Komentari

bree.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • badfb

    jebote ja bi saurona tak doro zgleda kak da je pravi

    avatar

    28.03.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • ................~R@m0n€s4€v€r~...................

    koji si ti kreten!

    avatar

    28.03.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • ................~R@m0n€s4€v€r~...................

    bolje ti je da sutra ostaneš doma jer bu te Eljica zbila a ja bum joj pomogla!hahahahahahahahahahahahaha,tak ti treba!

    avatar

    28.03.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • ella bez linka

    eblablekić prek blableka na blableku za blableka od blablekinog dede tam do dalje rodbine obitelji blabek njihov brat, od brat prijateljeva prijateljica setra, koja ima pak drugu prijateljicu pa onda ona ima brata, bratov fredov, strinin i od strine frendica njezina teta i tetkov stari i njegova žena, pak onda od njegove žene sesrina prijateljica od one od početka koja ima brata a taj brat ima drugog starog koji se nadovezuje sam f početku priče i od tog starog bakina prijateljica i od nje muž, deda i bakin stric koji još onda ima dedu i tome dedi još je živa sestra koja ima kćer i njezinku kćerku prijateljice tetke od druge strane obitelji njihove bake koja ima još i unuka koji ima tri sestre saka ima jednu frendicu, od prve je ona koja je s njezinom frendicom naj frendica i od te naj frendice njezine frendice sestra iam dedu koji dolazi iz obitelji koja je crkla već davno ali su ih naslijedili s druge strane obitelji njihove sestre koja ima još brata i polubrata jer nemaju starca koji ima baku a od te bake deda još uvijek nije v grobu neg sere na wc-u i čeka kaj od njegove tetke frendica i od frendice prabaka pusti vodu a kaj od te prabake tetka i japa namirišeju kaj nebu smrdelo i onda posle svih njih dolazi eva koja je pije bila majmun, od toga majmuna ona druga sestra koja je imala mlade kod njihove bake koja nije bila doma nek kod frendice njezinog dede preko bake na sestru do brata koji je u kafiću i on piju pivu koja je počela postojati jako davno, a nju su pili i još uvijek piju samo 3 obitelji: nikolići, vujnovići i đuričkovići koji ove tvoje glupe slike nigdar neju poglednuli!

    avatar

    28.03.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • ella bez linka

    i kaj misliš na moj komentar? viš koja sam ja seljaća?? nigdar išće nem više poglednula te tvoje slike. nika tu nema za propovedati ve rom!

    avatar

    28.03.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • ................~R@m0n€s4€v€r~...................

    vanja ti neznaš rušiti blogove jer si preretardirani za to,znal si pasvorda i ve se okolo sereš da si zrušil eli i gali bloga,BIG DILL!

    avatar

    28.03.2006. (21:14)    -   -   -   -  

  • KAOS1

    neznam zakaj se opče trudiš hitati loptu po košu kad ga nereš dati(i ne bi ga dal da te neko digne f ravninu s košom) jer je tebi sport ipak malo lošija strana(osim možda streličarstva makar mi to nije nekšni sport).

    avatar

    28.03.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • €n@

    imam novi blog

    avatar

    29.03.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • Powered by:azramen bez li

    jucer,druze durickovic mi je islo,samo za informaciju tvoju.. strelicarstvo je jedan od prvih sportova u opce. pogledaj malo povjest, druze antifasist

    avatar

    29.03.2006. (12:55)    -   -   -   -  

  • badfb

    e nej za menom ponavljati sroljo jen! nisi ti vanya bez linka! ti si vanya bez stila! hahahhahahahaha

    avatar

    29.03.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • badfb

    ve rom idem z ovoga bloga, jer ka bum tu zdelavlala? nika! popoule bum se ve išće pomeknula zo te strone koja ima dosadne slike! jo sam ve rom postala seljaća! a da bum pak sim doletela! to sam bog zna! mortik i nem! a koj se ja to ve zlevam? bilo bi boljše ka didem!

    avatar

    29.03.2006. (19:28)    -   -   -   -  

  • badfb

    moram iti krave musti, i polevleti svije, jer smrde kak vrag! ve sam kupila šampon za njih ka budu lepi sjajni, i govna bum morala fčistiti! hahhahahahahahahahaha!

    avatar

    29.03.2006. (19:29)    -   -   -   -  

  • badfb

    ve idem popoule zo tog bloga jer nemam ve rom kaj tu zdelavlalalalalalalti!

    avatar

    29.03.2006. (19:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...