Komentari

novembar.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • sabs

    Lili super je!!! samo se nadam da će tvoj omrženi kolega pročitait ovaj post, da će stati i razmisliti te da će shvatiti koliko je jadan i koliko je u krivu!!! nemože mrziti bilo koga zato što taj netko nije hrvat!!!

    avatar

    28.03.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • babunka

    Draga Lili! Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada! Moraš naučiti isključiti se iz toga, ako ga ignoriras ne može ti ništa reći kao meni!! Budi hladna jer je očito da nikada neće shvatiti da je glup i jadan i da takav neće nigdje stići!! Ostaće u svojoj hrvatskoj koja za 200 godina možda neće ni postojati!! No sikiriki

    avatar

    29.03.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • zinka

    Lili, ti si meni bas super cura. Evo, i ovaj tvoj blog mi je zanimljiv, pa ga svako malo dodjem provjeriti. I da malo napisem nesto u vezi ove teme...dakle, ti si predobra osoba da se das samo tako zezati. Zamisli da se sve njegove rijeci jednostavno odbijaju od tebe kao da si u nekom balonu koji ne dopusta agresiji i zivciranju da te dira. Disi duboko, i sjeti se samo da nikoga ne treba osudjivati, pa tako ni njega. Njegova je steta sto ne uvidja sto si cini (jer on zapravo sam sebi najvise skodi, vise nego vama okolo). Samo se opusti i ne daj da te pogadja, a pogotovo mu nemoj uzvracati, jer njemu ce se ionako sve lose vratiti, kao i svima nama...i dobro i lose. Sve sto ti se dogadja u zivotu, ima neki razlog. Sjeti se toga, i bit ce ti lakse, obecavam. Ako sve ovo uzmes u obzir, tada si nedodirljiva negativnim emocijama. Pusa, uzivaj :)

    avatar

    29.03.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • Nik

    Ne kužim te nacionaliste! Zašto ne zamisle da je cijeli svijet jedna nacija (što i je) pa onda seru onima koji ga uništavaju i iskorištavaju druge "sunarodnjake"? Al i da se sjete toga opet nikakve koristi jer oni samo pričaju u nedogled i nikakve koristi od toga (i bolje jer su glupi)... PS.: danas sam bio kod doktorice i dala mi je uputnicu za okolistu i rekla da ču vjerovatno dobit neku malu dioptriu. Ubilo me čitanje! :)

    avatar

    29.03.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • dinčy...

    Eh Lili moja...Imala sam i ja jedan takav sličan slučaj,samo što tu osobu nisam osobno poznavala nego samo preko interneta.On ti je zapravo nacist,mrzi crnce,Bosance i Srbe(time se naravno i ponosi).Ja sam se toliko trudila,isto gubila živce jednako kao i ti,samo što sam ih gubila preko neta,rekli bi.Ja se pitam...Kako može postojati jedna takva hladna,umišljena i bezosjećajna osoba? Kad mi kaže da je Hitler bio najbolji čovjek u povijesti i najpametniji(možda je i bio pametan,ali je jednako tako bio i glup,a najviše kukavica) i da ga dan danas jednako poštuje?! Pa taj je čovjek poubijao na tisuće Židova,žena i male dječice! Takav čovjek danas nije čovjek...ne može biti.Kad kaže da sve Bosance i Srbe i sve ostale druge ljude nehrvatske nacionalnosti treba ubiti i istjerati iz države i da u cijeloj državi trebaju biti samo Hrvati,toj osobi nema pomoći.Eto...slažem se s tobom u potpunosti.Ljude drugačije vjere,rase i nacionalnosti se ne smije pljuvati i ponižavati! Oni su ljudi,živa bića kao i mi.Eto...malo duži komentar:) *PoZdRaV!*

    avatar

    29.03.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • ljubi

    tako je to je idiot nacionalisti'ki ja bi njega stavio u logor i mu;io ga da vidi tu patnju

    avatar

    30.03.2006. (09:29)    -   -   -   -  

  • Nik

    Ni ja ne volim sve, zaprvo mrzim večinu stvari. Rekla mi je sabina da puno i čitaš pa te molim jedno objašnjenje koje si ja nisam uspio sam razotkrit. Zašto knjige za djecu i mladež imaju sitna slova teška za čitat? Nije ni čudo što mi se pokvario vid.

    avatar

    30.03.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • Nik

    Knjiga je štampana 1998, tako da ne vjerujem da je to razlog. Nikad nisam čitao nešto tako sitno, u wordu je to neka veličina broja 8 ili 8 1/2. Imam jedno svijetlo samo za čitanje iznad kreveta tako da sumnjam da je zbog toga. A jebiga sad je gotovo! pozz

    avatar

    31.03.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • Nik

    Nisi me kužila! Nisam ja reko da je to zbog te knjige (još ju nisam ni pročitao)! To mi strašno smeta, nitko ne misli na mlade. Ja sam prilično zauzet danju, svaki dan treniram tako da mi je večer jedino slobodno vrijeme za čitanje. Koja knjiga ti je dobra da ju pročitam?

    avatar

    31.03.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • di ste ekipa....???????!!!!!!!

    supher blogac navrati

    avatar

    31.03.2006. (19:58)    -   -   -   -  

  • Nik

    Volim knjige o anarhiji (ali te biram sam), pročitao sam 8 knjiga Agathe Christie, volim čitat horor (lovecrafta posebno). Sad čitam Anarhija - Grafički vodič od Clifforda i uzeo sam polarno svijetlo od Pullmana. Nikako ne volim čitat neke ljubavne i/ili sentimentalne romane... Šta ti inače čitaš?

    avatar

    31.03.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • Nik

    Očito da nemamo. Dobro je znat ljude što čitaju druge stvari jer uvijek naučiš nešto novo... To opčoj kulturi pokušavam nadoknadit na netu i tako, iako smatram da za čitat knjige o anarhizmu i sličnim temama treba znat pun kurac toga da bi sve u potpunosti razumio tako da se i tu dosta toga nauči.

    avatar

    31.03.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • PLAUŠ

    vatrena i temperamentna!!!!!!!!hooooooot!!!

    avatar

    07.04.2006. (08:37)    -   -   -   -  

  • hary

    ej ste čitali knjigu "svi ste jebene budale"

    avatar

    07.04.2006. (08:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...