Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


  • toma juda

    Vjerojatno oni koji da su prije donijeli takvu odredbu zakona, bi bili proglašeni četnicima i za odstrel, pogotovo jer je SDP bio na vlasti. ali sada su njihovi na vlasti, tj. obni sami, pa su si ga sami izglasali....

    avatar

    31.03.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  • USTAŠE-BANJA LUKA

    Tužno ali istinito u ovoj zemlji postoje tumori,koji nakon svega što je ovaj narod propatio i dalje pljuju po svojoj vlastitoj domovini i onima koji su je stvarali,ili možda vama nije ni stalo do nje jer...možda niste hrvati ili ste možda sinovi komunističkih otrova koji su 50 godina živjeli na račun naroda a više nemogu pa vas to bode u oko.Jer na ovakvim blogovima nigdje nisam pročitao da nekome smeta što stare partizančine koje su za vrijeme juge dobivale jake boračke mirovine i dalje žele iste novce ali vam zato redovito zasmetaju branitelji koji žele svoja prava.Zapitajte se samo što bi bilo s ovom zemljom da nijje bilo tih ljudi(nekima od vas bi to sigurno više odgovaralo) što bi bilo sa nama da su četnici ostvarili svoj naum velike srbije gdje bi vi danas bili????Osjetio sam strahote rata i četničke zločine na svojoj koži pa znam što govorim."NAGLEDA SE HRVATSKA SVAKOJAKIH ČUDA ALI NE NAĐE ŠTRIKA ZA TOLIKO JUDA"

    avatar

    01.04.2006. (01:30)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Eto vidiš, odma na štrik, čim drukčije misliš. Ja poštujem branitelje, i moji su bili branitelji, ali svaki puta kada se nešto donese što se njima ne svidja, odma si četnik. Zašto? evo sada ti mene odmah nazvao sinom komuniste, a meni stari nikada nije bio komunist. niti ja dolazim iz komunističke obitelji, dapaće, duboko kršćanske. ako netko ima ptsp, sigurno da je povremeno dospijeva u faze smanjene neubrojivosti, i da je na taj način ipak opasan, ali kao vozač, za ostale sudionike u prometu. Tu je bitan njegov život, ali i život ostalih sudionika u prometu. On u takvom stanju može učiniti jednako zlo kao i netko tko pijan sjedne u auto ili vozi preko sto na sat i skrivi nesreću. u tome je bit, a ne o napadu na branitelje. dapaće, zaslužuju sve, zog obrane domovine, ali i domovina se brani pošzujuči prava drugih u njoj, a to je imati pravo na sigurnu vožnju, a i bogme poštivanje naših zakona....

    avatar

    01.04.2006. (08:33)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Ti si "sve do drine" taj koji ne voli Hrvatsku, jer si nesposoban išta voljeti. Zar misliš da se država voli na način da svakome tko je sudjelovao u oslobođenju daš mogućnost da ništa ne radi i dobiva za to lovu. Oprosti, ali onda se tu ne radi o domoljublju, već o korisoljublju. Takvi nam usporavaju gospodarski rast, demoraliziraju mlade ljude jer moraju raditi za njih, svojom ustaškom ikonografijom stvaraju animozitet svijeta prema našoj zemlji i pune kafiće u kojima se repetiraju pištolji i slušaju cajke. Tko voli domovinu ne bi trebao varati njene građane lažnom nesposobnošću za rad. Ipak, mislim i nadam se, da prolazi to vrijeme i da će se morati napraviti reda ako se želimo integrirati u Europu.Na kraju, što bi sada svi trebali biti zahvalni braniteljima do te mjere da im omogućimo da ništa ne rade do kraja života, a ostali da volontiraju za njihone imovine, jer trebamo biti sretni što smo živi. Neka vam (onim invalidima koji su lažni) Rojs, Zagorac, Pašalić, Tuđmanovi, Gucić, Čermak i ostali ratni profiteri isplaćuju mirovine.

    avatar

    01.04.2006. (08:59)    -   -   -   -  

  • kktz

    imam puno prijatelja koji su bili u gardi i u hosu, za neke nazalost mogu napisat imao sam, jer su izgubili zivote u ratu, a neki poslje bas zbog ptsp-a. ali uspomenu na njih mi nikad nece okaljati oni koji su se borili za privilegije, i koji sad prodaju lazno ustasko domoljublje. biti za narod znaci biti i za one koji rade a nemaju nekad dost ni za radnicki sendvic, dok oni koji su se obogatrili u ratu prodaju nacionalisticka muda pod bubreg.

    avatar

    01.04.2006. (16:15)    -   -   -   -  

  • USTAŠE-BANJA LUKA

    NISU BRANITELJI TI KOJI SU KORISTOLJUBI NEGO ONI KOJI SU NEKADA NOSILI PETOKRAKE A SAD SU PROMJENILI OBLEKU,UDBAŠI KOJI NAM VLADAJU DRŽAVOM POPUT MESIĆA I TAKVI VAM PRODAJU TU FILOZOFIJU,A PROTIV TAKVIH VI NIKADA NE DIŽETE GLAS!JER STE ISTI!!! I NEMOJTE MI VI PRIČAT ŠTO JE TO DOMOLJUBLJE OSJETIO SAM GA JA PREKO SVOJIH LEĐA.

    avatar

    02.04.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Mesić je znači Udbaš, a Tuđman i Manulić nisu? Branitelji nisu koristoljubivi? Onda koji kurac dozvoljavate da se Rojs, Čermak, Zagorac i slični nazivaju btaniteljima kad su ratni profiteri? Ne generaliziram, ali oni koji su danas "najveći domoljubi" dobro su omastili brk. Filiozofija veliš? Pa nećeš mi ti, seljačino profašistička, valjda prodavati svoju filozofiju. Jedan klik na tvoj blog, i sve ti je jasno. Daj mi reci zašto pišeš velika slova? Nije li to možda zbog tvoje polupismenosti, pa ne znač gdje bi stavio veliko slovo, zato bolje da su sva velika pa tako sigurno nećeš pogriješiti. Takvu kao ti nesposobni su voljeti domovinu (ili išta drugo), a da nešto drugo ne mrze. To tvoje domoljublje je klasično fašističko, jer ga pokazuješ mržnjom prema neistomišljenicima. Nema li "neprijatelja", nema niti tvog domoljublja. Pun mi je kurac velikih ustaša koji slušaju Cecu!

    avatar

    03.04.2006. (06:26)    -   -   -   -  

  • domorovac

    Hrvatsku je domovinski rat koštao više nego saveznike 2. svjetski.Hrvatskoj treba industrujski napredak,a ne naganjanje par seljačina u tome tko je veći hrvat.Mi moramo zaboraviti domovinski rat i krenuti naprijed.Ne možemo biti vječno dužni invalidima,a 90% ih je lažno jer dobiti invalidninu u Hrvatskoj je lak posao.Znamo dobro da ih se pola opijalo u vojarnama i nije metka ispalilo tj. pijani su pucali u zrak.Današnju Hrvatsku možemo zahvaliti redovnoj profesionalnoj vojsci i šačici istinskih branitelja,a ne onima ratnim profiterima,jer izgleda da je hrvatska sa 500 000 "branitelja" predstavljala veliku vojnu silu koja bi se lako oduprijela i mnogo jačem neprijatelju od JNA!

    avatar

    03.04.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    kktz složio bih se sasvime što si reko i mislim da je to mračna stvarnost totalno realno i istinito...nego jel normalno da netko koga bole živci bude sudac na nogometnoj utakmici ili da je zaštitar???alo ljudi pa gdje je granica gluposti i nelogičnosti?

    avatar

    03.04.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    Hal 9000-pa nemoj se uzrujavat čovječe zbog ovakvih mislilaca....nemoj se ni truditi da im objasniš šta misliš jer te takvi ne žele i ne mogu razumjeti.Strašno,ali istinito.

    avatar

    03.04.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • kktz

    je, maske su pale.

    avatar

    04.04.2006. (21:40)    -   -   -   -  

  • Eva

    slazem se s tobom. branitelji su u ovoj drzavi svetinja. u redu. ne umanjavam njihovu vaznost ili slicno, ali tko ima privilegije, ima i odgovornosti i tu prica zavrsava. Btw, sta se tice onih hostesa na auto showu, cure su morale naucit puno o tim autima kako bi stvarno mogle odgovarati na pitanja. Dobro, vjerojatno one fancy misice i sta ja znam sta nisu. Po cemu je manekenstvo posao koji bi ih manje "ponizavao"? Ili da je hostesa na kolu srece koja je okretala ona slova? Ni za to ne treba bit prepametna. Ako se mene pita, ljude vise degradira posao odvjetnika koji mora braniti covjeka za kojeg zna da je kriv, policajca koji mlate maloljetnika. mesara koji prodaje meso koje nije provjereno i slicna sranja....

    avatar

    04.04.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • USTAŠE-BANJA LUKA

    DA PIŠEM VELIKA SLOVA DA NEBI POGRIJEŠIO...ZADOVOLJAN:)? ZA TA SRANJA O MRŽNJI SE HVATATE KAD NEMATE VIŠE ŠTO REĆI.NIKOGA JA NE MRZIM OSIM ONIH KOJI DJELUJU DESTRUKTIVNO NA MOJ NAROD I MOJU ZEMLJU...I MRZIM IH S PRAVOM.NEZNAM ZAŠTO MI PREBACUJEŠ MANOLIĆA I TUĐMANA NI ZAŠTO SI ZAKLJUČIO DA IMAM POZITIVNO MIŠLJENJE O NJIMA. VAMA KOMUNISTIMA SU OČITO SVI ONI KOJI VOLE OVU ZEMLJU FAŠISTI. NE UPADAJU VAM U OKO ČETNICI KOJI NAM SJEDE U GRADSKIM VJEĆIMA,NI ONI KOJI SU KLALI DEVEDESETIH A DANAS OD OVE DRŽAVE DOBIVAJU RAZNE PRIVILEGIJE(PRIMJER GLINA) ALI ZATO REDOVITO SERETE PO SVIMA KOJI SU STVARALI OVU ZEMLJU.OD KUD PROIZLAZI TA VAŠA MRŽNJA PREMA VLASTITOM NARODU? Izdajnici roda svoga zar vas nije strah od Boga????

    avatar

    05.04.2006. (01:31)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    a jesi ti neki jebeno opak i mudar tip...idi na Drinu na pecanje da se smiriš.Koji ti je Vrag.Pa nije svatko tko nije nacionalist,komunist....ne dijele se stvari samo na crno i bijelo,ima i sivo.Imaš i važnijih stvari u životu od toga ovaj je reko ovo onaj ono.jebo ga život daj dođi sebi.koji političari koji kurac.Neće ti nitko pomoć,ako nećeš sam.Koji četnici ustaše de jebo te pa to je bilo prije 70 godina koji .....baš nekom to sad treba.nemam za crnu kiflu zahvaljujući takvima ,a ne da se zamaram njihovim"zaslugama".kratko i jasno-pričaš čovječe gluposti.Nešto me još zanima:jel tvoja zemlja,koju spominješ,Bosna ili Hrvatska jer to su sad dvije države,ako nisi to još skužio.

    avatar

    05.04.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • USTAŠE-BANJA LUKA

    Balkane moj nsu se te stvari dešavale prije 70 godina svojim sam ih očima gledao prije 15. Od nikoga ja niti ne tražim pomoć,niti se moj život svodi na rasprave s tumorima,međutim rado ću reći što mislim i što znam. A moja zemlja nalazi se od Drave do Drine možda trenutno je razlomljena i oteta ali u mom srcu je cjela.

    avatar

    05.04.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • USTAŠE-BANJA LUKA

    I još nešto.Ne svrstavam vas ja u komuniste sami ste se opredjelili.

    avatar

    05.04.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • kktz

    Nationalism, authoritarianism, centralism, leader dictatorship, power policies, terror-rule, mechanistic dynamics, inability to socialize-all these essential characteristics of fascism were and are existing in bolshevism. Fascism is merely a copy of bolshevism. For this reason the struggle against the one must begin with the struggle against the other. - Otto Ruhle

    avatar

    05.04.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    E he,Bravo kktz,al ne kuži te.Nego..od Drave do Drine,ej pa ti se furaš na SFRJ jel tako??i nemoj mislit da si samo ti vidio rat iz bliza.Ima nas još,ali to nije razlog da mrziš nekog tko drugačije od tebe misli(stvarno je teško mislit drugačije nego ti).De furaj na svoj ustaški blog i ostavi ljude da pričaju o čemu hoće,a ti tamo furaj svoje ustaštvo nitko te ne dira i to je to.Mir ljudima dobre volje.!!!!

    avatar

    05.04.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • USTAŠE-BANJA LUKA

    :)))) Neznam zašto misliš da mrzim sve koji ne misle kao ja.Imam jako puno prijatelja s kojima se oko sličnih stvari neslažem ni 1% i nikako ih ne mrzim.Vi ste ti koji mrzite.I ne furam se na SFRJ ,pogledaj malo karte u povijesnim udžbenicima SFRJ se protezala iznad Drave i ispod Drine. Je ne želim ništa tuđe ,samo ono što mi pripada.Zemlju u kojoj su moji preci stotinama godina živjeli a silom mi je oteta,i krvlju polivena pred očima cjelog "civiliziranog" svjeta,svjeta koji je te iste zločince kasnije nagradio.I s tom člinjenicom se ne želim i neću pomiriti. Imaš pravo kktz-a ne razumijem.Jesam li zato manje vrijedan???Kažeš da idem i pustim ljude da pričaju o čemu hoće,pa onda valjda i ja imam pravo reći što hoću.Jer kad objavljujete ovakove postove na blogovima morate biti spremni i kritiku podnijet.I na kraj:MIR LJUDIMA DOBRE VOLJE!

    avatar

    06.04.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    Ono "tuđe nećemo svoje ne damo!!!" to su Titove riječi zar ne,a sjeti se ,ako si već proučio povijest tko je prodo pola Hrvatske i onda zdimio...Ma možemo tako u nedogled mlatit praznu slamu nit će netko tebe uvjerit u suprotno nit ćeš ti nekog....zato ajd jel znaš šta drugo da pričamo osim ustaša i komunista???Nije mi jasno zašto govoriš vi ste ti koji mrze ????pročitaj komentare ispod ovog posta pa ćeš skužit da ti nitko nije reko ništa loše,a ti njima???i nisam rekao da mrziš SVE samo sam pretpostavio da mrziš nekog o kome tako govoriš kako govoriš.I po hrvatski se piše cijelog,a ne cjelog i svijeta ne svjeta...ako ti mogu pomoć što se jezika tiče nema frke samo reci...Trebao sam studirat književnost(hrvatsku naravno),ali eto sjebo me rat ,najvećim dijelom...ne žalim zbog toga nego pičim dalje.

    avatar

    06.04.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • USTAŠE-BANJA LUKA

    Hvala ti prijatelju što si me opametio.Pavelić Dalmaciju nije prodo već ju je morao žrtvovati radi Hrvatskog naroda,drugog izbora nije bilo.Narod koji nije kadar žrtvovati se nije kadar niti živjeti. A kad smo već kod onoga "zdimio" tko je zakuho stvar u Drvaru a onda zdimio sa svojim partizanima i ostavio narod na milost i nemilost Njemacima. Nisam ni ja nikome ništa loše reko,osim onoga što se po vama samima da zaključiti,ali to ne znači da vas mrzim. Naravno da možemo i o drugim stvarima pričati međutim gore ispisani post i ovaj blog općenito je nametnuo ovu tematiku.

    avatar

    07.04.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Nitko tebi nije nametnuo tematiku, jer ti si dobrovoljni gost na ovom blogu i ako ti ne paše, ne moraš ga čitati. Ako si primijetio, ja se ovdje ne bavi baš mnogo Titom i Jugoslavijom. Tito i Jugoslavija za mene su na jedan način velika epizoda Hrvata, a na drugi način gledano Jugoslavija je bila puna promašaja (koji su na kraju otvorili mogućnost da dođe do bratoubilačkog rata). Ti se recimo na svom blogu baviš sa NDH i Pavelićem, što pokazuje tvoju zaostalost za barem 50 godina (nevezano za ideologiju). Ne razumijem što je to antihrvatsko u ovom postu? Zar je antihrvatsko to što osuđujem lažne invalide? Da nema lažnih invalida bilo bi više novca za one prave. Pitam se tko je onda tu veći domoljub?

    avatar

    07.04.2006. (19:47)    -   -   -   -  

  • kktz

    ja kao najveci problem kod titoizma vidim to sto je dozvolio korupciju, sto su kasnije nacionalisti po rodjackom a liberali po antiradnickom principu doveli do ovih proporcija danas. u biti sa titom se dokazalo da svaka vlast korumpira, apsolutna vlast korumpira apsolutno. takodjer, lazna "radnicka drzava" je ubila svaku stvarnu klasnu svijest i time nakon pada titoizma ostavila radnike na milost i nemilost burzujima. ali imao je i nekih pozitivnih srana, naravno. da budem skroz objektivan, neki smatraju da i hrvatska ljevica i desnica imaju korijen u zelenom kadru, gdje su se hrvati i srbi u hrvatskoj zajedno borili protiv kraljevine jugoslavije i burzuja. iz tog je nastao ustaski pokret. kasnije se je desnica pocela odredjivati iskljucivo po antikomunizmu, i tim putem je izgubila svake socijalne ciljeve, zadnji primjer toga je ideja o dvjesto bogatih obitelji i ostalima kao stoci sitnog zuba. to je zaista antihrvatstvo. tajkunizaciju nije provela ljevica! ali tito je svojom politikom stvorio dobre temelje za tako nesto. uastolom nije tajna da su najextremniji titoisti presli u hdz i sl desne stranke. stvari nisu uvijek tako jednostavne kako to neki zele prikazati, ne treba se dat zavarati.

    avatar

    07.04.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    I opet bih se složio s većinom kktzova komentara,ali nije ni bitan tile i pavelić nego lažni i pravi invalidi.Kakav je domoljub netko tko živi na grbi onog tko se pati da preživi,a nije mu niki vrag već se folira.Poznam mnoge koji su stvarno najebali,a dobiju malo ili ništa zbog takvih.Nevidim ništa loše da se preispita pa onaj tko je stvarno bolestan nema se čega bojat i buniti se,ali ima puno više onih koji su zdravi ko dren i ti su problem.Nije problem u jilevo i desno orjentiranoj raji nego u lopovima i falsifikatorima i nije bitno kako se oni predstavljaju.

    avatar

    07.04.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • kktz

    drugim rijecima ideologije sluze samo da manipulaciju i prikrivanje onog sto se stvarno dogadja. slazem se.

    avatar

    07.04.2006. (23:03)    -   -   -   -  

učitavam...