Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • MonoperajAnka

    Ja obožavam Ikeu, ali ne volim iži sa Savršenim jer je on kao i u drugim stvarima jako dosljedan (za bolje upoznavanje peporučam post "Čestitlka za Mr. Perfect-a") i on sebi napiše popis prije nego krene, obiđe samo ono gdje se nalaze artikli po koje je došao i za pola sata je vani....brrrr. dobro, malo smo ga promjenili jer se djevojčica hoše igrati, ali to meni nije šoping...Sviđa mi se vrč i zdjela, kutije su mi malo hladne, ali ovisi sve o tome gdje ih smjestiš...Uživaj u šopingu, bio planiran ili uspitan, to su sitnice koje vesele (barem mene)

    avatar

    29.03.2006. (09:40)    -   -   -   -  

  • jja

    U vecini situacija ja sam kao tvoj Savrseni ;-) kad ulazim u ducan znam koju boju, model i koje dimenzije hocu. Evo bas sam u potrazi za koferom, jutros sam se ponasala bas ovako. No Ikea uzrokuje u meni neke nepredvidljive impulse ha,ha. I On je rekao da su kutije hladne, ja jako volim staklo i metal...kutije stoje u ladici i u njima su sortirane carape po godisnjim dobima. (ne moras ovo komentirati ;-)

    avatar

    29.03.2006. (11:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    Srećice, slatkice....Hvala ti od srca za sve što si učinila za mene. Više nit ne znam kojim bih riječima to izrazila. Samo znaj, da mi je tvoja podrška punoooo značila i cijenim te kao pravu osobu i prijateljicu. Hvala ti na tome, slatkice. I što se tiče Ikee...često sam tamo bila u Češkoj, jer mi sestra tamo radila. Lijepe su mi tamo stvari iako nekad i malo skuplje. Eto, opet sam tu sa svojim cmokanjem i bolesnom istinom, ha ha. Hvala slatkice. Cmokić veliki.

    avatar

    29.03.2006. (13:48)    -   -   -   -  

  • teuta

    Je, srećice....vjerovao je i bio je sretan zbog toga. I ono s kažiprstom....da vrijedi to znati, zar ne? Uh, bilo je tu i drugih fora u vezi toga. Pusica i laka ti noć, slatkice. Cmokam te opet jakoooo.

    avatar

    29.03.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  • Svea

    I ja sam bacila oko na ove Ikeine metalne kutije!

    avatar

    30.03.2006. (00:13)    -   -   -   -  

  • Što plavo oko,luda devojka..sam ja

    ikea..legendarno...super...pozzz...linkam te...i čitamo se nadam se...pozzz.svrati koji put..

    avatar

    30.03.2006. (09:55)    -   -   -   -  

  • lolina

    aaahh a ja stalno mozgam kako da se riješim tih svih predmenta...ne volim puno stvari po kući , a stalno mi ih donose i poklanjaju,,, više volim slike na zidu...uguših se više od predmeta , pogotovo ukrasnih,,,

    avatar

    30.03.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • jja

    Lolina ja sam ti na flylady principu. Znaci sve sto ne volim sam izbacila iz kuce. Imam jako malo ukrasa i svi imaju svoje mjesto. Uz to ne volim kad mi netko pokloni nesto za stan, pogotovo ako me ne pozna dobro, time mi namece SVOJ ukus u MOM domu a za mene je to nesto previse intimno. Recimo imam max. 6 ukrasnih predmeta (tipa uljna lampica, veliki metalni svijecnjak) u citavom domu. Metalne kutije su u ormarima, ne vide se, samo brinu za red, vrcevi su u vitrini i nisu ukras nego uporabni predmet, a zdjela s vocem je stalno u opticaju, vidis da ja za sve nadjem opravdanje ;-) Ako se zaista zelis rijesiti predmeta, daj ih u caritas, evo sam ja muzica jutros poslala s kutijom punom takvih stvari. Pitao me da kaj je unutra jel kamenje, koliko je bila teska ;-)))

    avatar

    30.03.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...