Komentari

pink69.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • no name

    Malo perverzno,ali neka,ko voli nek izvoli.. ;o)

    avatar

    28.03.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • teuta

    Medena, ja sam ti isto poslala dva maila. Hvala ti srećice moja strastvena. Uh, ja ti volim doživjeti onaj vrhunac u snu. Znaš zašto to tako lijepo doživljavamo? Zato što tada naša psiha nije ometana drugim faktorima kao npr. u budnom stanju. Općenito u snu svi su naši osjećaji daleko burniji i jaći nego u budnom stanju. A imaš potpuno pravo što se tiče piss-a. Ja isto tako mislim. I sve je to ok i normalno....ako se to radi s osobom prema kojoj osjećaš određene osjećaje. Svaka ti čast, što si sposobna da o tome tako iskreno i otvoreno pišeš. Pusica i cmokam te slatkice.

    avatar

    29.03.2006. (17:00)    -   -   -   -  

  • slaven178

    pa šta-...mene napaljuje kad frajer piški po meni. to je super

    avatar

    29.03.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • teuta

    Sunčeko...ovaj slijedeći post, sigurno će ti se najviše svidjeti...jer mislim opisati slučaj sa jednom ženom koja me nazvala. Uh, nadam se da će biti jakooo dobro. A bravo za piss!!!!! Svaka ti čast, slatkice. Pusica i ugodan ti ovaj dan želim, srećice. Cmokam te puno.

    avatar

    30.03.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bit će ludoooooo, h aha...Samo da me ne napadnu drugi zbog toga, ali nema veze. Nedam se ja više. Cmokam te.

    avatar

    30.03.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • ...sexxx

    hehee ajme jedva čekam... Ma mislila sam se hoću li to napisat ili neću..Ma šta ću ja tu koga lagat...neš' ti stvari!kad takve stvari radiš sa voljenom osobom nekako izgledaju/zvuče puno blaže i normalnije!cmoooooooooooook i liiiiiiiiiiz ;@ p.s. Ma uopće mi nije jasno šta te ima tko napadat zbog toga!!! Jadnici! Ma to su ti zavidni ljudi... cmok i nedaj se

    avatar

    30.03.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • QUALIBET EX RE

    OK!!! Tako daleko nisam nikada išla, a mislim da niti ne bi!!! ;) Uglavnom, zanimljivo je pročitati,ali samo to... ;) pOZDRAV! PS. obožavam tvoje postove!!! bye!

    avatar

    30.03.2006. (11:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ma, i nije me više briga za one bezveznjaka, baš u njima za inat svašta ću napisati, ha ha. Ma, ne....ne zbog njih, već zbog svih onih blogera koji to vole čitati. Uosalom, znaš...poduzela sam u vezi tih budala, određene korake. No, pustimo njih. Prepustimo se seksu, seksu, seksu.......To je ono pravooooo!!!! Cmokam te srećo, cijeluuuu.

    avatar

    30.03.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...