Komentari

ladyofblackness.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Dag Dagoberovic

    glupost je tvrditi da žena može bez muškarca ali i obratno jer to je toliko očito kao u priči, naravno da samo budala može tvrditi suprotno..ma ti si jedan dio isto tako moje inspiracije jer kao što napisah maslačkici tako i ti u meni budite jednu posebnu energiju za izražaj i pisanje u kojem neizmjerno uživam, pogotovo jer znam da ćeš doći i to pročitati..pusa malena :))

    avatar

    31.03.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ma naravo, potpuno se slažem...to je jednostavno tako...i to je dobro i ispravno. Osim toga, istina je...da mnoge žene imale su veliki utjecaj na mnoge poznate ličnosti. U vezi mog posta...ma, ne radi se o nekom značajnom priznanju. Samo sam bila iskrena...lagala bih da sam ostala hladna. Što opet ne znači ništa drugo. Nema u tome neko skriveno značenje. Jednostavno je to tako kako sam napisala, ništa drugo, slatkice. Pusa i topli pozdrav, cmokić veliki.

    avatar

    31.03.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • marijan

    hehe!! :-) smijes pitati! ...ali numericki odgovor mi nije toliko zabavan! pa cu opisno! ...srednja skola i nije bila toliko daleko! sada sam na faksu (studiram filozofiju), a uz puno srece mogao bih diplomirat u jesen! inace one dvije fotke na mom blogu, u boxu... to sam ja... iz srednjoskolskih dana... (self portrait). sada izgledam dosta slicno... samo sto sam tada imao kosu dugu do koljena, a sada jako jako kratku! uzivaj! budi dobra! i uci! ...a post necu ni komentirati! predivno, kao i uvijek! :-)

    avatar

    31.03.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • misko

    Ja sam bez muze ( barem sam bio ) i pišem i kako kažu, ne pišem loše? Kakve su to gluposti, molim lijepo? Pikaso bi stvarao i da je bio homić, stari Hem bi pisao i bez žena, pa on je pisao u rovovima dok su mu metci zujali oko ušiju...ti su velikani stvarali jer su MORALI stvarati svoja djela, a njihove su žene tu slučajno, mada im ne odričem djelomičnu ulogu u stvaralačkom životu umjetnika. Bez ljutnje, molim! I da, sad se sjetih: Niče je bio čitavog života bez žene, a njegova su djela besmrtna! Pozdrav!

    avatar

    31.03.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  • Aragorn's place

    Znaš kako se Dali upucavao Gali? Na plaži gdje je bila sa svojim tadašnjim mužem je dolazio namazan kozjom balegom. Baš je bio osobenjak.

    avatar

    31.03.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • sjena sjete

    nasmija me ovom zadnjom recenicmom, Lady - legenda si a post je za deset... grlim ogromno i nasmijan vikend zelim ti...

    avatar

    01.04.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • annab18

    I dalia, i Picassa obožavam i imala sam tu sreću biti i na jednoj i na drugoj izložbi slika....fantastični su o obožavam ih.....a što se tiče žena - muza-ljubavnica- svi bi oni kad tad bili ili izgubljeni ili ne, ali žena je taj most, poveznica koja povezuje sve što muškarac želi učiniti.....ženska ljepota, smirenost, duhovna ljepota i mirnoća inspiriraju i trebaju im se stalno diviti...odličan post...pusa

    avatar

    01.04.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • Spuky

    ... umjetnost stvaranja je poriv, bez obzira da li se netko našao u tom trenutku kraj umjetnika ili ne, onaj tko se tu nađe, samo usmjeri tok stvaranja... kao i ostale okolnosti u životu.... i dakako da je u dvoje uvijek ljepše... pozdrav :)))

    avatar

    01.04.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • plokmin

    kako mi je Dante drag uzet cu njegovu muzu kao jednom od meni najdrazih...Lijepo je kad te netko inspirira, dodatno potice na neko umjetnicko djelo. Ne mora biti ni umjetnicko vec nacin na koji te tjera naprijed. Kad ne mozes opet dajes sve od sebe. Mislim da svaki covjek ima svoju muzu ili ako ne onda je trazi...

    avatar

    01.04.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  • troge

    stručnjak san za dalija i picassa, iz njih san imala referate u srednjoj, dora maar- vidiš ti, još je ona i naše gore list, hihi... ma niko ne može stvarat bez muze, ženama su muze muškarci, muškarcima žene i to je tako...

    avatar

    01.04.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • borivoj

    zanimljivo... pusa, boro

    avatar

    01.04.2006. (17:38)    -   -   -   -  

  • satara ludara

    ja čisto sumnjam da je einstein išta otkrio, sve je to njegova supruga.

    avatar

    01.04.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • SVIJET OKO NAS

    interesantno!Pozdravljam te i želim lijepu noć!

    avatar

    02.04.2006. (03:03)    -   -   -   -  

  • marijan

    gledam malo podatke u tvom boxu... "gimnazijalka jos 5 mjeseci", hehehe!! ...sada je jos 2 ili 2 i pol mjeseca! vrijeme leti!jos malo pa ces podvuci crtu i na tu pricu! nadam se da ti je to razdoblje bilo lijepo. ...meni je bilo predivno! ej, htjedoh te pitati vec duze vrijeme: zasto Lady of blackness??? hvala ti na onome sto si rekla za portret! ;-) ...ako te muci neki filozof, samo pitaj! nadam se da cu ti moci pomoci! mnogi ljudi ne vole nedjelje... nadam se da ce tebi ova biti lijepa! :-)

    avatar

    02.04.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • it's sharpening beneath me

    ugh...ne znam ko je bio veći bolesnik...dali ili picasso...brijem da znam dali...:D...eh moja ljubav prema umjetnosti je bezgranična,ali njih dvojca :P...cijenim njihovo stvaralaštvo,ali da bi ih doma objesila-nikada... ...dobro picasso je bio veći sadist....a šta se može....pozz

    avatar

    02.04.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • *Lonely Maura*

    gledala sam neki dan film o picassu,nisam mogla vjerovat svojim očima koji je on život vodio i koji je freak bio.što je najgore poželjela sam bit pomalo ekscentrična kao on,usitinu me fascinirao.Pozdrav.

    avatar

    02.04.2006. (14:47)    -   -   -   -  

  • Jade´s box

    O da, lijepo je imati inspiraciju, muzu, nekoga tko stoji iza tebe, a Picasso je stvarno imao sreću ...

    avatar

    02.04.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • tinna

    ej,,vrlo zanimljiv blog, s jako dobrim temama...fakat,,vrlo dobar

    avatar

    10.04.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • Tartuglo

    Best SE: Google. Best SE: Google. Best SE: http://www.google.com/

    avatar

    19.04.2008. (03:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...