosti čini ljepšim,hahaha.Kad sam pročitala današnji post počela sam se smijat jer kao da si opisala moje jutro,pa sam odlučila sad ništa ne pisat,možda večeras.Hvala što si mi ostavila komentar,jako sam mu se obradovala.Pozdrav tebi i dječici

    avatar

    02.04.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • Jade´s box

    Joj je, bilo je dooobro! Špičoki, zvonaste hlače, a je znalo biti i smiješno ... ali tako simpa! Uživaj!

    avatar

    02.04.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • kućanica

    ...zaboravila si parfemčić Tremp,,interesantno stvarno nije bilo zavisti ni mržnje,ni zloče..u tom smo imali krasnu mladost...i šta to mi možemo reč našoj dici sa takvim poštenim životima a oni žive u ovoj đungli....kasno sam se sitila groznice,mislila sam da je iduće nedilje,,a nema reprize.....buuuu..

    avatar

    02.04.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  • globabloga

    Hej, baš me dugo nije bilo, pa hitro da navratim....sve je kriva politika i gospodarstvo....al, bit će bolje...ugodno nedeljno popodne, evo ja ću malo buć u kadu, pa spremit si kakvu finu papicu ak nađem još to malo energije u sebi*Čaos, dt

    avatar

    02.04.2006. (16:26)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Joj ja kad vidim taj film krepa, od smjeha i moram maknuti jer me jeza prolazi, a i Travoltu baš ne ljubim pretjerano. ;))

    avatar

    02.04.2006. (17:09)    -   -   -   -  

  • libraria

    iako su moji roditelji bili dijelom tog vremena, a ne ja, žalim što nisam jer je tada bilo sve spontanijem prisnije i ljepše! ali, kako se ono kaže - KAKO JE, TAKO JE - živim sad i ovdje i moram izvući najbolje iz svega toga! K I S S

    avatar

    02.04.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • mama44

    @smajly: onako je kako si napravimo, ali onda je bilo nekako lakše, lakše u smislu neopterećenosti svime čime se današnji mladi naraštaj mora opterećivati...no, dobro, posljedica toga je i veća zrelost i razboritost, što se vidi iz priloženih tekstova iste generacije- a Bože, kad ja zapilim....:))

    avatar

    02.04.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • mama44

    @bugenvilija: ma, ne, mislim strašno, k'o da gledaš stare fotografije, meni su suze frcale od smijeha, al' onda smo i te kako ozbiljni bili.I tako važni...A Travolta...niš' posebno, što bi rekli - nemam mišljenja.Pusa i pozdrav:))

    avatar

    02.04.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  • mama44

    @globice, pročitah ti post, samo ti odmaraj, pusti priče i piskaranja ako ti se ne da...danas samo o papicama pričaš, rudarka neke fine recepte lifra, šta vam je svima???:))))pusa veeelika:))

    avatar

    02.04.2006. (18:08)    -   -   -   -  

  • mama44

    @prosinac:je, moralo mi je nešto i ishlapit, 'ko se ne bi sjetio dva imena od obje vrste parfema koje smo imali na raspolaganju...danas?Umreš dok ih sve samo isprobaš...a naša djeca...ništa, derat jezik dok ti papile ne nestanu, možda ih spasimo ponekih zamki...pozdrav i pusa:))))

    avatar

    02.04.2006. (18:11)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    koja su to divna vremean bila...Briljantin sam gledala 10 puta...Groznicu isto više puta....

    avatar

    02.04.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • Blažević

    opet dobro i dobro si napisala ovo đontra volta, ima jedan pas kraj moje kuće i zove se đontra

    avatar

    02.04.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    nasmijala si me sad sa svojom iskrenoscu kod Mime.....

    avatar

    02.04.2006. (20:01)    -   -   -   -  

  • mama44

    @ALMOST poznata...mi smo išli iz Opatije u Rijeku cijeli razred gledati Briljantin, busom, nas 36, u kino "Partizan" (hi-hi), sjedili smo u galeriji, na vrhu, gledali u ekran pod kutem od xxx nemogućih stupnjeva, slinili nad sentišem i ludovali na zadnju scenu...ah,...:))

    avatar

    02.04.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  • Ja sam samo sanjar ispod duge,u mene su noći duge.

    e bas mi je jako drago da si se javila,a ne lazem!vidis tih svada i sranja po blogovima mi je pun kufer..e sad...jos ne znam na cemu sam ,jer sam napisala post,pa mozda popu.... od obe..a eto,ja tila nesto rec,a tamo...ne znam...ja imam toliko stvari koje me muce,a bojim se pisat o tome,da mi ne dode neko i pocne vrijedat...ne volim to...to me uznemiruje..a ja bi pisala o situaciji u zemlji i kojecemu..pljuvala bi i ja sve sto mi smeta...ali nekako radije izbjegavam,pa pisem laganini...eto,cao,cujemo se...nisam sad nesto u motu,al imam ja i bolje dane...bok...ne sekiraj se..zivot je maskenbal.....ha.ha.:):)

    avatar

    02.04.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...