Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Valgar displej ov pavr

    ja nemam baš problema sa zavišću, ja sam jednostavno sretna ako barem netko ima to što ja nemam, ali to sad nije važno. Važno je da ja držim palčeve da rezultati mamografije budu dobri!

    avatar

    30.03.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  • lolina

    ahhh moja draga kuma mene mrzi jer nikako ne može postići da budem zavidna na neke njene uspjehe ili ono što ona ima ... meni je drago zbog nje , a ona to pomalo shvaća kako da ju na neki način podcjenjujem... jednostavno želi da joj drugi budu zavidni...ja sam cijepljena protiv toga imam i svoji ciljeva i problema i planova...nemam ni snage no volje raditi bilo što samo da se nekome drugome dokazujem ili budem zavidna... i krivo mi je ako je meni netko zavidan , to me baš zaboli...a to se može doživjeti i od onih najbližih nažalost..

    avatar

    30.03.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • Što plavo oko,luda devojka..sam ja

    ja imam malo problema za zavišću..znaš nekada mi dođe kada vidim cure imaju dobru liniju...i sve to,i onda sebe pogledam..nikako da dođem to takve linije...pusa...

    avatar

    31.03.2006. (09:13)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Čuj, lijepo si to napisala za zavist...mislim da ima puno u mentalitetu kod naših ljudi, ne želim reći da je svugdje nema, ali kod nas je očito (barem u izražavanju) dio folklora.

    avatar

    01.04.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...