Komentari

zauvekdaodemo.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Gamby

    Kao što i sama reće ona (Petra) je primljena. Nadam se da će suradnja biti uspješna. P.S.Ljube daj pristani muljati kako odustaješ od izgradnje bloga, jer to više neće biti isto bez tebe. Usput Petra i ja također moramo učiti. Ne moramo po cili dan visiti po blogu. Dovoljno je da nešto ubacimo jednom tjedno. Bolje da imamo manje ali kvalitetnog sadržaja, nego da je nabacano svega i svačega kao šta je bilo do sad, kao šta je npr. bio onaj moj tekst o znanstvenoj knjižnici. Nadam se da se slažete sa mnom i da će se suradnja nastaviti u daleku budućnost.

    avatar

    29.03.2006. (19:36)    -   -   -   -  

  • desna hand:-)

    preveć:-) san živčana ovih dan i to priznajen..lako mi pucaju živci..tako da sorry ako san koga uvridila sa svojin deranjen..al evo da vas ne ostavin tako jadne i same:-) na blogu..povlačin svoju ostavku od danas i vraćam se na svoje mesto welcome milostiva!!!

    avatar

    29.03.2006. (21:59)    -   -   -   -  

  • Gamby

    Desna ruko nemaš pojma kako mi je drago šta si se vratila na ono staro. ne brini nisi se nikome zamjerila. Najvažnije je sad da si se ti vratila i da poćneš uređivati novu kolekciju slika. Evo vidiš kako nam blog lipo napreduje malo po malo do uspjeha. Aj pozdrav i vidimo se ubrzo!!!

    avatar

    30.03.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...