Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • sama, pa šta

    ne znam jesi li što radila po html-u ili nešto meni nije u redu sa blogom, ali jedva se vidi što si napisala. pozadina se stopila sa slovima.

    avatar

    01.04.2006. (23:59)    -   -   -   -  

  • alkion

    Kod mene se sve otvara u redu i čita se kako treba. A po pitanju grudnjaka jedini problem koji sam imao bio je nučiti kako ga uspješno i bez muke skinuti (vrag odnio one čudne kvačice, kukice i što ti ja znam sve kakve morbidne načine zakopčavanja). A sad ozbiljno: naravno da se slažem da treba biti svoj i ono kako te priroda stvorila. I mislim da tobaš i nema neke velike veze s ljubavlju (sem one samog sebe prema sebi). Dakako se i slažem da svom tjelu treba pružiti sve oblike aktivnosti koje će ga održati u željenom stanju i formi a da se pri tome ne ugrozi zdravlje. Naglasak je na održaanju željenog stanja a ne na devastaciji i mučenju organizma. Neiscrpna tema... :)))

    avatar

    02.04.2006. (08:33)    -   -   -   -  

  • Woolf - male divlje ženske priče

    e, ovo je tema koja me muči cijeli život! ;D em, mi grudi rastu ili smanjuju se tijekom ciklusa,a imam laganica jače, em mrzim te sa žicama i pojačanim korpicama u kojima izgledam kao da glumim u Bay Watchu. najviše volim lagane, pamučne, topiće koji dobro drže grudi u prirodnoj pozi sa laganim razmakom u sredini. a ne modeli ( a takvi su skoro svi) koji ti grudi stisnu jednu uz drugu, odmah ispod vrata i koliko god da pravim dugačak korak dok koračam-grudi su uvijek prve:D

    avatar

    02.04.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • dispet

    Sve to drustvo diktira... Zbog cega zena ne moze biti lijepa samo zbog sebe - bez cupanja obrva, depilacije, sminkanja, itd... Iz istog razloga su potrebni i grudnjaci... Da u drustvu vlada misljenje kako je najlipse vidit curu bez grudnjaka - vjeruj mi da se onda nebi nosili :)

    avatar

    02.04.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Reino, i sama sam imala taj problem sinoć, očito nešto nije bilo u redu s blogom, ja nisam ništa dirala. Nije se učitavala slika u pozadini.Sad je ok. @Alkione,dečkima je to problem koji ipak nauče rješavati :D Ma to s ljubavlju, da, najprije čovjek mora voljeti sam sebe da bi ga i drugi voljeli. A problem nastane kad je pojedinac u nesuglasju sa samim sobom i misli da ne izgleda kako je "propisano". To je otprilike kao da muškarci kupuju dva broja manje donje rublje da bi izgledao jako "obdaren". A to što je sve stisnuto, što ostaju crveni rubovi na koži...to bi, prema savjetima modnih "stručnjaka" valjda trebalo biti normalno i zdravo. Pa to nema veze s pameću! Prilično je izlizano ono - u zdravu tijelu zdrav duh, ali je velika istina. Treba istaknuti ono što je lijepo, a svatko je lijep na svoj način. I još k tome dodati osobnost...što više treba? Tijesna odjeća sigurno ne!!! ;) @Woolfice, to je ono što većinu žena muči, mislim. Povećanje u PMS-u, pa je i najbolji grudnjak tijesan. I onda da još namjerno kupujem manji...pa nisam ozebla po mozgu!!! ;)) @Dispete, društvo diktira, dakako. Pritisak uvijek postoji, samo je važno koliko znamo ostati svoji, ne ugroziti vlastito zdravlje zbog modnih trendova koji dođu i prođu. Dobro,manje korekcije poput čupanja neuredno izraslih obrva, to nije ništa strašno, ali ni u čemu ne treba pretjerivati.

    avatar

    02.04.2006. (12:36)    -   -   -   -  

  • Valgar displej ov pavr

    Nestala ti podloga, sad je samo ljubičasta boja, pa ti potvrđujem Reinine riječi. A oko teme-meni nikada industrija mode i ostalog ne uspijeva nametnuti neku svoju ideju...ja sam svoja za sebe, i u grudnjacima i u svemu ostalome...

    avatar

    02.04.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Daj posvjetli. Jedva čitam. U ovoj tami bih jedva vidio i najveće.:)) Neka svaka ima onakve kakve ima. I nek ih nosi s ponosom.:)))

    avatar

    02.04.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • Jezični savjetnik

    Ništa se ne vidi, upali svjetlo. ;)

    avatar

    02.04.2006. (15:28)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    K VRAGU I DOĐAVOLA; NISAM JA ZA OVO KRIVA; SLIKA JE U HTML-u, A TO ŠTO SE NE UČITAVA, PRIJAVILA SAM OVIM "MAJSTORIMA" KOJI BI SE TREBALI BRINUTI DA BLOG FUNKCIONIRA.

    avatar

    02.04.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Evo, sad bi trebalo biti bolje. Ponovila sam upload slike pomoću imageshacka.

    avatar

    02.04.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    sada je dobro :)...sad na komentar. loše je savjetovati manji grudnjak jer to nije zdravo za grudi. pa jesu li ti savjetodavci normalni? nažalost puna žena, nerazmišljajući na zdravlje, kupiti će te manje a one nezadovoljne malim grudima kupit će broj veći ili silikonske grudnjake. po tom pitanju nemam problema. jako sam zadovoljna svojima (sa grudnjakom ili bez njega). sve mi "stoji" :))). ne mogu govoriti kako današnja mladež razmišlja glede raznih časopisa za ljepotu tj. savjetima kojima nas bombardiraju na svakom mjestu. u moje vrime se nisu čupale obrve, nije bilo toliko pretilih cura, nije se vodila briga tko koju marku nosi. iz tih razloga nisam opterećena modom i raznim savjetima tkoznakoga kako bi "trebala" izgledati. važno je da se čovjek dobro osjeća u svom tijelu imao nedostake, neki višak ili ne.

    avatar

    02.04.2006. (16:02)    -   -   -   -  

  • trill

    Najradije ne bih nosila grudnjak uopće :)Zbog tog odjevnog predmeta poželim biti muško ;) Stvarno, jedva sam se navikla na njega, jer odjeća stvarno bolje izgleda s njim, a i prstojnije je...al čim dođem kući skidam ga brže od cipela :))

    avatar

    02.04.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • trill

    I da, sve je u redu s tvojim blogom, lijepo se čita :)

    avatar

    02.04.2006. (19:08)    -   -   -   -  

  • sklblz

    E, Trill, Trill, a da pitamo Big Blue?:))

    avatar

    02.04.2006. (19:43)    -   -   -   -  

  • pegy

    Po tom ptianju stvar je ista kao i po drugima vezanim za izgled. Tred je valjda imati "pamela" oblik i veličinu. :)) Čini mi se sasvim prirodnim uljepšati se malo, toliko da ne dođe do nekih većih iznenađenja. Ali pomisao da netko ima tko zna kakve sadržaje u grudnjaku mi je smiješna. Zamisli da sadržaj slučajno ispadne pa iz dekoltea počinju izvirivati jastučići i krpice. :)))

    avatar

    02.04.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • Mali Princ

    Ovo doista jest tragedija: mediji te ne uce da zavolis sebe i druge takvima kakvima jesu, nego te navode da ih volis uvjetno. Tj. uce te da se se promijenis i da natjeras druge da se promijene, kao uvjet da prihvatis i sebe i njih. Briga za ljepotu je OK, ali opsjednutost kojekakvim trendovima i time sto (ni)je IN, jest glupost... Jednako tako, osobu valjda vise volim zbog onoga sto jest, a ne onoga kako izgleda. Dobro, ne zelim bit licemjeran i reci da mi kod cure izgled nije bitan - jest, ali NIKAD ne bih bio s curom koja nije i karaterno ono sto zelim da bude. I tu imam jako visoke kriterije. Manekenka bez stava i morala kod mene nikada ne moze proci. E, a ovo sto veli pegy da je u trendu "pamela oblik i velicina", da ne kazem jos gore...Super Stiva stil... - nije pravilo. Meni je to uzasno odbojno! Drzim se onog...malo ali slatko zadovoljstvo... :) Niti bi me ikada privukla cura a la Pamela i slicne...

    avatar

    02.04.2006. (23:42)    -   -   -   -  

  • freestyler

    teško Majka Priroda može pogriješiti, svakome je dala baš točno onoliko i kako mu treba, pogotovo kod ženskih grudi, nekima veće, nekima manje (na moje osobno zadovoljstvo), kao što je nekima dala duže a nekima kraće recimo prste, oko prstiju ne pravimo probleme takvi su kavi su, ne vidim zašto bi i oko grudi, sve su fine i lijepe ... uživaj ...:))))

    avatar

    03.04.2006. (09:44)    -   -   -   -  

  • Friva

    Nisam više u godinama kada mediji djeluju na moju svijest vezano za moje tijelo. Već godinama nosim jedan Liscin i jako sam zadovoljna. Nije toliko ni skup kada sam vidjela u jednom trgovačkom centru da nema cijene ispod 300kn. Za grudi je najvažnije da su zdrave, a sve drugo je sporedno!

    avatar

    03.04.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • more nade

    Ja sam za opciju: BEZ ZAVARAVANJA. Ne volim sva ta tobožnja pomagala za bolji izgled. Kad me netko voli volim da voli svaki pedalj mene bez umjetnih dodataka. I osnovno: ne želim lagati da nešto imam kad nemam. No, lako je meni zboriti tako kad me ima na sve strane pa bar ne mučim muku s "manjkovima" :-).

    avatar

    03.04.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • more nade

    Eto, prvi put čitam u komentaru freeestylera da netko izražava simpatije za manje grudi. Pohvale! Moram priznati da sam i ja uvijek mislila da je poželjnije onako bolje više (u granicama) nego manje.

    avatar

    03.04.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • uspomena

    A ništa onda... otkazat ću ono kod Glumičića :-))).

    avatar

    03.04.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • Friva

    *ispravak- čitajući svoj komentar tek sad vidim da bi se mogla stvoriti zabluda da jedan grudnjak nosim godinama. Naravno da to nije istina, nego radi se imenu tj. vrsti grudnjaka koji kupujem već godinama.

    avatar

    03.04.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Reino, slažem se, nikako nije dobro za zdravlje! @Trill, ha,ha, baš zanimljivo - brže od cipela, kažeš? ;) @Sklblz, a što to? @Pegy,hi,hi, to mi je i palo na pamet! :D @Mali Prinče, da, to si dobro napisao, uče voljeti uvjetno! U redu je brinuti se za izgled, ali opsjednutost nikako, slažem se. To je nezdravo, kako god okrenemo!@Freestyleru, zna Priroda što radi, no ljudi to ne znaju uvijek :) @Frivo, sve je ok, palo mi je na pamet da je riječ o modelu na koji se naviknemo. ;)) @More Nade, to i ja potvrđujem, onaj tko voli, voli tu osobu sa svim "manama", manama i vrlinama. :) Rekoh, ne mjeri se ljubav veličinom grudnjaka ;)) @Uspe, tako treba :))

    avatar

    03.04.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • trill

    Ja nisam razumjela sklblza šta te trebam pitati :))

    avatar

    04.04.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • espadrila

    kupiti manji grudnjak je prije svega bolno i izrazito nezdravo. sve što si napisala si dobro napisala. zato te časopise ne čitam, jer bi se moglo dogoditi da im počnem pisati prijeteća pisma:)

    avatar

    04.04.2006. (12:28)    -   -   -   -  

učitavam...