Komentari

greendayrules.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Aoede

    zbilja?ovaj podatak nisam znala,al sad znam...još jedamput ti hoču reči da ti je blog zakon...a svom onim budalama koje pljuju po greendayu(naprimjer punx cvjeto-LUZER)hoču reči da nisu u pravu...da su budale i preporučam im da se obese za prvo drvo...čitam te i dalje...pozdrav

    avatar

    31.03.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • TOKIO HOTEL 4 EVER

    IGRA: Za ovu je igru vazno da ne varas Znam da zvuci glupo ali ne bih je prosljedivala da se i ja nisam iznenadila Na kraju igre ces se dobro nasmijati, naravno samo ako neces varati. Dakle ne gledaj sto pise unaprijed, vec polako red po red. Mozda ces se malo zbuniti kada budes usred igre ali samo ostani cool i nastavi dalje,iako ces mozda biti pod pritiskom ((kada trebas zapisati imena to obavezno moraju biti osobe koje poznajes)) Igra ce te stajati 3 minute zato se koncentriraj i odgovaraj na pitanja refleksivno i s osjecajem. Osoba koja mi je poslala tu igru tvrdi da su joj se zelje ispunile samo nakon 10 minuta. Sada uzmi list papira i nesto za pisati i polako red po red inace ces pokvariti igru. nemoj prerano pogledavati igru unaprijed jer ces je pokvariti 1.napisi u stupac brojeve od 1 do 11 & gt;. 2.ispred brojeva 1 i 2 napisi bilo koji broj ;>. 3.ispred brojeva 3 i 7 napisi imena osoba suprotnog spola Nemoj varati i gledati igru unaprijed &g t;>>4.is pred brojeva 4, 5 i 6 napisi neka imena( npr clanova obitelji, pri jatel je.) ; 5. napisi 4 naslova pjesama ispred brojeva 8, 9, 10 i 11 & gt; 6. i sad pozeli ne?to. sad slijedi objasnjenje. 1. ovu igru moras poslati broju osoba koji je jednak broju koji si napisao iza broja 2 2. osoba iza broja 3 je osoba koju volis 3. osoba iza broja 7 je osoba koja ti je draga ali nesto vise od prijateljstva jednostavno nije moguce. 4. na broju 4 je osoba s kojom si jako povezan 5. na broju 5 je osoba koju jako dobro poznaje? 6. osoba na broju 6 je tvoj sreconosa (luckystar) 7. pjesma n broju 8 se odnosi na osobu na broju 3 8. pjesma pod brojem 9 se odnosi na osobu pod brojem 7 9. pjesma pod brojem 10 te najbolje opisuje 10.pjesma pod brojem 11 najbolje opisuje tvoje osjecaje, tvoja razmisljanja o zivotu Posalji u slijedecih nekoliko minuta ovu igru desetak osoba i tvoja ce se zelja ispuniti, ako to ne ucinis dogodit ce se upravo suprotno, 10 ce te godina pratiti peh.Ne vjerujem u ovo al za svaki slučaj!

    avatar

    31.03.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • ~˙°Inna is crazy lalalala~˙°

    da i ja sam to čula,ali to je bilo još prije......ajde big poZzZ fora ti je blog!!!!!

    avatar

    01.04.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • Lea

    PJESMA SREĆE AKO ŽELIŠ ZNATI ŠTO ZNAČI JEDNA GODINA PITAJ STUDENTA KOJI JE ZBOG JEDNOG ISPITA PAO. ZA ZNAČENJE JEDNOG MJESECA PITAJ MAMU ČIJA JE BEBA DOŠLA NA SVIJET MJESEC DAN RANIJE. ZA ZNAČENJE JEDNOG TJEDNA PITAJ IZDAVAČA TJEDNIKA. ZA ZNAČENJE JEDNOG DANA PITAJ ZALJUBLJENE KOJI ČEKAJU DA SE VIDE. ZA ZNAČENJE JEDNE MINUTE PITAJ NEKOGA KOME JE POBJEGAO VLAK, AUTOBUS ILI PAK AVION. ZA ZNAČENJE JEDNE SEKUNDE PITAJ ONOGA KO JE PREŽIVIO NESREĆU. ZA ZNAČENJE JEDNE STOTINKE SEKUNDE PITAJ ONOGA KOME JE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA POBJEGLA ZLATNA MEDALJA. VRIJEME NE ČEKA NIKOGA. ISKORISTI SVAKI TRENUTAK, KOJI IMAŠ, JER ON IMA VRIJEDNOST… PODIJELI GA SA POSEBNIM LJUDIMA I ON ĆE BITI MAGIČAN. Izvor ove pjesme je nepoznat, no on bi trebao donijeti sreću svakome tko je želi dijeliti s drugima. Pošalji je ljudima kojima želiš sreću jer će se možda i tebi dogoditi nešto lijepo sljedećih par dana. :)

    avatar

    01.04.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • Lea

    čula sam za to i baš mi je to ok! bye

    avatar

    01.04.2006. (18:28)    -   -   -   -  

  • So I present you... ME

    Woow... Strawa! E pa sad svima koji su u komi - Green Day!!! Hehe, poosa...

    avatar

    02.04.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • Everyone Is So Full Of Shit!

    ja sam čitala da je to bio neki dječak iz engleske,al nije važno!bitno da su pomogli!

    avatar

    04.04.2006. (17:55)    -   -   -   -  

  • Rage is my Love

    da, mali je 2 tjedna lezao u dubokoj komi na aparatima za odrzavanje zivota jer ga je na deveti rodendan pregazio auto. njegova majka Tina mu je pustila Am. Idiot jer je poznato da bolesnika probudi i najmanja sitnica za koju je emotivno vezan.

    avatar

    06.04.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • jedna koja zna

    procitala sam onaj dole post pa da prokomentiram. pistolsi su prvi pank bend koji se prodao V. Westwood(poznata kao kraljica panka) i McLarenu(njezinom partneru). ovo dvoje su im dali ime Sex Pistols po svojoj marki 'Sex' koju su ti dizajneri kreirali(odrpani look) i 'dali' im prisivku anarhije i od tada su ih proglasili kao anarhiste a oni to uopce nisu ni bili, niti su znali sta je anarhija. ajde nek mi se javi neko ko kaze da sam u krivu!

    avatar

    06.04.2006. (15:32)    -   -   -   -  

  • Everyone Is So Full Of Shit!

    >>>>imas srece! >Molim te... Procitaj ova mail do kraja!!! >Sa ljubavi je SVE >moguce!!! >Original je nastao u Novom >Zelandu i proputovao >je 9 puta po svjetu.? >Sada >je sreca tebi >poslana! >Imati ces srece, u roku >ljedecih 4 >dana,nakon sto posaljes >ovaj mail. >Ali da bi mogao primiti tu >srecu, moras >mail dalje slati. >To nije vic niti je? neko >komercialno >"lancano >pismo"! >Primiti ces >srecu(postom!?). >Posalji kopije ljudima, za >koje mislis, da bi >trebali srece. >Ne salji novac i slavu, jer >ljudske >srdacne >zelje >nemaju cjenu!!! >Nemoj zadrzati ovaj mail >kao svoje vlasnistvo. >Trebao/la bi ga nakon 96 >sati od >primanja dalje poslati. >Posalji 10 kopija i vidi sto ce >se dogoditi. >Ovaj lanac dolazi iz Venezuele i >napisao >ga je Anthonie de >Graup, misionar? iz te zemlje. >Molim te posalji 10 >kopija >prijateljima i >poznancima. >U roku od par dana(4) >dozivjeti >ces sigurno >jedno >iznenadjenje. >Cak, iako nisi >praznovjerna/an. >Obrati pozornost na >sljedece: >Bjorn Besser upoznao je >15.04.1999. njegovu >najbolju >prijateljicu na >cijelome >svjetu. >Jako je sretan zbog toga. >Constantin Diex primio je >1993 ovaj mail. >Zamolio je svoju >sekretaricu da posalje 10 >kopija. >Nakon par dana pobjedio je >u >lottu. >Jedna druga osoba je >primila >ovaj mail i zaboravila da >u roku >od 96 sati posalje. >Izgubio je svoj posao. >Nakon sto je ovaj mail >opet pronasao >kopirao ga je deset puta >i >poslao ih. >Nakon par dana dobio ja >cak >bolji posao. >Jedan oficir je dobio 47 >milijuna funti. >Jou Ekat je osvojio? 40 >milijuna funti, ali je >ipak izgubio sav >novac, >ali samo zato, sto ovaj >mail >nije dalje slao. >Darlon Falcheid nije >vjerovao na >ovaj mail i izbrisao ga >je. >Par dana kasnije, dozivio >je smrtnu >nesrecu. >1987. jedana mlada zena iz >Kalifornije primila je >ovaj mail, >koji je vec postao >necitljiv i >nejasan. >Obecala je ovaj mail >ponovno >napisati i dalje >poslati. >Ali ga je >nazalost ostavila sa >strane i?

    avatar

    07.04.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • Everyone Is So Full Of Shit!

    imam novi post.obavezno pročitati!

    avatar

    09.04.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • Aoede

    evo mene opet samo da te pozdravim...pozdrav

    avatar

    11.04.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • Immortal one

    ma gd je zakonnnnn... vidis nisam znala za ovo...

    avatar

    11.04.2006. (21:20)    -   -   -   -  

  • Green dreams...

    Green day is the best!!!!!****

    avatar

    12.04.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • Green dreams...

    Kako si stavila pozadinu??Već sam ih mnogo pitala...??

    avatar

    12.04.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • Everyone Is So Full Of Shit!

    oćeš ti napisat neki novi post?!

    avatar

    13.04.2006. (13:48)    -   -   -   -  

  • go to hell

    MENI JE GREEN DAY NAJDRAZA GRUPA. CULA SAM SVASTO O NJIMA ALI OVO NE. DRAGO MI JE STO SE DJECAK PROBUDIO. VIDI SE DA SI NJIHOV VELIKI OBOZAVATELJ I DA O NJIMA ZNAS STOSTSA. JAVI MI KADA NAPISES NESTO NOVO O NJIMA I SVAKAKO ME POSJETI.

    avatar

    13.04.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • ...::¨¨**Punk Child =)**¨¨::.

    kako znaš sve to posjeti me najveći sam fan green day-a slagat ćemo se posjeti me

    avatar

    15.05.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • CAJKE SU SRANJE

    bravo, ali to nije dokaz da green day nije komercijala već da je to muzika koja liječi sve :D. pročitaj na mom blogu post o green dayu i komercijali pa ćeš vidjet šta je dokaz :)) pozdrav

    avatar

    23.05.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • Jimmy

    sorry za ovaj link maloprije. to je moj drugi blog protiv cajki... kao što rekoh posjeti mi pravi blog i pogledaj zašto green day nije komercijala. pozdrav

    avatar

    23.05.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • See what I do with my Fucking life!!

    e bok dobar blog! ako hoćeš posjeti jednom i moj!
    tek sam ga danas otvorila!
    ajd bok!

    avatar

    01.07.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • virus99

    najbolji blog dosad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!svrati do mog

    avatar

    10.07.2006. (18:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...