Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mirisdunje

    Noc neka ti i ostane staniste u bezizlazju, ali izlas postoji i mislim da si ga pronasao. Neka te svjetlost i ljepota dana vodi tim izlaznim putem, a kad prodjes vrata proslosti, onda ih snazno zalupi za sobom. I kreni naprijed, u neke nove pobjede, u neki novi obecavajuci zivot, na krilima dana,jos ako te na tom zivotnom putu ceka i netko tko te razumije, voli i prihvaca, mislim da ne mozes pogrijesiti i omanuti. Je, zna biti bolno i tesko, svjeze rane tesko zarastaju, ali vjeuj, i te kako prijaju melemi koje nam priredjuje novi zivot i nova radost. "Tezak pocetak je uvijek deset puta korisniji od lakog pocetka" (Jeremias Gotthelf).Vidjet ces i sam, isplati se, zivot nam uvijek pruza drugu priliku kao kompenzaciju za ono sto je bilo lose prije. Nema vise potpirivanja laznih nadanja, nema vise razloga za tugu i razocarenje, sunce dana neka te vodi ka izlazu koji si pronasao i koji je iskren i stvaran. Ti mozes, moras i umijes sve prebroditi i ponovo se svog zivotnog kormila docepati.I neka ti je sretna plovidba, kapetane, a ona je odluku donijela i smjenivat cete se za kormilom zivota.Neka ti je dan suncan, miran i neka ti se sve zelje ostvare.

    avatar

    26.03.2006. (09:22)    -   -   -   -  

  • desiree8

    Ostvarenje tvojih čekanja ispovijest je mojih noći... Osjećam tvoju hrabrost, tvoju snagu i čvrstu volju i svojom sjetom zahvaljujem ti Faraonne na munji koja noć mi osvjetljava milošću tvojom poslana. Neka se pred vama otvaraju šume i mora, poletite proljećem vaših zajedničkih snova!

    avatar

    26.03.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • Neke tuge...

    Neama te dugo. Nadam se da si dobro. Čekam tvoje riječi, one me podižu...

    avatar

    26.03.2006. (13:48)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    Htjeti isto što i druga osoba to je tek pravi čar ljubavi...pozdrav dragi Faraone..

    avatar

    26.03.2006. (17:11)    -   -   -   -  

  • ljubav.strast.laži.požuda.

    noć, iako tamna, posebnom ljepotom zrači i posebno uživamo u njoj...bez straha hodaj njenom stazom Faraonne, njenom nezamjenjivom ljepotom...pozdrav i osmijeh ti ostavljam... :)

    avatar

    26.03.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • nyana

    nema problema samo nam se brzo vrati...

    avatar

    27.03.2006. (00:21)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    naravno, nitko ne dolazi po tuđoj volji....doći će ona, sigurna sam, svojevoljno....lijep ti pozdrav šaljem

    avatar

    27.03.2006. (07:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...