Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • bolesnium

    Mislila sam da ćeš biti čitaniji, ali očito naš narod više voli lakopamtljive dneničke tekstove. Smijem li si tvoje tekstove isprintati? Lakše mi je čitati, a i imat ću ih uz sebe kad mi zatreba nešto o povijesti. Rijetko ostavljam komentare, ali čitam redovito. Pozdrav ;0)

    avatar

    27.03.2006. (14:10)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    :) naravno da smiješ, zato je i to tu postavljeno, no, ne brini za čitanje, ovo Athumanunh i piše samo za one koje to interesira. Ništa lijepoga u bitkama i ratovima nema, osim hrabrosti i čiste vojničke odanosti, ali ratnici i pravi vojnici uvijek su samo poput vjetra, oni se pojave iznenada, a kasnije ih svi zaborave, ponekad oni postanu i teret i teško breme, ratnici nikada nisu bili konstanta povijesti, čak je nikada ni pisali nisu, to rade oni drugi, 'ljigavci' naziva ih Athumanunh, isti oni koji su tako 'nesebično' i poslali ratnike u bitke i ratove. Ako ti se dopada čitaj i rabi podatke, Athumanunh se trudi da oni budu što vjerodostojniji, no, ni to baš nije uvijek lagan posao. :)

    avatar

    27.03.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  • DarkMan

    sviđa mi se blog....imaš dobrog štiva!Drugi svj rat je definotivno izazvao velike promjene u svijetu i zanimljive su se stvari događale u to vrijeme...bitke..savezništva... keep up the good work!

    avatar

    29.03.2006. (18:26)    -   -   -   -  

  • DarkMan

    ajd nabaci i o 2 svjetskom nešto

    avatar

    29.03.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...