Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ********

    Extremno sam ponosan... Jeste da smo usrali sa ovim kombinovanim izlaskom, ali, realno, nikad ne bi pobedili drugacije bez Bonkache i Mareta. Labud je falio neoprostivo, i naravno, josh neki ljudi...

    avatar

    01.04.2006. (02:41)    -   -   -   -  

  • Guido ponosni Buchwald

    Ponos, ponos... Bracho draga, nisam znao za sebe nekoliko dana, sve me bolelo, peklo i zhigalo... Slazhem se da je Labud falio, kao i ovo za Mareta i Bonkachu. I pitam se da li bi se mi uopste skupili da su svi morali biti iz prethodnog stolecha?!

    avatar

    01.04.2006. (02:44)    -   -   -   -  

  • grobbelaar

    u ime ekipe prasinara izrazavam zadovoljstvo mnogobrojnim cinjenicama: 1. svi smo preziveli, pukla je samo jedna ahilova tetiva, a to je, kao sto svi znamo, cesta SPORTSKA povreda 2. utakmica bez incidenata, kao i uvek 3. stari prijatelji sreli su se jednom i van kafane 4. prasinari su postigli dva gola i propustili sijaset povoljnih prilika, ispunivsi plan 5. plan je bio "ne izblamirati se ako je to moguce" itd. nekoliko izjava iz naseg tabora viktor: zadovoljan sam, da smo imali vise izmena dobili bismo ih. oskar: kurcili smo se dok smo mogli... mungos: popizdeo sam, mogli smo ih dobiti. radovanovic: poslednji put sam igrao fudbal na soldacu. cki: stativa, u p.... mater... nesa: ahilova tetiva je najveca zila u telu coveka, debela nekoliko milimetara, duga 5 do 6 santimetara, njeno pucanje je veoma cesta sportska povreda. pucanje ahilove tetive sanira se operativnim putem. idem na operaciju u ponedeljak. potom mi sledi mirovanje od 6 nedelja....*%@(#!!! pop: cetvorogodisnja pauza je ostavila trag, zadovoljan sam.

    avatar

    02.04.2006. (12:42)    -   -   -   -  

  • McFather

    Svaka cast Prasinari! Jasno je da je nasa prednost bila u cuvenoj bubulejskoj masovnosti. Inace, ko zna kako bi se zavrsilo... Nadam se da ce stvar sa Nelesomanom ispasti dobro i da ce se njegova stamena karijera uspesno nastaviti. Posaljite slike!

    avatar

    03.04.2006. (17:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...