Komentari

srinkolina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Stud

    ako asistentice budu ispravljale, možda neće skužit u čemu je greška. Ne znam, možda ti i progledaju kroz prste, s obzirom da ti je metoda dobra. Ali ti svejedno predlažem da živciranje u potpunosti odgodiš. Ako ne možeš, onda probaj odgodit za utorak ili srijedu. No, ko što kaze Rerna, ima i bitnijih stvari u životu.

    avatar

    31.03.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Znaš dogovor ako prođeš častiš, a ako ne mi ćemo tebi nešto uzet! Mislim da ćeš proć

    avatar

    31.03.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Ja dobila 2 iz prošlog sretna sam ko prasac ... al kontam da mi je ovaj drugi ajme dobar iako cu imat greske ko i kod prvog jer naime evaluacija je bitna kad dobiješ komad iz prvog iz treceg nećeš sigurno jer do tada ce valjda ispraviti 2 praktikum pa cemo znati kaj treba ... padam u veliku napast da valeriju pocastim kavom pa da je pitam šta se događa ... rekla je da nema beda kad hoćemo može ... ide još netko sa pametnim pitanjima ???!!!! Britni don't worry nebrinem se za tebe uopće ... pufa svima

    avatar

    01.04.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • danijela

    draga britni!!ma baš si mi bila sexy jučer na tv-u.....jesu li to tebe stavili za štand s ciljem privlačenja osoba suprotnog spola na studij psihologije???!!!iFa pozdrav!!!!!!

    avatar

    01.04.2006. (12:31)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Ma nisu me iz tog razloga stavili, nego da tjeram osobe suprotnog spola, jer ih je ionako previše zainteresirano za naš faks :))) Ali možda si primijetila Studa koji je stajao pored mene. Po njegovom (ne)skromnom mišljenju, djevojke su se sletile na naš štand upravo zbog njega !!! Pozdrav Studu! Bila mi je čast biti u tvom društvu.

    avatar

    01.04.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  • šrinkolina

    Krli Su i ja smo bile zajedno na štandu sa asistenticom Draganom, tako da smo saznali da smo svi trebali pasti ovaj prošli praktikum zato što smo radili krivu obradu!?!?nije mi jasno zašto je kriva?

    avatar

    01.04.2006. (20:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...