Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • tomislav (futuria.hr)

    evo baš sam maloprije naletio na ovo u feedreaderu, najveći goog medvjed upgrejdao sa "drži" na "kupi": http://internetstockblog.com/article/8298

    avatar

    29.03.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Sve ukazuje na "kupi", ali u praksi sam nekoliko puta svjedocio obrnutom scenariju. Iako, ovdje je previse jakih pokazatelja da bi propustio priliku, ali svejedno sam stavio put. Na kraju ce se dogoditi sideways. :)

    avatar

    29.03.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • charlton

    Bok Catrmann,ja sam ti kladitelj koji zaradu planira investirati u dionice pa me malo sve to zainteresiralo onako amaterski.Prodal sam neke KOEI dionice ,sad vidim idu i dalje ali odlučio sam sad uložiti u nešto drugo.Vidim sve banke dobro stoje ,dokle će ići taj rast?Možda turizam,čujem da će ISKON uskoro u ponudu ako već nije,a i oni su u sprezi sa turizmom.Malo bi razmijenio mišljenja ali čisto na amaterskoj razini!

    avatar

    29.03.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Pises da si procitao moj unos o GOOG pa ne znam od kuda si zakljucio da treba uzeti puteve (osim ako si htio biti kontrarijan). Mislio sam da sam jasno naglasio ogromnu BULLISHNES VJESTI da je GOOG usao u S&P500 i njegov potencial da sad lagano ode i do 450 u ulomku o "2 vrste paper trejda: " . Evo danas (sri) vec divlja na +16 a jos ima 2 i pol sata do kraja Marketa ! GOOG ima 2 velika razloga (ulaz u index i objavu zarade 20-tog) za veliki uspon u ovom ciklusu opcija i nemojte to zanemariti da se ne bi opekli!

    avatar

    29.03.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    OM: "zastita u putevima". Jučer sam uzeo (nesto veci) broj dionica, danas jos dokupio i njih stitim put-evima, dapace, danas sam jos dokupio puteva (koji btw., nisu znacajnije izgubili na cijeni). Nazalost posljednji trenutak sam odustao od call-ova, ali trenutno nisam nezadovoljan. Trade cu ocijeniti nakon sto prodam dionice (to sam rekao i zadnji put i pozvao nevolju :)), na posljednjoj objavi dionica sam smatrao "usao sam po 406, sad je na 440, ako promasi ocekivanja past ce na 400-410 u najgorem slucaju, znaci na istom sam, ako ih prebaci, ocekuje me dobra zarada". Znamo kako je zavrsilo, rijesavao sam ih se po 380 i jos bio sretan, ovaj put ulazim pametniji za to negativno iskustvo. Zato odstupnica u putevima.

    avatar

    29.03.2006. (21:35)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Pardon,nisam dobro shvatio! Znaci LONG GOOG dionice i zastita u putevima, to je vec drugo! GOOD LUCK AND GOOD SPEED CARTMAN!

    avatar

    29.03.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...