Komentari

maleni1986.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Syrenica

    ..porazavajuca statistika.. definitivno ne nesto cime bi se trebali ponositi.. istina da ne znamo sto je tim ljudima u glavi, ali uvijek postoji izlaz.. naravno da nije lagan, ali postoji.. samo treba imati dovoljno snage i volje krenuti putem dobra.. a mnogima je to pretesko..

    avatar

    27.03.2006. (23:18)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    "jednu osobu koja je više puta pokušala samoubojstvo i na sreću nije uspjela." - logično da nije uspjela, inače ne bi ponovo pokušavala :) (salim se malo,nemoj se ljutit) Nego kad netko više puta (više od jednom) pokuša samoubojstvo, onda smatram da se taj i ne želi ubiti, nego samo skrenuti pažnju na sebe. Uvijek sam se pitao kako čovjek može fulati u samoubojstvu! Pa ako se zbilja želi ubiti neće piti tablete i riskirati da ga netko nađe i odvede u bolnicu! Dobro, ako prvi put ne uspije, ali drugi put će sigurno uspjeti, sad već ima iskustva! A danas nažalos postoji toliko načina na koje se možeš ubiti (slučajno i namjerno) da je vjerojatnost da ne uspiješ zbilja mala, u promilima je možemo mjeriti! Takve osobe samo trebaju pažnju! "Izrugivanje, neshvaćanje, alkohol, droga i nedostatak pravih prijatelja" Pitanje je sto je ovdje uzrok, a što posljedica. Mnogi da ne bi bili neshvaćeni i izrugivani od drušva, prihvate njegove norme, koje često uključuju droge, alkohol itd. A onda zbog toga izgube one prave prijatelje koje su imali prije tih ovisnosti! Mislim da su tu u glavnom krive same osobe, jer žele ući u 'elitniije' društvo, i pri ulasku u to društvo, gube ove prave prijatelje, te se tako nađu u sredini -ni gore ni dolje! Oni gore su ih prihvatili iz nekih interesa, a ovi dolje ne žele biti s drogerašima i to je to. Znam da se pravi prijatelji trude da spase jedan drugoga od takvih stvari, ali nitko se ne trudi vječno! Pozdraw!

    avatar

    28.03.2006. (07:48)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..moze vic?! ..htio Mujo pociniti samoubojstvo i dodje do drveta uz rijeku, priveze cvrsto konop oko grane, pa sebi oko vrata i skoci s drveta.. no grana pukne i on padne u rijeku.. jedva se izvukavsi iz rijeke rece "eto sta ti je zivot, skoro sam se utopio pokusavajuci se ubiti".. ok, nije smijesno na ovu temu, ali nisam mogla izdrzati.. btw. Fresh, slazem se s ovim sta si napisao ;) .. pozdrav!

    avatar

    28.03.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • Malen ispod zvijezda :-)

    @Freshy, jeste, ona je prvi put uzela tablete, i nasli su je, stvarno slucajno, ali reci mi koliko treha hrabrosti da se ubijes na siguran nacin. Jednom mi je jedan profesor rekao kako su samoubojice najhrabriji ljudi, bili ti imao muda pucati u sebe, zarezati se nozem i slicno? Tablete se za one manje hrabre. Inace, mozda se nisam dobro izrazio, sam je jednom ona progutala tablete, ostalih dva puta ih nije, vec je nakon malo razmisljanja odustala, ali ona i to broji. @sirenice, vic mi je bas fora, nasmijao me je, makar sam ga vec i cuo. pozdrav svima :-)

    avatar

    28.03.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...