Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • borut

    A kako voznja bicikle utjece na odrzavanje noktiju?

    avatar

    27.03.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • Svea

    Jesi probala Niveine lakove? Kakvi su? Ja koristim Bourjois i spremam se prijeći na Niveu. Kod nas u RH je tek nedavno došla Niveina kozmetika, pa me zanima jesi možda probala njihov gel protiv celulita. Inače, mažem nokte u svijetle nijanse, sedefasto-plavo, pa zlatno sa zelenim odsjajem, pa bezbojnim lakom.

    avatar

    27.03.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • jja

    Borut- brze se suse ;-))) D.D. imam Niveine, njih koristim vec duze, dobri su. Prihvatljiva cijena i solidna kvaliteta. Pogotovo ti mogu preporuciti njihov tamno crveni lak (za svecanije prigode) prava nijansa crvene a da ne izgleda jeftino. Ja sam ti isprobala gotovo sve gelove protiv celulita ali morati cu te razocarati sto mislim o njima. U te svrhe vise koristi onaj pretprosli post ;-) Iako najbolje rezultate u okviru kozmetike sam imala sa GUAM serijom ali ja me to kostalo cini mi se 500-njak kuna mjesecno, to ti je ono blato u sto se umatas. No svakako najzdravija varijanta su masaze i kretanje.

    avatar

    28.03.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  • lolina

    odustala sam od lakiranja osim za izlaske :(

    avatar

    28.03.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • lolina

    ehh da za celulit idem kozmetičarki dva puta godišnje na onaj body wraping ili kak se već zove i pol godine sam bez brige...jedno 15 zamatanja i super..jedino kaj treba imati vremena i živaca tako biti zamotan ko mumija sat vremena

    avatar

    28.03.2006. (11:31)    -   -   -   -  

  • jja

    I vremena i novceka ;-) Da taj body wraping je slicno GUAM metodi, tj, alge ovo ono za poboljsanje cirkulacije, izvlacenje toksina i onda se jos utopliti da to "radi". Doma je jeftinije ali u slaonu je vjerojatno manja gnjavaza. Lolina zasto si odustala od lakiranja? (inace ja idem van tak 1-2 tjedno pa mi to dodje na isto, lakirala za izlaske ili stalno ;-)

    avatar

    28.03.2006. (11:47)    -   -   -   -  

  • Svea

    Ja sam (prije dolaska Štrudle u naš život) isto išla u proljeće na 20 anticelulitnih masaža, 20 limfnih drenaža, uz to sam svaki dan bila u teretani, i koristila anticelulitne kreme (znam da ne uklanjaju celulit, al bar fino zategnu kožu) i super sam izgledala. Sad više niš od toga, ionako ove godine nećemo na more. I jedva čekam da mi Štrudla malo naraste pa da se vratim u teretanu i kod tete kozemtičarke.

    avatar

    28.03.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • korason

    Eh da ti enticelulitni tretmani bar ne traju po sat - sat i pol po deset puta ... da bar mogu bebacha povesti sa sobom pa da se igra u blatu dok mene zamataju ajde de, jos nekako, al ovako - nase zajednicko vrijeme mi je predragocjeno da ga protracim u kozmetickom salonu... navodno da je umjesto zamatanja folijom doma jednako djelotvorno oblacenje "hlacica" tj tajica od nekog nepropusnog materijala? Mozda da se natrackam gelom, uvucem u "hlacice" pa se mogu s bebachem naganjivati po stanu i istovremeno topiti celulit ;) A glede lakova.... volim crvene al rijetko ih nanosim - ruke stalno u vodi, oko bebacha se stalno nesto perucka.. svako lak brzo ode... volim sjajne "bezbojne" s laganim roza nijansama, za zdravi izgled...

    avatar

    28.03.2006. (12:44)    -   -   -   -  

  • jja

    Korason, te hlacice koje opisujes ne bih preporucila zenama sklonim genitalnim infekcijama, gljivicama i slicnome. Dusu daju da se to razbuka. Ali tebe bebac sigurno dobro istrenira ;-) jos kad ulovite bike, nema zdravije beauty metode! D.D- joj ovo super zvuci, sigurno si bila sva utegnuta i pic pic :-) Ali kakve veze ima ici na more ili ne ;-) pa ne idem ni ja ove godine, idem radno dvaput za ohrid ali sve radno, ali moramo i sebi biti lijepe kaj ne ;-)

    avatar

    28.03.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • jja

    e da, za zatezanje koze a da su proizvodi ipak u jeftinijoj kategoriji od diorovog "bikini"-ja su mi dobir Dove ili ovaj novi od sebameda.

    avatar

    28.03.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • °°°°*DIVA*°°°°

    hard candy su mi savrseni lakovi

    avatar

    28.03.2006. (20:08)    -   -   -   -  

  • ....:::: Amon Raa ::::....

    nema veze sa ovim postom, ali dole vjerujem nebi vidjela, Čestitam na položenom vozačkom;) Meni osobno nema ništa ljepše nego po autobanu i 240km/H , no mrzi me kroz njemačku kad ekipa ide na posao, koma gužve na autoputu znaju trajat satima.

    avatar

    28.03.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala na cestitanju :-))) Vidis, bas to je i meni najdrazi nacin voznje, autoput, brzina, nema stop and go, milina jedna. Doduse iako imam auto koji to moze, ne usudim se voziti 240 na sat, za sad mi je domet 140 i tu se toliko impresioniram da mi dosta ;-)))

    avatar

    28.03.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...